gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έτσι μας έλεγες και προχτές για κάποιο ματς και μετά μας εμφάνισες ένα Χ ημίχρονο!αναμενω για τα περεταιρω...
με το ισπανια ελβετια δε θα ασχοληθω καθολου..
Έτσι μας έλεγες και προχτές για κάποιο ματς και μετά μας εμφάνισες ένα Χ ημίχρονο!αναμενω για τα περεταιρω...
με το ισπανια ελβετια δε θα ασχοληθω καθολου..
Σιγα μη ξαναπαιξει ο Σειταριδης... σχολασε.και που ξερουμε αν εισαι ο σειταριδης?κανεις καμμια μπουκα με τη λαμποργκινι και 1-0.
μη με γκαντεμιασει ο μοχαΈτσι μας έλεγες και προχτές για κάποιο ματς και μετά μας εμφάνισες ένα Χ ημίχρονο!
Σιγα μη ξαναπαιξει ο Σειταριδης... σχολασε.
Και οι Χιλιάνοι δεν τρώνε εύκολα γκολ...μη με γκαντεμιασει ο μοχα
υ.γ.το βραδινο καρααντερ και Χ2 το φορλαν το βλεπω,ισως και φορλαν σκορερ κατι ψιλα..οι αφρικανοι δεν εδειξαν τιποτα,και δεν προκειται να βρουν τους χορους που βρηκαν κοντρα στους μεξικανους αν σκεφτεις οτι οι ουρουγουανοι παιζουν με 3 στοπερ..
ποσο μαλλον απο τις ονδουρες!Και οι Χιλιάνοι δεν τρώνε εύκολα γκολ...
Καλό είναι...και 2-0 σκοράκι...10 ευρώ για να μην χαλιέται και ο μπόχα!ποσο μαλλον απο τις ονδουρες!
αντερ και να μη σκοραρει η ονδουρα.. ;)
Κ εγώ under το έπαιξα από χθες,και λέω να παίξω 1x την Ν.Αφρική, αν και γουστάρω Ουρουγουάη φοβάμαι σπρώξιμο της Ν.Αφρικής από την διαιτησίαποσο μαλλον απο τις ονδουρες!
αντερ και να μη σκοραρει η ονδουρα.. ;)
Μεσα επεσες...Σοβαρα επαιξες 3500€
[size=30pt]Τι δουλεια κανεις, βιομηχανος ε?[/size]
Ευτυχως που η κριση δεν τους χτυπαει ολους ([size=7pt]οποτε εχουμε την ευκαιρια να βλεπουμε και μεγαλυτερους κουβαδες[/size] )
Και γω νιγηρια θα φορτωσω,αλλα εσυ το παραφορτωσεςΕ ναι!!!! Αλλα και μια συντηρηση για να κρατιομαστε σε φορμα δεν ειναι κακο
Εκκλησια θες να κλεψεις και εσυ πονηρε ε??Και γω νιγηρια θα φορτωσω,αλλα εσυ το παραφορτωσες
[size=30pt]επισης να μη σκοραρει η ελλαδα μ'αρεσει σαν σκεψη..[/size]
Κατσε ρε κυβερνητη, δουλευομαστε και μεταξυ μας?δεν θα σχολιασω το μαλακα και τις μαμουχαλιες του (ξερετε ποιον εννοω)
τες πα χτες δεν μου βγηκε το γκολ/γκολ αλλα το Χ εσκασε στην πορτογαλια
αν και κερδισα πολλα γκαφρα με τα κορνερ
E βεβαια, για να παιζει κανεις 3 μηνιατικα πρεπει να ειναι απο βιομηχανος και πανω. Αλλιως τα κραταει για να θρεψει εαυτον και οικογενεια.Μεσα επεσες...
Να σου πω μικρε... Μηπως γουσταρεις να σου δειξουμε και την φορολογικη μας δηλωση????E βεβαια, για να παιζει κανεις 3 μηνιατικα πρεπει να ειναι απο βιομηχανος και πανω. Αλλιως τα κραταει για να θρεψει εαυτον και οικογενεια.
Κατσε ρε κυβερνητη, δουλευομαστε και μεταξυ μας?
Εσυ για το ακτη-πορτογαλια ελεγες
"Ακτη- Πορτογαλια
το παιχνιδι εγω απο κοντρα και μονο θα το βαλω ακτη
και γκολ /γκολ
και οβερ"
και ηρθε 0-0... και κουβας και ψευταρακος
Α μιας και το΄πες, κι εγω κερδισα πολλα γκαφρα με τα πλαγια αουτ.
E βεβαια, για να παιζει κανεις 3 μηνιατικα πρεπει να ειναι απο βιομηχανος και πανω. Αλλιως τα κραταει για να θρεψει εαυτον και οικογενεια.