You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
πληρωσαν ολα μαγκεςαυτο πληρωνει μεχρι στιγμης
περιμενουμε και την ααραου
επισης πληρωσαν κροτονε
και σαλκε
παντρευομαι!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
καλη μπομπασταμ βλεπω τενεριφη
πληρωσαν ολα μαγκες
παντρευομαι!!!
Μπραβο ωραιος και μεγαλες αποδοσεις...σημερα νασιοναλ καντιθ φενερ γιουβε, οβερ ρομα, χερκουλες και βλεπω και γω τενεριφη για κερασακι.
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα και από εμένα ΟΣΕΡ 2 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ-2 ΚΑΙ ΓΑΝΔΗ Χ-2
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κρατάει μούτρα γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι τολμήσανε να του την πουν...Φωνάξτε ρε τον παιχτούρα να μας πεί... :S :S :S
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
σα δε ντρεπεστε...τον γκουρου μας ρε...!!!Κρατάει μούτρα γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι τολμήσανε να του την πουν...
σα δε ντρεπεστε...τον γκουρου μας ρε...!!!
Κάπου άκουσα ότι ο ΟΠΑΠ του απαγόρευσε να παίζει πιά...(άλα Τζων Τάραμα)...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
ειστε αλητες ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΚάπου άκουσα ότι ο ΟΠΑΠ του απαγόρευσε να παίζει πιά...(άλα Τζων Τάραμα)...
Ανανέωση: Κυριακή 25/4 02.10πμ
Καλημέρα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα παρουσιάζει η 35η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται το σώσε στην Ιταλία με στημένα παιχνίδια, ή με φήμες για στημένα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι όπως λένε και στο χωριό μου «πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες!». Οι Ιταλοί δεν έχουν …λευκό ποινικό μητρώο σε τέτοιου είδους θέματα και είναι λογικό οι παίκτες να την ψάχνουν αλλιώς...
Για τα σημερινά, υπάρχουν έντονες φήμες, αλλά και μεγάλα πονταρίσματα στο διπλό της Κατάνια, στον άσσο της Μπολόνια και στον άσσο της Νάπολι. Η Μπολόνια με την Πάρμα διατηρούσαν ανέκαθεν εξαιρετικές σχέσεις, γι΄αυτό βλέπετε και τον άσσο να βρίσκεται στην γελοία τιμή του 1.40. Προσωπικά, πιστεύω ότι τα παιχνίδια λογικά θα περάσουν, αλλά εδώ έχει να κάνει καθαρά με το πόσο θεωρεί ο καθένας μας ξεχωριστά ότι είναι συμφέρουσες οι τιμές που δίνονται...
Λογικά θα επιστρέψει και η Γιουβέντους στις νίκες. Η Μπάρι όπως φάνηκε στα ματς με τη Σιένα και τη Νάπολι, το έχει γυρίσει στην …φαρσοκωμωδία και έτσι θα το πάει μέχρι τέλους! Εδώ έχουμε να κάνουμε και με μια σπουδαία παράδοση καθώς η Γιουβέντους δεν έχει χάσει ποτέ στο Τορίνο από την αντίπαλό της (24-5-0)!!!
Πάμε τώρα να δούμε τι άλλο έχει το σημερινό πρόγραμμα.
357. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Εγώ τέτοιου είδους μεγάλα τοπικά ντέρμπι συνήθως τα αποφεύγω. Όμως αν η αδιάφορη Μπέρμιγχαμ στερήσει τις πιθανότητες για Champions League στην Άστον Βίλα, θα έχουμε μαζικές μεταναστεύσεις προς άλλες αγγλικές πόλεις! Γι΄αυτό το λόγο θα στηρίξω τον άσσο των φορμαρισμένων γηπεδούχων. Δύσκολοι καιροί για εμφύλιους...
364. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΦΕΝΕΡ
Σήμερα παίζει η Γαλατά με τη Μπούρσασπορ. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα έχουμε τη Φενέρ στην κορυφή της βαθμολογίας αν περάσει από την έδρα της Κασίμπασα. Δεν βλέπω έκπληξη για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Έπειτα έχουμε μια Κασίμπασα που είναι παντελώς αδιάφορη και τέλος μια Φενέρ η οποία όχι μόνο δεν έχει χάσει, αλλά δεν έχει φάει καν γκολ εδώ και επτά παιχνίδια!!! Δεν κέρδισε λοιπόν όλους τους πρωτοπόρους για να πάει να τα γκρεμίσει όλα με την Κασίμπασα…
377. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ
Έχω την αίσθηση ότι αν κάποιος ρωτούσε την Πέμπτη το βράδυ τους παίκτες της Φούλαμ με ποιόν παίζουν την Κυριακή στην Πρέμιερ, δεν θα ήξεραν να απαντήσουν ούτε καν οι μισοί! Οι Λονδρέζοι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τη ρεβάνς με το Αμβούργο και δεν τους καίγεται καρφάκι για το σημερινό παιχνίδι…
386. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΟΣΕΡ
Άλλη μια φορά που θα πάω κόντρα στα πιστεύω μου, καθώς δεν συνηθίζω να ποντάρω σε τέτοιου είδους γαλλικά παιχνίδια. Προσέξτε όμως πως έχουν τα πράγματα: Η Οσέρ κυνηγά με φοβερό πάθος την έξοδό της στο Champions League και ως το τέλος έχει να παίξει με Λυών και Μαρσέιγ! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αν δεν κερδίσει σήμερα την «άνοστη» και αδιάφορη Τουλούζ θα δυσκολέψει πολύ η επίτευξη του μεγάλου στόχου της. Έστω και με ρίσκο λοιπόν θα πάρω το διπλό. Οι λιγότερο τολμηροί, απλα προσθέτουν και το Χ...
391. ΚΑΝΤΙΘ – ΧΙΡΟΝΑ
Φαίνεται ότι το έχει η μέρα σήμερα να πηγαίνω κόντρα στον εαυτό μου! Ούτε Β Ισπανίας πολυπαίζω και έχω αναλύσει στο παρελθόν τους λόγους. Τώρα όμως έχουμε να κάνουμε με μια Κάντιθ που αν δεν κερδίσει και σήμερα ουσιαστικά υποβιβάζεται και από την άλλη μεριά με μια ψιλοαδιάφορη Χιρόνα η οποία έχει ένα σωρό απουσίες! Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο δεν είναι αμελητέες...
421. ΡΑΣΙΝΓΚ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ
Η Μπάνφιλντ είναι αδιάφορη και δεν πολυασχολείται με το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα θα παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς καθώς το μόνο που την νοιάζει πλέον είναι οι υποχρεώσεις της στο Λιμπερταδόρες. Η Ρασίνγκ από την άλλη μεριά παλεύει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό και επειδή πρόκειται για ιστορική ομάδα δεν πιστεύω ότι θα την αφήσουν να καταρρεύσει…
423. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
Η Κλαμπ Αμέρικα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και λογικά μπορεί να την πάρει μέσα στην αλώβητη έδρα της με αντίπαλο μια τελείως αδιάφορη ομάδα…
Θα περάσουμε τώρα να δούμε κάποια παιχνίδια που οι αποδόσεις μας αναγκάζουν να κυνηγήσουμε «φαντάσματα».
406. ΣΤΑΡΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ
Είσαι 1.20 στον άσσο; Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο! Κάποιος να τους μαζέψει και μάλιστα γρήγορα…
408. ΑΓΙΑΞ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Μάλιστα κύριοι. Το είδαμε και αυτό! Να παίζουν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ολλανδίας και να δίνουν 1.35 στον άσσο!!! Τώρα τι περιμένετε να κάνω εγώ; Να πουλήσω το σπίτι μου και να ποντάρω στην …τρομερή στοιχηματική ευκαιρία του Άγιαξ; Αυτά είναι αστεία πράγματα…
411. ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Ποια Πριμέρα τώρα και ποια Τενερίφη; Η ρεβάνς με τη Λίβερπουλ είναι αυτή που καίει τους Μαδριλένους. Να λοιπόν η χρυσή ευκαιρία για τους νησιώτες να πάνε και να κλέψουν κανένα βαθμό που τόσο πολύ χρειάζονται για την παραμονή τους…
416. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΑΝΔΗ
Να κάνω μια ερώτηση; Αν έπαιζε π.χ. Ολυμπιακός – Άρης και ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρωτάθλημα και ο Άρης ήθελε μόνο νίκη για να βγει στο Champions League εις βάρος του Παναθηναϊκού, εσείς τι θα παίζατε; Όπου Ολυμπιακός, Άρης και Παναθηναϊκός, βάλτε Άντερλεχτ, Γάνδη και Κλαμπ Μπριζ…
417. ΡΟΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Ρε αγαπημένα μου παιδιά του Κηφισού, παίζει η Ρόμα με τη Σαμπντόρια και δίνετε 1.35 στον άσσο; Πάτε καλά; Η Σαμπντόρια πραγματοποιεί έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο και κυνηγά με μανία την τέταρτη θέση του Champions League. Δεν αντέχω άλλο! Θα τρελαθώ, θα πηδηχθώ από το παράθυρο! (Τους Ρωμαίους τους έχω «σπουδάσει» πολλά χρόνια τώρα και ποτέ δεν τους εμπιστεύτηκα ότι ομάδα και να είχαν. Αναφέρομαι και στη Ρόμα και στη Λάτσιο)
Υ.Γ. Για τον τελικό του ελληνικού κυπέλλου δεν έχω να πω πολλά καθώς είδαμε αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και αποτελεσματικός. Ο Άρης ήταν επίσης καλός, αλλά όχι εξίσου αποτελεσματικός. Τίποτα πρωτότυπο δηλαδή. Αυτός πάντως που πανηγύρισε το κύπελλο πιο πολύ από όλους ήταν το Νίκος ο Νιόπλιας. Είμαι βέβαιος ότι το χάρηκε περισσότερο και από το πρωτάθλημα! Ξέρετε γιατί; Διότι το πρωτάθλημα ήταν μια μεγάλη σκυταλοδρομία και αυτός ήταν που πήρε τελευταίος τη σκυτάλη και έκοψε το νήμα. Ο τελικός του κυπέλλου όμως ήταν κατοστάρι ανάμεσα σε αυτόν και τον Κούπερ. Έτσι τουλάχιστο το έβλεπε ο κοζανίτης και αυτό είχε φανεί περίτρανα από τις δηλώσεις του…
Υ.Γ.2: Επειδή σήμερα δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έχω επικοινωνία με τον bookone1, σας υπενθυμίζω από την προηγούμενη Παρασκευή κιόλας μας είχε δώσει την Μπολονια και την Κατάνια. Για περισσότερα σημεία της τελευταίας στιγμής μπορείτε να μπείτε στην προσωπική του γραμμή…
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ομαδες που μας πληρωνουν, και σε τετοιες τιμες τις τιμαμε συνεχως...!!!
Βασιλω λοιπον στο 2.20, και το γνωστο οβερακι...Που συνηθως μας πληρωνει γυρω στο μισαωρο!!!
Βασιλω λοιπον στο 2.20, και το γνωστο οβερακι...Που συνηθως μας πληρωνει γυρω στο μισαωρο!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K