Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περναει μπαγερν και αστον τη πουτανα μου που δε τα εβαλα...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
βαρια φανελα η πουτανα η μπαγερν,απο σκληρο μεταλλο.μπραβο. :grouphug: :grouphug: :grouphug:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αμβουργο (1) και (2-3 γκολ)
Ατλετικο (Χ) και Αντερ και σκορ 0-0
Ιντερνασιοναλ (1)

:priest:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Aτλετικο - Αμβουργο βλεπω εγω μαγκες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαττε ενημερωσε για π-σ-κ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
σαλτσμπουργκ
κλαμπ μπριζ
στουτγαρδη
λαβαλ
τεκος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για ενημερωστε για σ-κ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Ανανέωση:  Σάββατο  24/4  01.10πμ

Φίλες και φίλοι κοίταγα τις αποδόσεις που έχουν δοθεί αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάποια φαβορί και ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα αν θα έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω! Ενδεικτικά αναφέρω το 1.35 της Μάντσεστερ, της Μπάγερν και της Πόρτο, το 1.30 της Μίλγουολ στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Λέιτον Όριεντ, το 1.60 του διπλού της Λιλ, το 1.30 της Βαλένθια με τη Λα Κορούνια και χίλια μύρια ακόμα. Συγνώμη αλλά με αυτές τις τιμές πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν πελάτες;  Τέλος πάντων.

Μια πρώτη ιδέα των επιλογών μου μπορείτε να πάρετε στις Κάρτες Σαββατοκύριακου όπου υπάρχουν τόσο τα στάνταρ όσο και οι εκπλήξεις.

Σας ενημερώνω επίσης ότι έχουν ήδη ανανεωθεί οι αποδόσεις σε πτώση, ο  απουσιολόγος, οι προϊστορίες, τα Δεν Ξεχνώ, οι νέοι προπονητές, οι Aγώνες στην TV, τα τοπικά, τα χρήσιμα στοιχεία και άλλα.

Τα λέμε.

Υ.Γ.1: Μίλαγα πριν λίγο με τον bookone1 και μου έλεγε ότι έχουν γνωρίσει υπερβολικό φόρτωμα στην Ασία ο άσσος της Μπολόνια και το διπλό της Κατάνια. Τα δύο αυτά παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα έχουμε ή πτώση στις αποδόσεις, ή ακόμα και φραγή. Όσοι …πιστοί προλάβετε λοιπόν.

Υ.Γ.2: Φοβερό αυτό που συνέβη σήμερα στο Μετς – Αρλέ. Προηγείται η Μετς στο πρώτο εικοσάλεπτο και μετά από λίγα λεπτά μένει η Αρλέ και με 10 παίκτες. Εκεί κανονικά δηλαδή, αν έχεις παίξει τον άσσο, πηγαίνεις κατευθείαν στον πράκτορά σου ο οποίος αν έχει λίγο φιλότιμο σε πληρώνει πριν λήξει το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα; 1-2!!! Σημεία των κ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ανανέωση:  Σάββατο  24/4  01.10πμ

Φίλες και φίλοι κοίταγα τις αποδόσεις που έχουν δοθεί αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάποια φαβορί και ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα αν θα έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω! Ενδεικτικά αναφέρω το 1.35 της Μάντσεστερ, της Μπάγερν και της Πόρτο, το 1.30 της Μίλγουολ στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Λέιτον Όριεντ, το 1.60 του διπλού της Λιλ, το 1.30 της Βαλένθια με τη Λα Κορούνια και χίλια μύρια ακόμα. Συγνώμη αλλά με αυτές τις τιμές πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν πελάτες;  Τέλος πάντων.

Μια πρώτη ιδέα των επιλογών μου μπορείτε να πάρετε στις Κάρτες Σαββατοκύριακου όπου υπάρχουν τόσο τα στάνταρ όσο και οι εκπλήξεις.

Σας ενημερώνω επίσης ότι έχουν ήδη ανανεωθεί οι αποδόσεις σε πτώση, ο  απουσιολόγος, οι προϊστορίες, τα Δεν Ξεχνώ, οι νέοι προπονητές, οι Aγώνες στην TV, τα τοπικά, τα χρήσιμα στοιχεία και άλλα.

Τα λέμε.

Υ.Γ.1: Μίλαγα πριν λίγο με τον bookone1 και μου έλεγε ότι έχουν γνωρίσει υπερβολικό φόρτωμα στην Ασία ο άσσος της Μπολόνια και το διπλό της Κατάνια. Τα δύο αυτά παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα έχουμε ή πτώση στις αποδόσεις, ή ακόμα και φραγή. Όσοι …πιστοί προλάβετε λοιπόν.

Υ.Γ.2: Φοβερό αυτό που συνέβη σήμερα στο Μετς – Αρλέ. Προηγείται η Μετς στο πρώτο εικοσάλεπτο και μετά από λίγα λεπτά μένει η Αρλέ και με 10 παίκτες. Εκεί κανονικά δηλαδή, αν έχεις παίξει τον άσσο, πηγαίνεις κατευθείαν στον πράκτορά σου ο οποίος αν έχει λίγο φιλότιμο σε πληρώνει πριν λήξει το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα; 1-2!!! Σημεία των κ
malakaφωντα κουβα πηγαμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον Άρη θα τον παίξουμε gti ?

Stories

Νέο!