Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.682
Πόντοι
606
5-άδα@13.55

Μπέτις​

1.75

Τελικό Αποτέλεσμα​

Ρεάλ Βαγιαδολίδ v Μπέτις​

Γιουβέντους​

1.92

Τελικό Αποτέλεσμα​

Τορίνο v Γιουβέντους​

Ολυμπιακός​

1.27

Τελικό Αποτέλεσμα​

Ολυμπιακός v Άρης​

Μίλαν​

1.34

Τελικό Αποτέλεσμα​

Μίλαν v Κάλιαρι​

Μαρσέιγ​

2.37

Τελικό Αποτέλεσμα:hi::priest::coffee::grin:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.768
Πόντοι
2.596
Σε 16 λεπτά αρχίζει η μαλακισμένη Ρεμς με τη βρωμιάρα μουΝΙΣ, οι τάσεις δείχνουν προς 2 DNB, αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι το 2ο σημείο αναφοράς είναι ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ και δεν υπάρχει ανάλογη ΕΠΑΡΚΕΙΑ σε τέτοια δείγματα των γουδιών - άλλο η 1η Νορβηγίας :sunglasses:
Η Λυών συνεχίζει να καβαλιέται στο 87ο λεπτό με ημιτόνου σκορ 2-1 (ινδικό).

ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΙΝΔΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΓΑΜΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕ....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.414
Πόντοι
22.936
Σε 16 λεπτά αρχίζει η μαλακισμένη Ρεμς με τη βρωμιάρα μουΝΙΣ, οι τάσεις δείχνουν προς 2 DNB, αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι το 2ο σημείο αναφοράς είναι ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ και δεν υπάρχει ανάλογη ΕΠΑΡΚΕΙΑ σε τέτοια δείγματα των γουδιών - άλλο η 1η Νορβηγίας :sunglasses:
Δώσε Ολυμπιακός Άρης δάσκαλε :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.768
Πόντοι
2.596
Ντιμγκολ, επειδή δεν παρακολουθείς το πράγμα, τέσπα η απόδοση του Άσσου είναι πολύ μακρυά από το 1.75 άντε 1.73 (το όριο των βάσεων δεδομένων). Τέσπα αν ήταν έστω και 1.70 θα σας έκανα ένα ρίσκο για τελικό σημείο/σκορ, όμως όσο ξεφεύγεις από τα όρια, τόσο παραμονεύει η ντούντα του κριαριού...
Θα μου πεις για ποιον λόγο έθεσα τέτοια όρια :rolleyes:
Δεν υπάρχει τώρα χρόνος να ανεβάζω φωτογραφίες (το έχω κάνει κατά καιρούς παλιότερα), λοιπόν να το πω χονδρικά οι διασπορές μεταξύ των διαφορετικών στοιχηματικών εταιρειών όσο πέφτει η απόδοση της δυνατής ομάδας, ολοένα και μεγαλώνουν κι αυτό καθιστά ολοένα και δυσκολότερη τη διαδικασία της πρόβλεψης.
Είναι προτιμότερο για το πρόγραμμα να ποντάρεις σε αποδόσεις όπου ο Άσσος και το διπλό είναι περίπου ίσες παρά το αντίθετο!
Κι ας φοβούνται οι άλλοι, ε σου λένε 2.65 ο Άσσος, ωχ το διπλό στο 2.7, τι να ρίξω;
Για την ελαχιστοποίηση (στο μέτρο του δυνατού) εισήχθη αυτή η ιδέα => τα ασύγχρονα δείγματα => αλλά το έκανα επί 3 συνεχόμενους χειμώνες όταν είχαν ρεπό στην 1η Νορβηγίας με το τζάκι να κάνει υπερωρίες, τώρα να το κάνω και σε άλλες κατηγορίες, άστο καλύτερα θα γεράσουν και τα κορίτσια μαζί μου.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ/ΑΠΟΔΟΣΗΣ κινείται στα 2-3 συνολικά τέρματα.
Όμως, και πάλι όμως => καθυστερεί να εμφανιστεί το σημείο over 2.5 από 7 Δεκεμβρίου (3 αγωνιστικές) κι επειδή έχει μια καλή απόδοση (1.85 μέση τιμή) ε θα ρισκάρω μία Φυλής για την ομάδα σου.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ τη μουΝΙΣ, πλήρως αστάθμητο με το κλείσιμο των αποδόσεων ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.768
Πόντοι
2.596
Άλλα 10Ε ινδικής κάναβης 3-1 ινδικό σκορ - αλλά το βάζω ως όπιο (οποιαδήποτε στιγμή) γιατί θα βλέπω γουδιά ώρα 21:00 (Λοριάν) και ειδικά τη Μαρσέιγ που θα έχουν και βίντεο.
Όσοι τολμήσατε (βάζετε ανάλογα με τις αντοχЄ$ σας) καλή επιτυχία και μετά πηγαίνετε σε κανένα κορίτσι, τώρα αν είναι και Γαυρίνα, ωχ θα σας ξεπατώσει :headbaning1:

Εγώ δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα το έχω πει πολλές φορές, μόνο εθνικές Ελλάδας/Κύπρου και τιμητικά ΑΠΟΕΛ & Πάφος ΑΕ.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom