Ντιμγκολ, επειδή δεν παρακολουθείς το πράγμα, τέσπα η απόδοση του Άσσου είναι πολύ μακρυά από το 1.75 άντε 1.73 (το όριο των βάσεων δεδομένων). Τέσπα αν ήταν έστω και 1.70 θα σας έκανα ένα ρίσκο για τελικό σημείο/σκορ, όμως όσο ξεφεύγεις από τα όρια, τόσο παραμονεύει η ντούντα του κριαριού...
Θα μου πεις για ποιον λόγο έθεσα τέτοια όρια
Δεν υπάρχει τώρα χρόνος να ανεβάζω φωτογραφίες (το έχω κάνει κατά καιρούς παλιότερα), λοιπόν να το πω χονδρικά οι
διασπορές μεταξύ των
διαφορετικών στοιχηματικών εταιρειών όσο πέφτει η απόδοση της δυνατής ομάδας, ολοένα και μεγαλώνουν κι αυτό καθιστά ολοένα και δυσκολότερη τη διαδικασία της πρόβλεψης.
Είναι προτιμότερο για το πρόγραμμα να ποντάρεις σε αποδόσεις όπου ο Άσσος και το διπλό είναι περίπου ίσες παρά το αντίθετο!
Κι ας φοβούνται οι άλλοι, ε σου λένε 2.65 ο Άσσος, ωχ το διπλό στο 2.7, τι να ρίξω;
Για την ελαχιστοποίηση (στο μέτρο του δυνατού) εισήχθη αυτή η ιδέα => τα ασύγχρονα δείγματα => αλλά το έκανα επί 3 συνεχόμενους χειμώνες όταν είχαν ρεπό στην 1η Νορβηγίας με το τζάκι να κάνει υπερωρίες, τώρα να το κάνω και σε άλλες κατηγορίες, άστο καλύτερα θα γεράσουν και τα κορίτσια μαζί μου.
Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ/ΑΠΟΔΟΣΗΣ κινείται στα 2-3 συνολικά τέρματα.
Όμως, και πάλι όμως => καθυστερεί να εμφανιστεί το σημείο over 2.5 από 7 Δεκεμβρίου (3 αγωνιστικές) κι επειδή έχει μια καλή απόδοση (1.85 μέση τιμή) ε θα ρισκάρω μία Φυλής για την ομάδα σου.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ τη μουΝΙΣ, πλήρως αστάθμητο με το κλείσιμο των αποδόσεων ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ