χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.665
- Πόντοι
- 606
Καλησπέρα στο καλύτερο σάιτ και θρεντ τής γης. Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός 2, Μπασκόνια ερυθρός Αστέρας 1, γκραν Κανάρια Χάποελ Τελ Αβίβ 1, Ίντερ Αταλάντα 1
Καλή χρονιά τσακάλι..ΨΨ @Άχθος Αρούρης καλή χρονιά κι όπως βλέπεις καλά ξεκίνησε στη μάχη της Αγγλίας
Ο Αδόλφος δεν τα κατάφερε γιατί έκανε πολλά λάθη
όμως εγώ δεν πρόκειται να παίξω άτσαλα διδασκόμενος από αυτά μέχρι να δικαιωθώ πλήρως!
Έχω 3 κι έναν παλιό...Θα κρασάρουν οι κυρ Παντελήδες μαν
ενώ υπάρχει κι εκεί άλλη 4αδα εδώ και μέρες
Η Πόρνμουθ, οπς Μπόρνμουθ πέρασε, οι διπλές ευκαιρίες αναβλήθηκαν, όσοι δεν τα έριξαν, αγνοήστε τις, καλά να πάθω μωρή γαμιόλα Πρέστον μαζί με την άλλη την καριόλα, έπρεπε να έκοβα το ένα κι έστω 2/3 βγάζαμε κάτι ψιλά...Και μία ακόμη (κλεμμένη όχι από εμένα) 4αδα Αγγλίας...
ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ;Δηλαδή έδωσες 1,8 με 2 εκατομμύρια δραχμές που είναι περίπου 6.000ευρω πριν 23 χρόνια; Τα πιστεύεις και συ αυτά που γραφεις;
Έτσι εξηγούνται τα 3.672 μυνηματα. Συνέχισε.....ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ;
Ή θα σου πω τι δουλειά έκανε ο πατέρας μου;
Εν λόγω βρωμιάρης συγκεκριμένης γυφτοπαρέας δηλώνει ότι χαλάει περισσότερα από τα 1200-1500 περίπου (σε αναλογία).
Κοίταξε την πάρτη σου κι άσε τι έκανα εγώ....