Γράψτε λάθος με την παντόφλα - είχα πιει και ξύδια - και είναι θαύμα που πέρασαν 9/12 (νόμιζα ότι είχαν τελειώσει η Κουρούνα = κάδος, Γιουβέντους = πέρασε, μαροκινό σήμερις σούρουπο αρχίζει).
Μια και ψιλοξεμέθυσα
λέω τα εξής:
Προπατζή έχω (δεν ξαναδείχνω φωτογραφίες από παλαιότερα σχόλια εδώ μέσα) και παίρνει μίζα το 10% των κερδών. Προφανώς και δεν γίνεται να κουβαλάω στο προπατζίδικο τον υπολογιστή και να μου ζαλίζει τον έρωτα ο καθένας, γιατί θα φύγει καμμιά καρέκλα, δεν θέλω και πολλά - πολλά...
Σπάνια αν έχω κατέβει καλοκαίρι και παίζω απέναντι καθήμενος σε καφετέρεια κάτω από το πλατάνι με δροσιά, όμως κανένα παιχνίδι για χαβαλέ. Έτσι τηλεφωνάω κατευθείαν στο κινητό και του λέω ρίξε αυτό, εκείνο κλπ
Όταν ξεκίνησε η νέα συνεργασία (πέρυσι) με διαφορετικούς όρους, του άφησα 300Є, με το ξημέρωμα θα έχει 1000Є γιατί εκεί είναι το κάτω φράγμα, όσα παραπάνω περισσεύουν πάνε για τις καρακαηδόνες κυρίως και δευτερευόντος για προσωπικά μου έξοδα (αν και παίζει το ποσοστό ανάλογα με τις υπόλοιπες δουλειές που κάνω).
Από εκεί και πέρα με την εξέλιξη των πρώτων μηνών του 2025 σκέφτομαι να ανεβάσω τον πήχη στα 2000Є καθόσον το Πάσχα ξαναρχίζει το βαρύ πυροβολικό της 1η Νορβηγίας.
Η συνεργασία μου με δαύτον πλησιάζει τα 5 χρόνια, εντάξει πουστιές δεν παίζουν διότι (είναι προφανές)...