Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 315 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    979
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
οποιος κανει 2 την τσελσι θα του δωσω 1000 ευρω
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
Βάλτε και λίγο φρένο στη μαλακία, μπας και δίνω κανένα προγνωστικό....

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    150,3 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 4 στα 4 σε άλλα δελτία.jpg
    4 στα 4 σε άλλα δελτία.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 9
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Θα το κάνω φίλε μου. Σ’ευχαριστώ πολύ.
Άκου αγόρι μου, αν έχεις Σκάηπ κι όρεξη για μάθηση στείλε dm και θα δω ανάλογα με το χρόνο μου να μιλάμε και τηλεφωνικά για κάποια πράγματα, αλλά θα έχεις υπομονή γιατί είμαι νευρικός σα Δάσκαλος αφού τέτοια σπορ είναι επικίνδυνα και μπορεί να σου κοστίσουν άσχημα. Δεν πρόκειται να σε βοηθήσε εσσαεί, απλά στην αρχή να πάρεις μια ιδέα για το πώς πρέπει να κινηθείς και στη συνέχεια θα πορευτείς μοναχός σου.
Και μην ασχολείσαι με τους άλλους δύο - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κωλοπαίδια προς Θεού σαν τόσους άλλους εδώ μέσα - αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ και ξεροκέφαλοι, τόσα χρόνια τους φωνάζω κι αυτοί το χαβά τους...
Την παντόφλα δελτίο την έσπασα και σε δύο τμήματα, αντιλαμβάνεσαι ότι έβγαλα μηνιάτικο (συν τα άλλα 3 δελτία).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Είναι χρονιάρες ημέρες και δεν θέλω να γκρινιάζω μαζί σας, τομάρια δεν είσαστε, και μια χαρά παιδιά κι οι δύο, μουνιά είναι άλλα εδώ μέσα, όμως δεν είναι στοιχηματισμός αυτός, εγώ έχω κάθε μήνα σύνταξη, το καταλαβαίνεις ή θα πρέπει να δείχνω και εκκαθαριστικό;
Καλό βράδυ.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
556
Πόντοι
21
καλησπερα στους μεντορες και στους δασκαλους του συγκεκριμενου νηματος σημερα ανακαλυψα αυτο το διαμαντακι νημα !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
Παίδες θέλω να συνεννοηθώ με έναν ΠΡΟΠΟ-τζη και να του στέλνω σημεία με τηλέφωνο ή σμσ ή email (ό,τι τον βολεύει) και να του στέλω άμεσα και τα λεφτά. Δε θέλω να μπλέξω με ονλαιν λογαριασμούς και επίσης προτιμώ έτσι από το να του δώσω πχ προκαταβολικά ένα ποσό και να τα κρατάει από εκεί. Το έχει κάνει κανένας και αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να του στέλω τα λεφτά; IRIS να υποθέσω; Η μήπως καλύτερα καμιά paysafe?
αδερφε καταρχιν ας πουμε οτι μιλας σοβαρα, γιατι δεν σε ξερω δεν με ξερεις:hi:Παμε με το πιο βασικο αν δεν εχουμε λεφτα δικα μας δεν παιζουμε αυτο ειναι γενικος κανονας. Τωρα για να σε παιξει προποτζης αερα πρεπει να σε ξερει αν σε ξερει ξερει τον προυπολογισμο σου την οικονομικη σου δυναμη μπορει να παιζεις με ενα τηλεφωνο αμεσα και live και πινγκ πονγκ και αυτο φυσικα το κανει με ευθυνη 100% δικια του. αν δεν πληρωσεις την τρωει αυτος. Τωρα εχω δει να παιζουν με τηλεφωνο και 10000 ευρω σε ενα βραδυ το ιδιο το ατομο σε τζιρο παρε δωσε πισω να εχασε 1000 καθαρα(που τα εδωσε). Στο ρεζουμε ναι μπορεις να παιξεις οποτε γουσταρεις μονο αν σε ξερει πολυ καλα ο προποτζης!!! Αλλα καλυτερα παρε μια paysafe :hi:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
916
Πόντοι
96
αδερφε καταρχιν ας πουμε οτι μιλας σοβαρα, γιατι δεν σε ξερω δεν με ξερεις:hi:Παμε με το πιο βασικο αν δεν εχουμε λεφτα δικα μας δεν παιζουμε αυτο ειναι γενικος κανονας. Τωρα για να σε παιξει προποτζης αερα πρεπει να σε ξερει αν σε ξερει ξερει τον προυπολογισμο σου την οικονομικη σου δυναμη μπορει να παιζεις με ενα τηλεφωνο αμεσα και live και πινγκ πονγκ και αυτο φυσικα το κανει με ευθυνη 100% δικια του. αν δεν πληρωσεις την τρωει αυτος. Τωρα εχω δει να παιζουν με τηλεφωνο και 10000 ευρω σε ενα βραδυ το ιδιο το ατομο σε τζιρο παρε δωσε πισω να εχασε 1000 καθαρα(που τα εδωσε). Στο ρεζουμε ναι μπορεις να παιξεις οποτε γουσταρεις μονο αν σε ξερει πολυ καλα ο προποτζης!!! Αλλα καλυτερα παρε μια paysafe :hi:

Δεν εννοώ με αέρα, αυτό θα ήταν εύκολο πρακτικά με ένα τηλέφωνο. Ρωτάω τρόπους να του στέλνω τα λεφτά μαζί με τις προβλέψεις, πχ σου στέλνω 50-100 ευρώ και ρίχτα άσσο στην Λίβερπουλ. Θα τα ρίχνει αφού δει το χρήμα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
Δεν εννοώ με αέρα, αυτό θα ήταν εύκολο πρακτικά με ένα τηλέφωνο. Ρωτάω τρόπους να του στέλνω τα λεφτά μαζί με τις προβλέψεις, πχ σου στέλνω 50-100 ευρώ και ρίχτα άσσο στην Λίβερπουλ. Θα τα ρίχνει αφού δει το χρήμα
δεν ξερω μπρο απαντησα σε αυτο που ξερω. αυτο που λες ειναι δυσκολο, παρε κανε εναν λογαριασμο επωφελησου απο τα μπονους και κανε παιχνιδι:hi:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
916
Πόντοι
96
δεν ξερω μπρο απαντησα σε αυτο που ξερω. αυτο που λες ειναι δυσκολο, παρε κανε εναν λογαριασμο επωφελησου απο τα μπονους και κανε παιχνιδι:hi:

Δεν θέλω ονλαιν γιατί παρασύρομαι στο λαιβ και σε άλλα παιχνίδια και καίγομαι. Θέλω μόνο 3-4-5 ματσάκια την ημέρα και ιδανικά να μην πηγαίνω καν στο Προποτζίδικο. Στέλνω λεφτά, παίξε αυτά και τέλος. Anyway, ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Μάλλον θα του τα δίνω προκαταβολικά

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Γράψτε λάθος με την παντόφλα - είχα πιει και ξύδια - και είναι θαύμα που πέρασαν 9/12 (νόμιζα ότι είχαν τελειώσει η Κουρούνα = κάδος, Γιουβέντους = πέρασε, μαροκινό σήμερις σούρουπο αρχίζει).
Μια και ψιλοξεμέθυσα :2funny: λέω τα εξής:
Προπατζή έχω (δεν ξαναδείχνω φωτογραφίες από παλαιότερα σχόλια εδώ μέσα) και παίρνει μίζα το 10% των κερδών. Προφανώς και δεν γίνεται να κουβαλάω στο προπατζίδικο τον υπολογιστή και να μου ζαλίζει τον έρωτα ο καθένας, γιατί θα φύγει καμμιά καρέκλα, δεν θέλω και πολλά - πολλά...
Σπάνια αν έχω κατέβει καλοκαίρι και παίζω απέναντι καθήμενος σε καφετέρεια κάτω από το πλατάνι με δροσιά, όμως κανένα παιχνίδι για χαβαλέ. Έτσι τηλεφωνάω κατευθείαν στο κινητό και του λέω ρίξε αυτό, εκείνο κλπ
Όταν ξεκίνησε η νέα συνεργασία (πέρυσι) με διαφορετικούς όρους, του άφησα 300Є, με το ξημέρωμα θα έχει 1000Є γιατί εκεί είναι το κάτω φράγμα, όσα παραπάνω περισσεύουν πάνε για τις καρακαηδόνες κυρίως και δευτερευόντος για προσωπικά μου έξοδα (αν και παίζει το ποσοστό ανάλογα με τις υπόλοιπες δουλειές που κάνω).
Από εκεί και πέρα με την εξέλιξη των πρώτων μηνών του 2025 σκέφτομαι να ανεβάσω τον πήχη στα 2000Є καθόσον το Πάσχα ξαναρχίζει το βαρύ πυροβολικό της 1η Νορβηγίας.
Η συνεργασία μου με δαύτον πλησιάζει τα 5 χρόνια, εντάξει πουστιές δεν παίζουν διότι (είναι προφανές)...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Το μεταμεσονύκτιο τραγούδι:

Γίνηκα μπεκρής ωχ αμάν καψούρης στοιχηματζής
γιατί όλο λες Εύα Μπράουν πώς δεν με θες

ΨΨ @Άχθος Αρούρης καλά Χριστούγεννα με τη δικιά σου :hi:

Συντονιστείτε οι υπόλοιποι 26/12 για τα παιχνίδια που βλέπετε...

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    139 KB · Εμφανίσεις: 5

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.470
Πόντοι
14.936
Το μεταμεσονύκτιο τραγούδι:

Γίνηκα μπεκρής ωχ αμάν καψούρης στοιχηματζής
γιατί όλο λες Εύα Μπράουν πώς δεν με θες

ΨΨ @Άχθος Αρούρης καλά Χριστούγεννα με τη δικιά σου :hi:

Συντονιστείτε οι υπόλοιποι 26/12 για τα παιχνίδια που βλέπετε...
Ποια δικια μου ρε τρελάρα?
Οσο για το άλλο που με ρώταγες δεν ξερω τίποτα και καμία επαφή.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων..
Εύχομαι να είσαι καλα ρε αλάνι και καλες γιορτές με υγεία..
Ήμουν κάτω στα μέρη σου παρεμπιπτόντως..
Σαββατοκύριακο φωτιά:hi:
methoni2.jpg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
@Pinoklis όπως απάντησα στον @luposolitario1261 ρίξε μια ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ανάγνωση στις σελίδες 5380-5382 στα σχόλια και συζητάμε τις όποιες απορίες έχεις.
Προσέξτε καλά και οι δύο σας αν θέλετε να πάτε καλά:
  • Το ποσοστό των κερδισμένων σε μεσο/μακροπρόθεσμο βάθος χρόνου είναι κάτω από 5%
  • Δεν έχει Xmas, Πάσχα αν θες να είσαι επαγγελματίας, θα κάτσεις να ΛΙΩΣΕΙΣ (όπως εγώ τώρα)
  • Δεν μπλέκεις στα άλλα νήματα όπου αρπάζονται οι άσχετοι για την κάθε ομάδα
  • Διότι αν μπεις θα τσαντιστείς κι εσύ, οπότε θα πληρώσεις τη νύφη
  • Στις αναλύσεις όποτε δίνω, επειδή αλλάζουν οι αποδόσεις (αν και λαμβάνεται πρόνοια - δεν το αναλύω επί του παρόντος) παίζει να βλέπετε ότι αλλάζουν γνώμη οι κυρ Παντελήδες=υπολογιστές
  • Σε τέτοιες περιπτώσεις (αντιφάσεις) καλό είναι να τις αποφεύγετε (αστάθμητο παιχνίδι).
  • Εγώ βέβαια λαμβάνω υπ' όψιν την τελευταία εκτίμηση λίγο πριν κλειδώσουν οι αρχικές αποδόσεις
  • Όμως πρέπει να τηλεφωνήσω προπατζίδικο, στοιχηματίσω στο Ίντερνετ, άρα πώς να μπω κι εδώ;
  • Τέλος τούτη στιγμή έχω σχεδόν 32 χιλιάδες δεδομένα (για όλο τον πλανήτη) και συνεχώς θα μαζεύω μέχρι να φθάσω τις 50 χιλιάδες κι ύστερα να τρέξει η κατά κάποιον τρόπο υπερδειγματοληψία
Αύριο το απόγευμα - μετά τη μάσα - θα δωθεί η πρώτη εκτίμηση για τους μακαρονάδες 2ης.
Αγγλία δεν θα δώσω, διότι θα την ποντάρω κατευθείαν κι εγώ χωρίς ενδιάμεσες αναλύσεις κι ό,τι βγει.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
916
Πόντοι
96
@Pinoklis όπως απάντησα στον @luposolitario1261 ρίξε μια ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ανάγνωση στις σελίδες 5380-5382 στα σχόλια και συζητάμε τις όποιες απορίες έχεις.
Προσέξτε καλά και οι δύο σας αν θέλετε να πάτε καλά:
  • Το ποσοστό των κερδισμένων σε μεσο/μακροπρόθεσμο βάθος χρόνου είναι κάτω από 5%
  • Δεν έχει Xmas, Πάσχα αν θες να είσαι επαγγελματίας, θα κάτσεις να ΛΙΩΣΕΙΣ (όπως εγώ τώρα)
  • Δεν μπλέκεις στα άλλα νήματα όπου αρπάζονται οι άσχετοι για την κάθε ομάδα
  • Διότι αν μπεις θα τσαντιστείς κι εσύ, οπότε θα πληρώσεις τη νύφη
  • Στις αναλύσεις όποτε δίνω, επειδή αλλάζουν οι αποδόσεις (αν και λαμβάνεται πρόνοια - δεν το αναλύω επί του παρόντος) παίζει να βλέπετε ότι αλλάζουν γνώμη οι κυρ Παντελήδες=υπολογιστές
  • Σε τέτοιες περιπτώσεις (αντιφάσεις) καλό είναι να τις αποφεύγετε (αστάθμητο παιχνίδι).
  • Εγώ βέβαια λαμβάνω υπ' όψιν την τελευταία εκτίμηση λίγο πριν κλειδώσουν οι αρχικές αποδόσεις
  • Όμως πρέπει να τηλεφωνήσω προπατζίδικο, στοιχηματίσω στο Ίντερνετ, άρα πώς να μπω κι εδώ;
  • Τέλος τούτη στιγμή έχω σχεδόν 32 χιλιάδες δεδομένα (για όλο τον πλανήτη) και συνεχώς θα μαζεύω μέχρι να φθάσω τις 50 χιλιάδες κι ύστερα να τρέξει η κατά κάποιον τρόπο υπερδειγματοληψία
Αύριο το απόγευμα - μετά τη μάσα - θα δωθεί η πρώτη εκτίμηση για τους μακαρονάδες 2ης.
Αγγλία δεν θα δώσω, διότι θα την ποντάρω κατευθείαν κι εγώ χωρίς ενδιάμεσες αναλύσεις κι ό,τι βγει.

Ξέρεις προγραμματισμό; Backtesting? Machine Learning, κλπ;

Θέλω να πω με τι τρόπο θα επεξεργαστείς τα δεδομένα;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Ξέρεις προγραμματισμό;
Τα βασικά του διαδικτυακού προγραμματισμού. Το πρόγραμμα μπορεί να γραφτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που υποστηρίζει τυπικό γραφικό περιβάλλον ακόμα και σε FORTRAN αν είχε τέτοιες δυνατότητες.
Επί της ουσίας είναι στη C#

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
Ας δώσω μια πρώτη γεύση - δίχως αναλύσεις - παρατηρώντας τις πρώτες εξελίξεις των αποδόσεων και το απόγευμα ή έστω το σούρουπο - θα δωθεί η 1η εκτίμηση.
Τα πρώτα σχετικά αστάθμητα ζευγάρια είναι τα εξής:

1. Μπρέσια - Μοντένα
  2. Τσεζένα - Κρεμονέζε
  3. Κοζέντσα - Καταντζάρο
ενώ
  • Ρετζιάνα - Γιούβε Στάμπια &
  • Σουντιρόλ - Τσιταντέλλα
είναι στο όριο (ταλαντώνονται οι αποδόσεις).

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.485
Πόντοι
2.596
1η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Επεξήγηση
Για το παιχνίδι Brescia - Modena οι κυρ Παντελήδες βρήκαν 8 συνολικά δείγματα με παρόμοιες συμπεριφορές εκ των οποίων τα 7 ήταν κωλάντερα και τα 6 άγκωλα.

Δεν σημαίνει ΠΟΤΕ ότι αφορούν τις συγκεκριμένες ομάδες!

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    219 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom