Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 314 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    978
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.355
Πόντοι
1.346
Ξέρεις τι λένε για τις ξανθιές ? :coffee:
Αυτή που συζητάμε τα έχει βάψει - αν κι από όσο ξέρω το φυσικό της είναι ξανθό, τέσπα σου απαντώ εδώ για να μην μπαχαλεύω περαιτέρω το νήμα - έχει τσόντα & Στοίχημα...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ => TSC (πουτάνα Σερβίας) - Noah (γαμιόλα Αρμενίας) => προτίμησα Άσσο τελικό αντί για όβερ 2.5/3.5 και πιάνω του κριαριού (1-2 ημίτονο) τώρα 1-3 στο 62ο...

Είχα γεννέθλια πριν χρόνια και πάω στο συνεργείο ήταν ένα πορνίδιο εξ Αρμενίας και παρόλο που την ενημέρωσε η τσα2 ότι θα πάρει και δώρο παραπάνω (θα της έδινα 20Ε), ξεκινήσαμε καλά με αγκαλιές και φιλάκια, καυλιάρικη ακάπ, εντούτοις στα 4 άρχισε να μπάζει νερά (κωλαράκι δεν έδινε) κι αρχίζω να παίρνω ανάποδες :angry:
Τη γυρνάω κανονικά (ιεραποστολικό) και της χώνω φιλιά χωρίς να της αφήνω το στόμα, ενώ παράλληλα την ξεμούνιαζα σα χαρμάνης, γύρω στα 2-2.5 λεπτά δεν πήρε ανάσα :rockon:
Αν δεν είχα γεννέθλια την έδιωχνα με τη μία γιατί δεν με ενδιαφέρει, την παραμικρή μαλακία να μου κάνουν φεύγουν ασούμπητες, τόσο χρήμα έχω ρίξει εκεί κάτω 11 χρόνια...
Αφού στο τέλος πήγα να της δώσω 5Ε (και πολλά της έπεφταν) και ίσα που άπλωσε το χέρι, ούτε γεια μου είπε, προφανώς θα ξενέρωσε, αλλά έπρεπε να πάρει και το μάθημα.

Γιαγκελόνια Άσσος, όσοι το δείτε εγκαίρως στο λάηβ, έριξα από 2 Μεταξουργεία αν και τα 0-0, 1-0, 0-1 είναι ινδικά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.623
Πόντοι
9.297
Ένα γκολ στο γήπεδο της Χαιντενχαιμ όποιος να ναι ρεεεεεεέ!!!!!!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.355
Πόντοι
1.346
ΑΝΤΕ ΓΑΜ****ΤΕ ΡΕ Μ**ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φτου και δεν το έριξα ανατροπή στο λάηβ :angry::angry::angry:

0-0 η πουτάνα της Πολωνίας, γαμώ τα ινδικά τους σκορ...

Λοιπόν αύριο απαιτείται μια χαλάρωση, αφού έρχεται σαββατοκύριακο να μπω ανανεωμένος :headbaning1:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom