Χαιρετε. Η Ροζενμποργκ θα ειναι το βασικο μου στοιχημα αποψε. Η παλαι ποτε κραταια Νορβηγιδα, ξεκινησε εντυπωσιακα φετος και αποψε εχει την ευκαιρια να κανει μια ακομα νικη στην εδρα της αναιμικης Λιν. Διπλο σε μονο αποδεκτο με καλο πονταρισμα. Ενα ακομα παιχνιδι που θα παιξω (αν και ξερω οτι εχει αρκετο ρισκο και οχι καμμια ιδιαιτερη αποδοση),ειναι το διπλο της Σταμπαεκ μεσα στη Μποντο Γκλιμτ. Η περσινη πρωταθλητρια δε μπορει να σταυρωσει νικη φετος,αλλα καποια στιγμη αυτο θα σπασει. Κι 'ελπιζω να γινει σημερα. Μονο αποδεκτο κι 'αυτο με σχετικα χαλαρο πονταρισμα. Και φτανουμε στα δυσκολα. Τσελσι-Μπαρτσα. Συγκρινοντας τις δυο ομαδες ευκολα η πλαστιγγα γερνει προς την Μπαρτσα. Παρακολουθωντας το πρωτο ματς ομως,μου εχει κολλησει στο μυαλο, οτι θα προκριθει η Τσελσι. Αλλωστε, οπως και στη ζωη ετσι και στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος... Θα αναρωτηθει κανεις (και σωστα),γιατι πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις σε ενα τοσο αμφιρροπο (λογω συγκυριων) ζευγαρι? Εγω θα το κανω απο βιτσιο. Θα πονταρω νικη για Τσελσι λοιπον και ενα σκορακι (κατι που δε συνηθιζω). 2-1! Φυσικα με ηρεμο πονταρισμα,αφου το εγχειρημα παραειναι τολμηρο! Αυτα προς το παρον και συγνωμη αν μακρηγορησα. Καλη μας επιτυχια!