Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Με στοχο να παρω πισω τα χθεσινα χαμενα (κυριως λογω Ροζενμποργκ και της αχρηστης Σταμπαεκ,αφου την Τσελσι την καλυψα εγκαιρως στο live bet),ριχνω τα στοιχηματικα μου βελη αποψε! Ξεκινω με μια δυαδα, που περιλαμβανει Γκετεμποργκ 1,Ροτσντειλ 1. Αν γινει καποια στραβη και δεν κερδισει η Γκετεμποργκ (το θεωρω απιθανο), ξαναπαιζω σε μονο αποδεκτο τη Ροτσντειλ. Δυσκολο παιχνιδι,αλλα διαφορετικο απο αυτο του Σαββατου,που η Τζιλιγχαμ κερδισε. Απο την παντα γοητευτικα παγερη Φινλανδια, ζηταω ενα διπλο και μαλιστα απο ημιχρονο, τη Χακα. Η τιμη που το βρισκω, αξιζει ενα πονταρισμα. Τελος, αν δεν ειχα ορκιστει οτι δεν θα ξαναπιασω Γερμανους φετος,θα ρισκαρα λιγακι με τη Βερντερ. Ομως θα παραμεινω βραχος στη θεση μου. Αυτα προς το παρων. Καλη μας τυχη!

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε γκατο το ειδα και εγω αλλα στο e-bet που διαβασα πρωτα αλλα ελεγαν.Ρε παιδια,αληθεια,πιστευετε πως πολλες εφημεριδες η sites που ασχολουνται με στοιχημα και δινουν τελευταια νεα και προβλεψεις αποπροσανατολιζουν τον κοσμο με σκοπο να τον στειλουν στον κουβα?

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
φιλε γκατο το ειδα και εγω αλλα στο e-bet που διαβασα πρωτα αλλα ελεγαν.Ρε παιδια,αληθεια,πιστευετε πως πολλες εφημεριδες η sites που ασχολουνται με στοιχημα και δινουν τελευταια νεα και προβλεψεις αποπροσανατολιζουν τον κοσμο με σκοπο να τον στειλουν στον κουβα?

συναγωνιστη,εγω αυτο που λες το πιστευω απολυτα,ολο παπαριες γραφουν και οποιος τους ακολουθει (συνηθως) παει για σιγουρο κουβα.
για σημερα βερντερ 2πλο θα ριξω,κατι με τρωει οτι θα σηκωσει την κουπα φετος :grin:

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πανο μαζι σου,ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι.τελικα η μονη αξιοπιστη πηγη ενημερωσης ειναι τα επισημα σαιτ των ομαδων και ξενα σαιτ οπως soccernet που εχει και previews χωρις να δινει φολες πληροφοριες και soccerway που εχει πολυ μεγαλη γκαμα στατιστικων και στοιχειων.Μακρια απο κατι σαπακια τυπου Τσουνη και δε συμμαζευεται.

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και επιμενω πως θα πρεπει να εμπιστευομαστε ομαδες που εχουμε τη δυνατοτητα να παρακολουθουμε τηλεοπτικα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συνήθως δεν το κάνουν επίτηδες...ειδικά οι εφημερίδες μπορεί να έχουν κλείσει 3-4 μέρες νωρίτερα από την διεξαγωγή ενός ματς...οπότε τι ρεπορτάζ να σου δώσουν?Πολλά σάιτς από την άλλη μεριά αντιγράφουν το ένα το άλλο οπότε αν γράψει ένας μια παπαριά διαδίδεται πολύ εύκολα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ουέφα σήμερα και ρισκάρω με πρόκριση για Ντιναμό και με το όβερ στο Αμβούργο-Βέρντερ!
Από τα υπόλοιπα κρατάω το διπλό της Ίντερ Τούρκου! :sunglasses:

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτο που λες για τις εφημεριδες συμφωνω απολυτα.

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους τους φιλους.Η επιλογη μου να παιξω προκριση της Βερντερ χθες ητανε σωστη.Σημερα εσκασα κατι ευρουλακια στο διπλο της Μπιλεφελντ στο Λεβερκουζεν (στο Ντυσσελντορφ για να ειμαι ακριβης).Στον ΟΠΑΠ δινει αποδοση 4,6 ενω στη Ladbrokes δινει 6.Καμμια προταση κανεις?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ερωτηση...

Παιζει κανεις με αυτον τον τροπο στοιχημα γενικότερα?

100 στην Τουρκαλα για 1000

και 100 στο σακη για 700

και 100 στο Νορβηγο για ρεφαρισμα (-30)

Αρα με 300,

Aν βγει τουρκαλα συν 700

Αν βγει σακης συν 400

Αν βγει Νορβηγος μειον 30

Αν βγει αλλος μειον ενα city tour.....

ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Ε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στουτγάρδη 1 ,Χοφενχάιμ όβερ ,  Μόντενα 1(Χ) , Ρετζίνα 2(Χ) ,Θέλτα 1 , Μπέτις Χ2 , Ουντινέζε 2 ,Βαλένθια 1 !!! :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικες για βαλενθια,σεβιλλη και λιβερπουλ

εβλεπα και χοφενχαιμ και στουτγαρδη αλλα δεν προλαβα να τις παιξω

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τι γινεται με το ζυριχη λουκερνη ακυρωθηκε ενω γινοταν κανονικα??μπορει να ενημερωσει καποιοσ????/

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τζένοα 2 , ΜΙΛΑΝ 1 , Οντένσε 2 και Μάιντζ 2 για σήμερα! :sunglasses:
Χ στην Τούμπα και δύο ειδικά στοιχήματα...Χ/1 η Μάντσεστερ και Χ/2 η Φιορεντίνα !!!

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Τζένοα 2 , ΜΙΛΑΝ 1 , Οντένσε 2 και Μάιντζ 2 για σήμερα! :sunglasses:
Χ στην Τούμπα και δύο ειδικά στοιχήματα...Χ/1 η Μάντσεστερ και Χ/2 η Φιορεντίνα !!!

Τον αλήτη τον διαιτητή!!! Δεν έδωσε το πέναλτι στη Μίλαν στο τέλος και απέβαλε και παίκτη.
Και περίμενα την Μίλαν για να κλείσω να πάω ταμείο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον αλήτη τον διαιτητή!!! Δεν έδωσε το πέναλτι στη Μίλαν στο τέλος και απέβαλε και παίκτη.
Και περίμενα την Μίλαν για να κλείσω να πάω ταμείο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Άστα να πάνε φίλε και εμένα με χάλασε πολύ!Γενικά ήταν κωλομέρα η σημερινή...
Αρχίσαμε να πλησιάζουμε πολύ την μικρή ομάδα του Μιλάνο και έπρεπε να κάνει κάτι πάλι! :birdman:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Άστα να πάνε φίλε και εμένα με χάλασε πολύ!Γενικά ήταν κωλομέρα η σημερινή...

Να σου πω την αλήθεια ενα κουπόνι με τρία ματσάκια έπαιξα. Αγιαξ 1 (1.80), Ραπίντ 1 (2.15) και τη Μίλαν με 1.70. Και περίμενα σαν τρελλός να έρθει η Μίλαν, αφού τα άλλα τα είχα πιάσει απο νωρίς. Με έριξε πολύ η κατάληξη, αλλά δεν βαριέσαι...Την επόμενη φορά (όλο έτσι λέω τελευταία).

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σου πω την αλήθεια ενα κουπόνι με τρία ματσάκια έπαιξα. Αγιαξ 1 (1.80), Ραπίντ 1 (2.15) και τη Μίλαν με 1.70. Και περίμενα σαν τρελλός να έρθει η Μίλαν, αφού τα άλλα τα είχα πιάσει απο νωρίς. Με έριξε πολύ η κατάληξη, αλλά δεν βαριέσαι...Την επόμενη φορά (όλο έτσι λέω τελευταία).
Πάντως το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλό στοιχηματικά!Υπομονή...θα γυρίσει ο τροχός! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom