Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλε motorhead για την μπεσικτας εχεις δικιο.. απλα δεν ειχα κανει τις σωστες παρατηρησεις.. βασικα δεν το χα μελετησει το παιχνιδι.. αλλα για την στουτγκαρδη 1 ημουν πολυ σιγουρος οπως κ για την αιντρεχτ 2 και για σιγουρια επειδη κι η αλλη ασχετη ειναι Χ2.. τελικα ομως η στουτγκαρδη ειναι για τα ΜΠΑΖΑ!!

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φιλε motorhead για την μπεσικτας εχεις δικιο.. απλα δεν ειχα κανει τις σωστες παρατηρησεις.. βασικα δεν το χα μελετησει το παιχνιδι.. αλλα για την στουτγκαρδη 1 ημουν πολυ σιγουρος οπως κ για την αιντρεχτ 2 και για σιγουρια επειδη κι η αλλη ασχετη ειναι Χ2.. τελικα ομως η στουτγκαρδη ειναι για τα ΜΠΑΖΑ!!

Την έχω πάθει από τη Φράιμπουργκ και έμαθα ότι έχει σοβαρή ομάδα. Δεν με εμπνέει ακόμα (λόγω ονόματος) να την ποντάρω αλλά δεν την κοντράρω και ιδιαίτερα σε αποδόσεις του 1,5.

Για την φρανκφούρτη, το έβλεπα καρφί άσο και τον ήπια (θα είχα +400 ευρώ αν έβγαινε...)

Για τη Μπεσίκτας, το υπονόησα λίγο και σε αυτό που έλεγα για τους "ειδικούς". Διαβάζοντας την kingbet και άλλα site, οι "ειδικοί" έκραζαν για δυο σημεία: τζένοα και μπεσίκτας. Αγωνιστικά δεν προέκυπταν οι νίκες τους και πολύ. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι κάποιους tipsters. Προσωπικά (για παιχνίδια που δεν έχω γνώμη-δεν περιμένω κάποιον να μου πει για τη Λίβερπουλ ή τον Παναθηναικό) εμπιστεύομαι μόνο τον "Ιταλό" της kingbet. Δεν κάνω διαφήμιση γι'αυτό και δεν λέω το όνομά του, ούτε και λέω πέξτε ότι λέει. Απλά, προσωπικά όταν τον έχω ακολουθήσει σε παιχνίδια που τονίζει (όχι σε όλα), έχω βγει κερδισμένος.

Από εκεί και πέρα, παίζει τεράστιο ρόλο και η τύχη. Για παράδειγμα ο Πανιώνιος κάλλιστα θα μπορούσε να είχε νικήσει ή και στο Περιστέρι θα μπορούσαν και οι δυο να κερδίσουν. Και για μένα το κακό είναι ότι πετσοκόβοντας τις τιμές των φαβορί (ποιός δεν έβλεπε τη Λάρισα να κερδίσει, αλλά με 1.50 δεν άξιζε ούτε ευρώ- το fair για μένα θα ήταν 1.90), μας σπρώχνουν να μπλέκουμε με παιχνίδια κόκκινο-μαύρο (Πανιώνιος ή ισοπαλία) και πρώτη-δεύτερη-τρίτη δωδεκάδα (αστέρας ή ατρόμητος ή ισοπαλία).

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
το ματς με την Ρομα παει μοναδα η θα παιχτει η συνεχεια;
και ξερεις κανεις γιατι τα...προπα ειναι κλειστα σημερα;

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Και μια απορία ρε παίδες, όποιος μπορεί ας βοηθήσει για internet gambling.

Είχα μακρά πείρα με elektron και πιστωτικές (μακρά και αρνητική δυστυχώς) και τις έχω κόψει όλες. Έλα όμως που δεν βάζω μυαλό...

Δεν θέλω να ξαναβγάλω elektron και πιστωτικές (κυρίως λόγω διαδικασιών- κάνε αίτηση, πάρε κάρτα, πάρε Pin-θα χάσω 2-3 εργάσιμες), οπότε σκέφτομαι την prepaid.

Εγώ νόμιζα ότι prepaid είναι μόνο για χρεώσεις και όχι για πιστώσεις. Δλδ να αγοράσεις κάτι από το νετ αλλά όχι να σου βάλει κάποια εταιρεία λεφτά. Παίζει κανείς με prepaid στο ίντερνετ; Οι prepaid πρέπει να είναι συνδεδεμένες με λογαριασμό καταθέσεων; Αν όχι, πώς πέρνεται τα κέρδη; Και επίσης: είναι ανώνυμες και εκδίδονται άμεσα; Μιλάμε για prepaid τραπεζών ή ανεξαρτήτως εκδότη (έχω δει μέχρι και στο carrefour prepaid κάρτα); Ποιες εταιρείες δέχονται prepaid; Betfair-sportungbet είναι οκ;

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αμα δε γινει σημερα παει για μοναδα.λογικα πρεπει να ειναι ανοιχτα.δεν εχω ακουσει κατι

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Και επίσημα (στο site του ΟΠΑΠ) αναβλήθηκε και λογίζεται ως μονάδα

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Από ότι είδα έξω από ένα πρακτορείο, έχουν εκλογές και θα ανοίξουν στις 5 μμ

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ωραια τοτε κατι καναμε και χθες

σημερα να περασει η ωρα
τουρκικο γερμανικο γαλλικο και ισπανικο χ συστημα 2-3-4

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Τελικα μαλλον θα παιξω
Αουσμπουργκ 1
Χαβρη under
Βαλενθια under ή 2-3 γκοl
Καλλιθεα 1Χ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

... αταλαντα ...

ΑΛΛΑ οχι στο 1.85 που κυκλοφορει σημερα ... χθες το προλαβα στο 2.10 που την θεωρω καλη αποδοση ... περιμενα να πεσει γιαυτο και το επαιξα απο χθες βραδυ , αλλα οχι τοσο πολυ ... τεσπα ... θα δουμε ...

για βαλενθια ... στο προηγουμενο κερδισε στο 90 ενω η μαλαγα επαιζε με 9 ( την εσφαξε το κορακι ) και στο προπροηγουμενο κερδισε εκτος την λεβαντε 0-1 με γκολ οφσαιντ . προς αποφυγη κατα την ταπεινη μου αποψη ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λοιπον επειδη θελω μια φορα ομαδικα να γαμησουμε τους μπουκ.....

κοιταξτε εδω τι κανανε.....

μπαρτσελονα -αλμειρα   μεσος ορος αποδοσεων στο πρωτο ματς.... 1.30 4.50 6.50.... αποτελεσμα 5-0

στο δευτερο τωρα αλμειρα -μπαρτσελονα 8.. 4.50   και 1.40 ο ασσος....

πως ειναι δυνατον δλδ στο πρωτο ματς και φιλοξενουμενη της μπαρτσα να ειχε αποδοση 6 και τωρα εντος εδρας 8 και πανω σε μερικα σαιτ?

βρωμια θα παιχτει....

αν δεν πιστευτε πεξτε εστω και 5 ευρω....
σκαστε λεφτα και πεξτε το για σιγουρια 1χ.... θα ρισκαρα να παιξω ασο ασο ημιχρονο αλλα φοβαμαι τα λεφτα...

1Χ πεξτε το.... θα με θυμηθυτε..... ξερω τι λεω... εχω εγκυρη πηγη....

εγω οσο βοηθησα βοηθησα... εσεις ξερετε τωρα..... :)

μεθαυριο παιζουν 2 του μηνος... ;) ;) ;)

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον επειδη θελω μια φορα ομαδικα να γαμησουμε τους μπουκ.....

κοιταξτε εδω τι κανανε.....

μπαρτσελονα -αλμειρα   μεσος ορος αποδοσεων στο πρωτο ματς.... 1.30 4.50 6.50.... αποτελεσμα 5-0

στο δευτερο τωρα αλμειρα -μπαρτσελονα 8.. 4.50   και 1.40 ο ασσος....

πως ειναι δυνατον δλδ στο πρωτο ματς και φιλοξενουμενη της μπαρτσα να ειχε αποδοση 6 και τωρα εντος εδρας 8 και πανω σε μερικα σαιτ?

βρωμια θα παιχτει....

αν δεν πιστευτε πεξτε εστω και 5 ευρω....
σκαστε λεφτα και πεξτε το για σιγουρια 1χ.... θα ρισκαρα να παιξω ασο ασο ημιχρονο αλλα φοβαμαι τα λεφτα...

1Χ πεξτε το.... θα με θυμηθυτε..... ξερω τι λεω... εχω εγκυρη πηγη....

εγω οσο βοηθησα βοηθησα... εσεις ξερετε τωρα..... :)

μεθαυριο παιζουν 2 του μηνος... ;) ;) ;)
Πως είσαι τόσο σίγουρος :think: δε λέω είναι αρκετά πιθανό να κερδισει η αλμερια...αλλά όπως και να χει και με τα τρίτα να κατέβει η Μπαρτσα είναι το φαβορί

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πως είσαι τόσο σίγουρος :think: δε λέω είναι αρκετά πιθανό να κερδισει η αλμερια...αλλά όπως και να χει και με τα τρίτα να κατέβει η Μπαρτσα είναι το φαβορί

Μην σου πω ασο απο ημιχρονο.....

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τη μεγαλύτερη απόδοση που την είδες? στην betfair 7.4 έχει ο άσος...Μήπος άμα περιμένουμε λίγο να ανέβει κι άλλο?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Βασικα καλο ειναι να δουμε τι απουσιες θα εχει η μπαρτσα.. ποιοι θα μεινουν εκτος..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βασικα καλο ειναι να δουμε τι απουσιες θα εχει η μπαρτσα.. ποιοι θα μεινουν εκτος..
Με τα δευτεροτριτα θα παιζει..... ασε τι θα λενε οι εφημεριδες...

να δεις κιολας τι τζιρους θα εχει κανει το παιχνιδι...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..399=1-1 σκορ,    400=0-0 σκορ, 402=3-3 σκορ τα επαιξα 21ευρω.  400Χαβρη-Σατορου=1-1 σκορ,   399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-2 διπλη πληρωμενη.. αξια 3 ευρω..  400=Χαβρη-Σατορου=2-2 σκορ,  399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80.,   400=Χαβρη-Σατορου=1-1 σκορ,    399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-2 πληρωμενη διπλη αξια δελτιου 3 ευρω..400=Χαβρη-Σατορου=1-0 σκορ,399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-Χ Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80..400=Χαβρη-Σατορου=0-0 σκορ,     399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-Χ= Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80.. 400=Χαβρη-Σατορου=3-0 σκορ,    399=Αουγκσμπουργκ-Μποχουμ=1-2 διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80 Τα επαιξα στον οπαπ καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Πηρα με μισο ευρω 5στα 6 στο κινο και εκανα αυτα τα δελτια..Αλλιως δεν θα τα εκαμνα..Θα επαιζα 2 αταλαντα οβερ την βαλενθια αλλα ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο..

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Και μια απορία ρε παίδες, όποιος μπορεί ας βοηθήσει για internet gambling.

Είχα μακρά πείρα με elektron και πιστωτικές (μακρά και αρνητική δυστυχώς) και τις έχω κόψει όλες. Έλα όμως που δεν βάζω μυαλό...

Δεν θέλω να ξαναβγάλω elektron και πιστωτικές (κυρίως λόγω διαδικασιών- κάνε αίτηση, πάρε κάρτα, πάρε Pin-θα χάσω 2-3 εργάσιμες), οπότε σκέφτομαι την prepaid.

Εγώ νόμιζα ότι prepaid είναι μόνο για χρεώσεις και όχι για πιστώσεις. Δλδ να αγοράσεις κάτι από το νετ αλλά όχι να σου βάλει κάποια εταιρεία λεφτά. Παίζει κανείς με prepaid στο ίντερνετ; Οι prepaid πρέπει να είναι συνδεδεμένες με λογαριασμό καταθέσεων; Αν όχι, πώς πέρνεται τα κέρδη; Και επίσης: είναι ανώνυμες και εκδίδονται άμεσα; Μιλάμε για prepaid τραπεζών ή ανεξαρτήτως εκδότη (έχω δει μέχρι και στο carrefour prepaid κάρτα); Ποιες εταιρείες δέχονται prepaid; Betfair-sportungbet είναι οκ;

Γεια  σου  φιλε . Παιζω  με  prepaid    και  δεν  χρειαζεται  να  είναι  συνδεδεμενες  με  λογαριασμο  καταθεσεων . Όταν  κερδιζεις  τα  λεφτα  στα  βαζουν  στην  καρτα  και  εσυ    επειτα    ( από  καποιες  μερες  ) πατας  το  πιν  και  παιρνεις  τα  χρηματα    από  το  μηχανημα  . Εγω  χρησιμοποιω  της  τραπεζας  Κυπρου  . Αν  θελεις  να  κανεις  αναληψη    και  δεν  βρισκεις    καταστημα  της  Κυπρου  ,  μπορεις  να  βρεις  και  από  άλλες  τραπεζες  , αρκει  να  είναι  συνδεδεμενες  με  το  συστημα  Διας . Ολες  οι  εταιριες  δεχονται  (νομιζω )  prepaid  .Οι  καρτες  είναι  ανωνυμες  (  αλλά  τα  στοιχεια  σου  φαινονται  στην  τραπεζα ) και  εκδιδονται  αμεσα .
Κάθε  φορα  που    γεμιζεις    την  prepaid  ( η  τραπεζα )  σου  κρατανε    1  ευρω  ανεξαρτητως  ποσου  που  θα  βαλεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom