Man θα σου πω προσωπικα.. μονο για το παιχνιδι της καλιθεας με τον οφη..που εχω προσωπικη αποψη.. θα το παιξω 1ασσο ..Ειδα την καλιθεα με τον εθνικο αστερα.. στο 1-1 μεσα στον εθνικο αστερα και επαθα.. πλακα..Οι ανθρωποι επαιζαν, λες και ειχαν αυτοι την εδρα.. και στο τελος καναν το χ με ενα εκπληκτικο φαουλ, που θα το ζηλευαν ακομα και οι καλυτεροι βραζιλιανοι..ο Οφη το τρενο της απευθειας ανοδου, εχω την εντυπωση οτι το εχασαν(ποτε μην λες ποτε) Πιστευω το κινητρο της επιβιωσης.. ειναι μεγαλυτερο.. το κινητρο του οφη σχεδον χαθηκε.. και το ποσοστο 4 αξιζει να το παιξω.. για μενα προσωπικα!!..Το οτι εχει καλυτερη ομαδα ο οφη.. δεν χρειαζεται να το πω.. το λεει η βαθμολογια!!..
Όντως η Καλλιθέα ήταν ηρωική στην Καισαριανή, καιρό είχα να δω από ομάδα τέτοιο πάθος. Μη ξεχνάς όμως ότι ήταν δευτεριάτικο (περιορισμένες επιλογές) με το φαβορί στο 1,45 (που σπάνε κάτι τέτοια), η Καλλιθέα έχει πιτσιρίκια, ο Όφη ΠΡΕΠΕΙ να ανέβει γιατί πάει για οικονομική διάλυση, η διατησία πάει τον Όφη και κυνηγάει την Καλλιθέα, η Καλλιθέα έχει ήδη πέσει κτλ κτλ. Στο draw no bet αξίζει το διπλό με απόδοση 1,4-1,5. Αλλιώς, no bet...
ΥΓ Αποφεύγω την Ιταλία και είναι το μοναδικό πρωτάθλημα που όταν παίζω, ακολουθώ τους "ειδικούς" γιατί το θεωρώ βρώμικο αλλά σε πολλά πράγματα προβλέψιμο (σε αντίθεση με Γερμανία που είναι βρώμικο και απρόβλεπτο). Σήμερα, στο μεσημεριανό πρόγραμμα, βγήκαν ΟΛΑ, και στη νίκη και στο over..
ΥΓ2 Σόρρυ ρε παίδες, αλλά από που και ως που φαβορί η Μπεσίκτας;;Με τη θυγατρική της Γαλατά έπαιζε και σε τρία παιχνίδια δεν έχει κερδίσει ποτέ εκει μέσα...
ΥΓ3 Για μένα το σκ ήταν αρκετά καλό, κυρίως σε προβλέψεις γιατί σε κέρδη ήταν απλά καλό (παίζω αρκετά συντηρητικά με συστήματα που και το ένα λάθος, περιορίζει αρκετά τα κέρδη). Έχασα τον Ηρα (που τουλάχιστον θα του στοιχίσει πολύ περισσότερο από ότι σε εμένα) και τη Φρανκφούρτη (πίστευα στο σπάσιμο της Στουγκάρδης, έστω και αν κώλωσα να το παίξω, και δεν περίμενα 2/2 κηδείες στη bundesliga σήμερα). Γενικότερη αίσθηση πάντως, ότι 3-4 εβδομάδες τώρα πάνε (αντικειμενικά) πολύ νορμάλ τα πράγματα.