Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Οχι μαν δεν ειμαι ψυχραιμος!!:)..Αυτα που λεω.. ειναι τι χρειαζεται να κανουμε για να μπορεσουμε να τα βαλουμε.. με τα παθη μας :)..Οι μπουκ εκμεταλλευονται τα παθη μας!!..Για να τους νικησουμε!!.. λιγο.. αν μπορουμε..πρεπει να κατευνασουμε τα παθη μας...Ειναι το πιο δυσκολο πραγμα.. Αν το καταφερουμε καπως.. τοτε θα εχουμε και καποια κερδη.. :)Οι Αρχαιοι ειπαν οτι ειναι πιο ευκολο, να κερδισουμε τους εχθρους μας.. απο το να κερδισουμε τα παθη μας. Δηλαδη ο μεγαλυτερος εχθρος μας.. ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος....Αυτον πρεπει να νικησουμε πρωτα.. και μετα ο μπουκ θα ειναι <ευκολος> :)
ισε αρχιγοπουλο τελοσ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. Σημερα ερχεται ενας γνωστος,φιλος.. κουμαρασκυλο.. του κερατα!! :)..Μου λεει δωσε μου.. με 30 ευρω.. να παρω κανα φραγκο.. του λεω λαρισα, ολυμπιακος, λογο ελληνικου συστηματος..Χερτα.. αν δεν βγει αυτο.. του ειπα ειναι στημενο...Ναπολι ειναι με κινητρο ισχυρο και φυσικα εδρα και φορμα..Η αλλη πουλισε τους καλυτερους παιχτες της κτλ..Οβερ τον αγιαξ.Και ο φιλος εβαλε την Ιντερ απο μονος του..Αυτος πηγε ταμειο 237 ευρω μου ειπε μολις τωρα απο το τηλεφωνο..Μαλιστα και εγω επαιξα τριαδα.. την μαντσεστερ συτι για μεροκαματο που ειναι αγγλια που ειναι κυπελο που στο χ υπαρχει επαναληπτικος αγωνας..Τωρα φυσικα μπορω να πω αλλη μια φορα.. οτι δεν ξερω!! να παιζω στοιχημα!!..Αλλο να ξερεις τις ομαδες.. και γενικα.. οτιδηποτε αλλο, σχετικα με τις ομαδες!!.. Και αλλο να ξερεις.. να παιζεις στοιχημα!!..Αυτος ο φιλος δεν ξερει τις ομαδες.. ερχεται και του διαβαζω τα παιχνιδια.. του λεω τα γεγονοτα..Αυτος κανει τρελες αναληψεις.. αυτην την εβδομαδα εκανε 3000ευρω.. απο την βετ365..Καταλαβα τωρα.. οτι αλλα και αλλες φορες.. :) οτι δεν ξερω να παιζω στοιχημα.. ολα αυτα φυσικα τα λεω, για να κανω τον απολογισμο μου.. Να δω τα λαθη μου και να βελτιωθω..Το γραφω εδω.. γιατι ειμαστε μια παρεα.. που εχουμε ενα παθος.. ενα παθος.. που πρεπει να βαζουμε οδηγο την γνωση.. για να μην  βγαινουμε χαμενοι.. αλλα να συνιδιτοποιησουμε τα λαθη μας να τα αποβαλουμε, και να βελτιωθουμε :)..  

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Παιδες κι εγω κουβα σημερα απο μπεσικτας και στουτγκαρδη τη μανα τους!!!!!!!
Επιασα Ναπολι 1 και Γκλαντμπαχ Χ2..
Με μια πρωτη ματια γ τα αυριανα θα ελεγα
οφη 2
αουκσμπουργκ 1
χαβρη under
αταλαντα 2(Χ2)
βαλενθια 2
Πειτε καμια γνωμη αν και ειναι δυσκολα παιχνιδια..

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Στον κουβά επίσης από Μπεσίκτας και Άντερλεχτ. Χθες Σάββατο έχασα Τσέλσι και Σάλκε. Άστα βράστα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλαμε τρομερο γκολ ο ροσι ...

για αυριο βλεπω αταλαντα ...

βαλενθια προς το Χ ... με ταλλα δεν ασχολουμαι ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πιανω πουμας 1 γκλαντμπαχ 2 ναπολι ιντερ οβερ και τρωω ανελεητο κουβα απο λετσε στο 90  :headbang: :headbang: :headbang: απελπισια.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

γιατι δεν παιζετε με λαθη ? εστω ενα ... κριμα δεν ειναι ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξερει κανεις ποτε ειναι τα επαναληπτικα κυπελλου ισπανιας?  :think: :think: :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω δε πρεπει να χουν οριστει....δεν ειμαι και βεβαιος....καλα πηγαμε σημερα.....οσασουνα στο live 1,8  με ουντινεζε μαζι 3,6 

Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 30/01/2011 Γιουβέντους v Ουντινέζε
(Τελικό αποτέλεσμα) Ουντινέζε 3.60 Κανένα Κερδισμένο
2 30/01/2011 Οσασούνα v Ρεάλ Μαδρίτης
(Τελικό αποτέλεσμα) Οσασούνα 1.80 Κανένα Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 1

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Οπως καθε Κυριακη εδω και 2-3 μηνες..Ετσι και σημερα γαμηθηκαν τα παντα..

Ουτε με το Χ της Εσπανιολ δεν πηρα κατι πισω και μηδενισα τον λογ/σμο στην μπετφερ..
Θα γραψω σε ενα τετραδιο καμια 1000αδα φορες τα εξης...
1)Δεν ξαναπαιζω γαμωγερμανικο παιχνιδι!!!
2)Δεν ξαναπαιζω γαμωτουρκικο παιχνιδι!!!
3)Δεν ξαναπαιζω πανω απο 10-20 ευρω στοιχηματα μερας Κυριακης!!!!

Αντε καλη χωνεψη...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδες κι εγω κουβα σημερα απο μπεσικτας και στουτγκαρδη τη μανα τους!!!!!!!
Επιασα Ναπολι 1 και Γκλαντμπαχ Χ2..
Με μια πρωτη ματια γ τα αυριανα θα ελεγα
οφη 2
αουκσμπουργκ 1
χαβρη under
αταλαντα 2(Χ2)
βαλενθια 2
Πειτε καμια γνωμη αν και ειναι δυσκολα παιχνιδια..
Man θα σου πω προσωπικα.. μονο για το παιχνιδι της καλιθεας με τον  οφη..που εχω προσωπικη αποψη.. θα το παιξω 1ασσο ..Ειδα την καλιθεα με τον εθνικο αστερα.. στο 1-1 μεσα στον εθνικο αστερα και επαθα.. πλακα..Οι ανθρωποι επαιζαν, λες και ειχαν αυτοι την εδρα.. και στο τελος καναν το χ με ενα εκπληκτικο φαουλ, που θα το ζηλευαν  ακομα και οι καλυτεροι βραζιλιανοι..ο Οφη το τρενο της απευθειας ανοδου, εχω την εντυπωση οτι το εχασαν(ποτε μην λες ποτε) Πιστευω το κινητρο της επιβιωσης.. ειναι μεγαλυτερο.. το κινητρο του οφη σχεδον χαθηκε.. και το ποσοστο 4 αξιζει να το παιξω.. για μενα προσωπικα!!..Το οτι εχει καλυτερη ομαδα ο οφη.. δεν χρειαζεται να το πω.. το λεει η βαθμολογια!!..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εβγαλα και μια κουλη δυαδα με αποδοση οχτω σε ζητουμενα....σημερα αν εξαιρεσεις την σιτυ ολα καλα ηταν...μετανοιωσα που δεν επιαξα το 7 στην ανατροπη της ιντερ..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: βαλε τουλαχιστον ενα 20 ρικοοο
Επιλογές Ώρα στοιχήματος:  30/01/2011 22:35:44
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 30/01/2011 Εσπανιόλ v Βιγιαρεάλ
(Γκολ αγώνα) Under 1.5 2.00 Κανένα Κερδισμένο
2 30/01/2011 Γιουβέντους v Ουντινέζε
(Επόμενο γκολ) Κανένα 1ος γκολ 3.75 Κανένα Χαμένο
3 30/01/2011 Μονακό v Μαρσέιγ
(Επόμενο γκολ) Κανένα 1ος γκολ 4.00 Κανένα Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 3

αμα καθοταν και το αλλο θα ταν σουπερ..

καλησπερες χρηστο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Man θα σου πω προσωπικα.. μονο για το παιχνιδι της καλιθεας με τον  οφη..που εχω προσωπικη αποψη.. θα το παιξω 1ασσο ..Ειδα την καλιθεα με τον εθνικο αστερα.. στο 1-1 μεσα στον εθνικο αστερα και επαθα.. πλακα..Οι ανθρωποι επαιζαν, λες και ειχαν αυτοι την εδρα.. και στο τελος καναν το χ με ενα εκπληκτικο φαουλ, που θα το ζηλευαν  ακομα και οι καλυτεροι βραζιλιανοι..ο Οφη το τρενο της απευθειας ανοδου, εχω την εντυπωση οτι το εχασαν(ποτε μην λες ποτε) Πιστευω το κινητρο της επιβιωσης.. ειναι μεγαλυτερο.. το κινητρο του οφη σχεδον χαθηκε.. και το ποσοστο 4 αξιζει να το παιξω.. για μενα προσωπικα!!..Το οτι εχει καλυτερη ομαδα ο οφη.. δεν χρειαζεται να το πω.. το λεει η βαθμολογια!!..
εγω παλι δε ξερω τι σκατα παιζεται με μουστακια...ο οφη πηρε κανα δυο καλες μεταγραφες και ο νικολο παραταση ζωης..ειδα τον οφη με καρδιτσα που εχασε...σε ενα γηπεδο βουρκο με 0 φασεις και σκορ 2-1 απο απευθειας φαουλ και κεφαλια απο στημενο.μπαλλα μηδεν .η καλλιθεα ναι το παλευει..αλλα δε νομιζω οτι μπορει...μαλλον μακρια...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Man θα σου πω προσωπικα.. μονο για το παιχνιδι της καλιθεας με τον  οφη..που εχω προσωπικη αποψη.. θα το παιξω 1ασσο ..Ειδα την καλιθεα με τον εθνικο αστερα.. στο 1-1 μεσα στον εθνικο αστερα και επαθα.. πλακα..Οι ανθρωποι επαιζαν, λες και ειχαν αυτοι την εδρα.. και στο τελος καναν το χ με ενα εκπληκτικο φαουλ, που θα το ζηλευαν  ακομα και οι καλυτεροι βραζιλιανοι..ο Οφη το τρενο της απευθειας ανοδου, εχω την εντυπωση οτι το εχασαν(ποτε μην λες ποτε) Πιστευω το κινητρο της επιβιωσης.. ειναι μεγαλυτερο.. το κινητρο του οφη σχεδον χαθηκε.. και το ποσοστο 4 αξιζει να το παιξω.. για μενα προσωπικα!!..Το οτι εχει καλυτερη ομαδα ο οφη.. δεν χρειαζεται να το πω.. το λεει η βαθμολογια!!..

Όντως η Καλλιθέα ήταν ηρωική στην Καισαριανή, καιρό είχα να δω από ομάδα τέτοιο πάθος. Μη ξεχνάς όμως ότι ήταν δευτεριάτικο (περιορισμένες επιλογές) με το φαβορί στο 1,45 (που σπάνε κάτι τέτοια), η Καλλιθέα έχει πιτσιρίκια, ο Όφη ΠΡΕΠΕΙ να ανέβει γιατί πάει για οικονομική διάλυση, η διατησία πάει τον Όφη και κυνηγάει την Καλλιθέα, η Καλλιθέα έχει ήδη πέσει κτλ κτλ. Στο draw no bet αξίζει το διπλό με απόδοση 1,4-1,5. Αλλιώς, no bet...

ΥΓ Αποφεύγω την Ιταλία και είναι το μοναδικό πρωτάθλημα που όταν παίζω, ακολουθώ τους "ειδικούς" γιατί το θεωρώ βρώμικο αλλά σε πολλά πράγματα προβλέψιμο (σε αντίθεση με Γερμανία που είναι βρώμικο και απρόβλεπτο). Σήμερα, στο μεσημεριανό πρόγραμμα, βγήκαν ΟΛΑ, και στη νίκη και στο over..

ΥΓ2 Σόρρυ ρε παίδες, αλλά από που και ως που φαβορί η Μπεσίκτας;;Με τη θυγατρική της Γαλατά έπαιζε και σε τρία παιχνίδια δεν έχει κερδίσει ποτέ εκει μέσα...

ΥΓ3 Για μένα το σκ ήταν αρκετά καλό, κυρίως σε προβλέψεις γιατί σε κέρδη ήταν απλά καλό (παίζω αρκετά συντηρητικά με συστήματα που και το ένα λάθος, περιορίζει αρκετά τα κέρδη). Έχασα τον Ηρα (που τουλάχιστον θα του στοιχίσει πολύ περισσότερο από ότι σε εμένα) και τη Φρανκφούρτη (πίστευα στο σπάσιμο της Στουγκάρδης, έστω και αν κώλωσα να το παίξω, και δεν περίμενα 2/2 κηδείες στη bundesliga σήμερα). Γενικότερη αίσθηση πάντως, ότι 3-4 εβδομάδες τώρα πάνε (αντικειμενικά) πολύ νορμάλ τα πράγματα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κουβας με πανιωνιο και γιουβε

Stories

Νέο!

Stories