Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......Τ Α Μ Ε Ι Ο.....
Μετά απο τους συνεχόμενους κουβάδες ,το δελτίο που έχασα μόνο για το Χ της Παλέρμο και μια εντελώς αποτυχημένη τριάδα σήμερα (Πάοκ Χ ,Λίβερπουλ Χ ,Άεκ Χ) ,έπιασα δυνατή τριάδα Τσέζενα - Σαμπντόρια 2 (2,25) ,Σπόρτινγκ Χιχόν - Βιγιαρεάλ Χ (3,10) και Μονπελιέ - Παρί Χ (2,95) με 30 ευρώ ποντάρισμα ,σύνολο 617 ευρουδάκια....
Στάθηκα πολύ τυχερός καθώς Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ έβαλαν τα γκολ νίκης και ισοφάρισης αντίστοιχα στο 90 ,έχω σταθεί όμως και σε πάρα πολλές ανάλογες περιπτώσεις άτυχος με γκολ τελευταίας στιγμής κ.λ.π......Καλές επιτυχίες και σε σας παιδιά !!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινο ταμειο με παοκ-πανιωνιο-λιβερπουλ...με 10 ευρω 160... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα. Για πρωταθλητες επαιξα....  Τσελσι σε αποδοση   1,70.        Ιντερ σε αποδοση    2,10.       Μαρσειγ σε αποδοση      3,00.       Ντορτμουντ σε αποδοση     3,00. καρφι 9 ευρω.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα ξανα. Παντως την παρασκευη που περασε, με τα Χ τους γαμησανε την μανα(και εγω μαζι)Το σου κου δεν μου αρεσε, στοιχηματικα. Και ευτηχως που δεν φορτωσα καμια διαδα!!! Εδω με συστημα ξανα που επαιξα, πηρα τα παπαρια μου..βασικα οταν πιανεις με 6,60 1008 ευρω (εδω μαλακια στο 4,5,6 συστημα με αλλα 30 λεπτα 6,90 θα επαιρνα +400 ευρω ακομα τεσπα)μετα πρεπει να το ρηξεις στο μουνι, στο φαγητο, και στο ποτο.Σημερα να δουμε, αν θα βγαλουμε τα σπασμενα, απο το σου κου. Και τα φαγητα, και τα ποτα  τα χθεσινα.ΥΓ...Παντως ο Οπαπ ειναι Ο πιο απατεωνας μπουκ του κοσμου, αρχισε να βγαζει απο τωρα παιχνιδια της β εθνικης απο το κουπονι.Τεσπα σημερα λιγοτερα παιχνιδια καλυτερη μελετη να δουμε αν τον γαμησουμε λιγο. 

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
γεια σε ολους τους μαχητες του bet! λοιπον να δωσω μια τριαδουλα σημερα κυριως για παιχτες του νετ γιατι εχει ενα ματσακι που δεν το εχει ο οπαπ. αυτο ειναι το οβερακι στη β ελβετιας η ααραου. το δευτερο ματσακι για σημερα ειναι το οβερακι της μπλακπουλ με την γουεστ μπρομ μιλαμε για ομαδες που δεχονται πολυ ευκολα γκολ αλλα και βαζουν... τελος κλεινω με το διπλο της μαλμε που αν δεν κερδισει χαιρετα το πρωταθλημα την προτελευταια αγωνιστικη...τα λεμε το βραδακι με τον απολογισμο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα παιδια διαβασα, μελετησα αλλα δεν θα παιξω ουτε μια δραχμη. Απλα γιατι εχει τσιαμπιογς λινγ, και κυπελο ουεφα οποτε δεν μου παει να πονταρω τωρα...Απλα θα δωσω τι μελετησα για οποιον γουσταρει να παιξει, και δεν εχει διαβασει, αλλα και επειδη γουσταρω να τα δωσω. 357=Ερεμπρο-Γκετεμποργκ=2=(διπλο),    358=Μιαλμπι-Ατβινταμπεργκ=2=(διπλο),    366=Γκιμαραες=Πορτιμονενσε=4-6 γκολ,    365=Τορινο-Ασκολι=Χ=(Ισοπαλια) δεν καταλαβενω απο απειλες που εχουν, οι φιλαθλοι της τορινο, προς παιχτες, και προεδρο.    363=Μπλακμπουλ-Γουεστ Μπρομ=2=(διπλο),  362=Τουρ-Σατορου=Χ=(ισοπαλια), Συστημα φυσικα οχι καρφωτα.!!!Τωρα αν θα επαιζα 1 παιχνιδι και ειχα ορεξη μεγαλη σαν κουμαροσκυλο θα επαιζα Γουστε μπρομ μεσα στην μπλακπουλ καλυτερη ομαδα σε ολλα!!!Το βλεπω οβερ πολυ οβερ βγαινει απο παντου απο προιστορια απο κινητρο το οτι ειναι ομαδες εξω καρδια αλλα η μικρη εμπειρια μου μου εχει μαθει να παιζω αγγλια οταν επαιζα οβερ μονο σε τιμες αουτσαιντερ εκει εβγαζα κερδη τα φαβορι οβερ δεν μου καθονται πολυ στο ματι παντως απο παντου προκυπτει οτι παει για οβερ αλλα εμενα δεν μου καθεται το φαβορι οβερ στην αγγλια καλα κερδη σε ολους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα παιδια διαβασα, μελετησα αλλα δεν θα παιξω ουτε μια δραχμη. Απλα γιατι εχει τσιαμπιογς λινγ, και κυπελο ουεφα οποτε δεν μου παει να πονταρω τωρα...Απλα θα δωσω τι μελετησα για οποιον γουσταρει να παιξει, και δεν εχει διαβασει, αλλα και επειδη γουσταρω να τα δωσω. 357=Ερεμπρο-Γκετεμποργκ=2=(διπλο),    358=Μιαλμπι-Ατβινταμπεργκ=2=(διπλο),    366=Γκιμαραες=Πορτιμονενσε=4-6 γκολ,     365=Τορινο-Ασκολι=Χ=(Ισοπαλια) δεν καταλαβενω απο απειλες που εχουν, οι φιλαθλοι της τορινο, προς παιχτες, και προεδρο.    363=Μπλακμπουλ-Γουεστ Μπρομ=2=(διπλο),  362=Τουρ-Σατορου=Χ=(ισοπαλια), Συστημα φυσικα οχι καρφωτα.!!!Τωρα αν θα επαιζα 1 παιχνιδι και ειχα ορεξη μεγαλη σαν κουμαροσκυλο θα επαιζα Γουστε μπρομ μεσα στην μπλακπουλ καλυτερη ομαδα σε ολλα!!!Το βλεπω οβερ πολυ οβερ βγαινει απο παντου απο προιστορια απο κινητρο το οτι ειναι ομαδες εξω καρδια αλλα η μικρη εμπειρια μου μου εχει μαθει να παιζω αγγλια οταν επαιζα οβερ μονο σε τιμες αουτσαιντερ εκει εβγαζα κερδη τα φαβορι οβερ δεν μου καθονται πολυ στο ματι παντως απο παντου προκυπτει οτι παει για οβερ αλλα εμενα δεν μου καθεται το φαβορι οβερ στην αγγλια καλα κερδη σε ολους..
Kai το πιο σημαντικο παιδια και που ειναι εναντιον μας ειναι η απληστια την παρασκυευη πηρα 1000 ευρω αλλα το σουκου εχασα 150 ευρω σε συστηματα χωρις να κανω τιποτα θελω να παιξω σαν πουστης αλλα η απληστια θολωνει το μυαλο εχασα 150 ευρω αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχω εγκρατεια  σε οτιδηποτε η απληστια μας γαμαει!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Για την Μπλακπουλ φιλε, μην το δενεις και κομπο για over, μη δεις κανα 0-0 στο τελος, αλλιως διπλο, αλλα μονο ημιχρονο θα το επαιζα, οχι τελικο, η Μπλακπουλ ειναι ομαδα που μαχεται μεχρι το τελευταιο λεπτο, δεν το παραταει το ματς, εκτος απο το προηγουμενο με τη Μπερμιγχαμ, που δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο και εχασε με κατω τα χερια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
  Για την Μπλακπουλ φιλε, μην το δενεις και κομπο για over, μη δεις κανα 0-0 στο τελος, αλλιως διπλο, αλλα μονο ημιχρονο θα το επαιζα, οχι τελικο, η Μπλακπουλ ειναι ομαδα που μαχεται μεχρι το τελευταιο λεπτο, δεν το παραταει το ματς, εκτος απο το προηγουμενο με τη Μπερμιγχαμ, που δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο και εχασε με κατω τα χερια
Nai ολλα γινονται!!!! αλλα μιλαω βαση φορμας, της γουεστ μπρομ και τις αμυντικες αδυναμιες της μπλακπουλ μεσα στην εδρα της απο παντου προκυπτει οβερ αλλα οπως ειπα οβερ φαβορι αγγλια δεν παιζω αλλα επαιζα μονο αουτσαιντερ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Nai ολλα γινονται!!!! αλλα μιλαω βαση φορμας, της γουεστ μπρομ και τις αμυντικες αδυναμιες της μπλακπουλ μεσα στην εδρα της απο παντου προκυπτει οβερ αλλα οπως ειπα οβερ φαβορι αγγλια δεν παιζω αλλα επαιζα μονο αουτσαιντερ
Συμφωνω μαζι σου...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χρυσοπληρώνει πάντως το χ της μπαρτσελόνα.... 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Χμ χμ, η Βαλενθια δε με πειθει με την καμια για 1,30 μαλλον θα το κοντραρω κιολας. Μονακο 0-1 γκολ, με ρισκο στον 1! Μπενφικα 2-3 γκολ, δεν τη πιστευω τοσο για να τη παιξω 1..Χαποελ 1Χ με Σαλκε η 4η και πιο αδυναμη επιλογη μου αλλα Σαλκε δεν πειθει και εχει το νου της στο πρωταθλημα που ειναι ουραγος!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την σημερινη βραδια τσουλου εχω μονακο ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ειχα την εμπνευση να παιξω το Χ στο Μπενφικα-Λιον αποψε..
4-3 ηρθε..Στο τσακ το εχασα.. :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
It was a good day! :grin:

Συνημμένα

• 1.jpg