You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.598
- Πόντοι
- 6.495
Ολα στον οπαπ...Τι εχετε παιξει για νικητες πρωταθληματων; Απ το καλοκαιρι εχω παιξει δυαδα Ιντερ-Μπενφικα ως στανταρ (δυσκολο το 2ο) και ζητουμενα Μαντσ. Σιτι (τσιμπησα απο μεταγραφαρες), Αεκ στο 12,00 (τσιμπησα απο Αυστραλιανα φιλικα), Μαρσειγ και Γαλατασαραι. Θα πιασω 2-3 ζητουμενα και θα χασω τα στανταρ μ φαινεται
1)Ζενιτ για Ουεφα 30 αποδοση πριν εναμιση μηνα
2)Ιντερ και Σαλκε 2 και 10 αποδοση αντιστοιχα
3)Μπαρτσα(τσ.λ.),Μαρσειγ(πρωταθλημα) 3.75 και 3 αποδοση αντιστοιχα
Σε αυτα γενικως ειμαι καλος..Περυσι επιασα Ιντερ για τσ.λ. με 16.5 απο τον Γεναρη,Ατλετικο με 30 για Ουεφα(λιγα λεφτα ειχα βαλει ομως)και Σκολα για πρωτο σκορερ μουντομπασκετ με 15 αποδοση..Εχασα στο τσακ Ολλανδια στο μουντιαλ με 12 αποδοση...
Σημερα εκτος της χθεσινης δυαδας λεω να βαλω και κατι στο Χ Κερκυρας-Τριπολης...Και μαλλον και στο διπλο της Λιβερπουλ..
Καλησπερα...Μελετησα... Χωρις βετ φαιρ.. και πονταρισματα!!! 272=Μπετις-Βαγιεκανο=1=(ασσος), 273=Παλερμο-Λατσιο=Χ=(ισοπαλια), 274=Ναιμεγκεν-Φιτεσε=1=(ασσος), 276=Αστον Βιλα-Μπερμιγχαμ=Χ=(ισοπαλια), 287=Ηρακλης-Ολυμπιακος Βολου=Χ=(ισοπαλια), 294=Νιουκαστλ-Σαντερλαντ=Χ=(ισοπαλια), 297=Γκεντσλεμπιρλιγκι-Μανισασπορ=Χ=(ισοπαλια) συνεχιζω....
Καλησπερα ξανα.. χωρις βετ φερ, οξι βετ, και ασιατικους βουκ σημερα...Καθαρη μελετη σημερα!!! 298=Κασιμπασα-Καισερισπορ=2=(διπλο), 303=Τσεζενα-Σαμπτορια=Χ=(ισοπαλια), 306=Κλαμπ Μπριζ-Στανταρ Λιεγης=2=(διπλο), 312=Σεν Γκαλεν-Τουν=2=(διπλο), 313=Εργοτελης-Παοκ=Χ=(ισοπαλια), 318=Μονακο-Μπορντο=2=(διπλο), 323=Αλκορκον-Μπαρτσελονα β=1=(ασσος), 328=Αικ Στοκχολμης-Ελφσμποργκ=1=(ασσος), 338=Τρομσο-Στρομσγκοντσετ=1=(ασσος), 339=Χαουγκεσουντ-Μολντε=1=(ασσος), 342=Πανιωνιος-Αεκ=2=(διπλο) εδω εχω μια ενσταση επειδη ειναι ελλαδα αν ηταν αγγλια και το ειχε μονο αποδεκτο θα το επαιζα για πλακα 105 ευρω εδω τωρα εχω επιφυλαξεις εχουμε το πιο στημενο πτωταθλημα του πλανητη!!!!!!!!!, 342=Ατλετικο Μαδριτης-Αλμερια=1=(ΑΣΣΟς), 344=Μοναρκας-Μοντερει=2=(διπλο), 351=Σιατλ-Λος Αντζελες=2=(διπλο). 350=Κλαμπ-Αμερικα-Τεκος=1=(ασσος)... χαλαρα παιδια καντε συστημα οχι στανταρτ καλα κερδη σε ολους οτι εδωσα θα το παιξω σε συστημα...
studiolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
χθες επαιξα το ντερμπι 2-3 γκολ,μιλαν γιουβε οβερ,την λυων κ την μπαρτσα.επαιζα και την μαρσειγ που αναβληθηκε και παιζει σημερα,αν κατσει παω ταμειο.τ λετε θα περασει η μαρσειγ?
kai γω το πιστευω....σημερα στηριζω liverpool ...
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Γαμώ τη γκαντεμία μου πάλι...Σε δελτίο με ποντάρισμα 30 ευρώ είχα πιάσει Παναθηναϊκό ,Έβερτον κα Λάρισσα και περίμενα σήμερα το Παλέρμο Χ για να πάρω 630 και νίκησε η γαμημένη η Λάτσιο 0-1...Στο προηγούμενο στοίχημα που είχα παίξει τη Παρασκευή επιασα το 2 της Ίντερ τον 1 της Λάρισσας και έχασα το 2 της Κόρτραϊκ...Τη δευτέρα είχα πιάσει 2 δύσκολα σημεία και έχασα το Χ στο Νάπολι - Μίλαν για 800+ ευρώ...ΆΙ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΙΑ....Άντε να δω στα άλλα δελτία σήμερα γιατί δε με παίρνει για άλλο κουβά...
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Σημερα ητανε μια καλη μερα,ελπιζω να τους τα πηραμε.
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......Τ Α Μ Ε Ι Ο.....
Μετά απο τους συνεχόμενους κουβάδες ,το δελτίο που έχασα μόνο για το Χ της Παλέρμο και μια εντελώς αποτυχημένη τριάδα σήμερα (Πάοκ Χ ,Λίβερπουλ Χ ,Άεκ Χ) ,έπιασα δυνατή τριάδα Τσέζενα - Σαμπντόρια 2 (2,25) ,Σπόρτινγκ Χιχόν - Βιγιαρεάλ Χ (3,10) και Μονπελιέ - Παρί Χ (2,95) με 30 ευρώ ποντάρισμα ,σύνολο 617 ευρουδάκια....
Στάθηκα πολύ τυχερός καθώς Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ έβαλαν τα γκολ νίκης και ισοφάρισης αντίστοιχα στο 90 ,έχω σταθεί όμως και σε πάρα πολλές ανάλογες περιπτώσεις άτυχος με γκολ τελευταίας στιγμής κ.λ.π......Καλές επιτυχίες και σε σας παιδιά !!!
Μετά απο τους συνεχόμενους κουβάδες ,το δελτίο που έχασα μόνο για το Χ της Παλέρμο και μια εντελώς αποτυχημένη τριάδα σήμερα (Πάοκ Χ ,Λίβερπουλ Χ ,Άεκ Χ) ,έπιασα δυνατή τριάδα Τσέζενα - Σαμπντόρια 2 (2,25) ,Σπόρτινγκ Χιχόν - Βιγιαρεάλ Χ (3,10) και Μονπελιέ - Παρί Χ (2,95) με 30 ευρώ ποντάρισμα ,σύνολο 617 ευρουδάκια....
Στάθηκα πολύ τυχερός καθώς Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ έβαλαν τα γκολ νίκης και ισοφάρισης αντίστοιχα στο 90 ,έχω σταθεί όμως και σε πάρα πολλές ανάλογες περιπτώσεις άτυχος με γκολ τελευταίας στιγμής κ.λ.π......Καλές επιτυχίες και σε σας παιδιά !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K