Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αααααα...!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Live λοιπον και "λοκαρω" το Ρανχαιμ με τη Νιμπεργκσουντ...
Με βοηθαει ο φιλος μας λοιπον με το σχολιο
317. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΝΑΪΜΠΕΡΓΚΣΟΥΝΤ

Δεν είχα σκοπό να το ακουμπήσω αυτό το παιχνίδι μέχρι που είδα τις απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Νάιμπεργκσουντ έχει τρεις τιμωρημένους και δύο τραυματίες και κάτω από αυτές τις συνθήκες ίσως αξίζει τον κόπο να βάλουμε ζητούμενο τον άσσο του 1.85.

Δεν το προλαβαινω και παλι και γινεται το 0-1 και μενει στο ημιχρονο...
Περιμενω στο 2ο να χτυπησω το επομενο γκολ της Ρανχαιμ...
Περιμενω λοιπον και γυρω στα 60 και κατι παει στο 4,0 αποδοση και χωνω...
Περναει η ωρα φτανουμε στο 88' και το βλεπω στο 12,0, βουρ λοιπον να χωσω, λιγοτερα βεβαια και φυσικα πολυ μεγαλο ρισκο πλεον, αντι να καλυψω στο Χ, ξαναπονταρω στο επομενο γκολ...
Εκει που ηταν 12,0 η αποδοση , αρχιζει κατι σκαμπανεβασματα και παει στο 9,0 αλλα τι να κανω, στοιχηματιζω και μου το κλειδωνει στο 10,0 τελικα...
Μου το κανει πολλες φορες αυτο...
Τελικα το εβαλε στο 92' η Νιμπεργκσουντ...
Τι στο καλο?Εχουν καποιον και βλεπουν ατομικα τι πας να παιξεις και σε κομπλαρουν???Μπορει να εχω μπει στη μπλακ λιστ με το ρισκο που παιζω και με το που μπαινω να με κανουν "monitoring",  :2funny: :grin: :2funny:
Τελος παντων, ειχα χτυπησει και τεταρτο γκολ της Σλοβενιας με τη Σερβια στο 11,0 αποδοση γυρω στο 85' την προηγουμενη Παρασκευη...
Μεγαλο το ρισκο, αλλα πιστευω οτι αξιζει...
Ο φιλος μας, δε λεω, εχει και επιτυχιες, δε λεω οτι ειναι ασχετος ο ανθρωπος, αλλα αυτο που τον καει για μενα, ειναι οτι παει πολυ με τη λογικη, κατι που δεν ισχυει παντα και ειναι ικανο να σε καταστρεψει σε αυτο το παιχνιδι,οπως αυτο που επαιξα..
Αν δειτε αυτα τα παιχνιδια που εδωσε σα δυσαναλογες αποδοσεις, τα 3 στα 4 οντως ξεκινησαν με γκολ του αουτσαιντερ, σωστα τα ειχε διαβασει, αλλα αυτο που του προσαπτω, ειναι η φοβια του και οτι λεει οτι αυτα ειναι γι αυτους που θελουν να γινουν πλουσιοι και καλα...
Πολλες φορες τα βλεπει,αλλα τα "φοβαται" οπως λεει και οπως λενε και πολυ, μα σωνει και καλα πρεπει να παιζουμε μονο φαβορι και οταν δεν το βλεπουμε καλα, να λεμε οτι το "φοβομαστε"???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
326. ΧΕΡΕΘ – ΟΥΕΣΚΑ

Όταν παίζουν δύο ομάδες που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η μία έχει τέσσερις νίκες με συντελεστή τερμάτων 7-0 και η άλλη τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-10, δεν το σκέφτεσαι πολύ… Πάω με τη Χερέθ και ελπίζω να συνεχίσει το καλό της σερί.

Ηδη στο 37 το σκορ ειναι 0-2, ολα τα πατς δηλαδη πρεπει να τα παιζουμε αναποδααπο ο,τι τα παιζει ο φιλος???
Οχι βεβαια, αλλα ειδατε το παλληκαρι πηγε με την απλη λογικη και πολυ απλα για σημερα κατα πασα πιθανοτητα τον εχει πιει για τα καλα και καποιοι φυσικα που τον εμπιστευονται, αφου σχεδον σιγουρα αυτα τα δυο ματς θα τα ειχε σα στηριγμα...
Γι αυτο για μενα καλυτερα να παιζω με ρισκο, παρα με τη λογικη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εγώ  ZAN δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου με τον τύπο αυτόν...
έχει έναν τρόπο παιχνιδιού-ένα σκεπτικό και τον παραθέτει δημόσια...
όποιος θέλει να τον διαβάσει,τον διαβάζει
τι προσπαθείς να αποδείξεις???
ότι ο δικός σου τρόπος παιχνιδιού είναι καλύτερος???

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
326. ΧΕΡΕΘ – ΟΥΕΣΚΑ

Όταν παίζουν δύο ομάδες που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η μία έχει τέσσερις νίκες με συντελεστή τερμάτων 7-0 και η άλλη τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-10, δεν το σκέφτεσαι πολύ… Πάω με τη Χερέθ και ελπίζω να συνεχίσει το καλό της σερί.

Ηδη στο 37 το σκορ ειναι 0-2, ολα τα πατς δηλαδη πρεπει να τα παιζουμε αναποδααπο ο,τι τα παιζει ο φιλος???
Οχι βεβαια, αλλα ειδατε το παλληκαρι πηγε με την απλη λογικη και πολυ απλα για σημερα κατα πασα πιθανοτητα τον εχει πιει για τα καλα και καποιοι φυσικα που τον εμπιστευονται, αφου σχεδον σιγουρα αυτα τα δυο ματς θα τα ειχε σα στηριγμα...
Γι αυτο για μενα καλυτερα να παιζω με ρισκο, παρα με τη λογικη...
otan akoyw kati poustika tou stil
Πάω με τη Χερέθ και ελπίζω να συνεχίσει το καλό της σερί
krata konto kala8i

kidkudi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ζαν δωσε κανενα ματς και ασε τις κριτικες .  αντε να δουμε ποσο καλος εισαι και εσυ .

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγώ  ZAN δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου με τον τύπο αυτόν...
έχει έναν τρόπο παιχνιδιού-ένα σκεπτικό και τον παραθέτει δημόσια...
όποιος θέλει να τον διαβάσει,τον διαβάζει
τι προσπαθείς να αποδείξεις???
ότι ο δικός σου τρόπος παιχνιδιού είναι καλύτερος???
Σωστα, ο καθενας εχει εναν δικο του τροπο, αλλα οι περισσοτεροι απο ο,τι εχωκαταλαβει εγω, συγκλινουν στον εξης ΕΝΑ, οπως και του φιλου μας:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΦΑΒΟΡΙ!!!!
Δηλαδη, οι αλλοι, τα αουτσαιντερς, πρεπει να χανουν απο τα φαβορι, ετσι?Δεν εχουν ψυχη οι δηλαδη και πρεπει να καθονται και να τρωνε σφαλιαρες και μπατσες, γιατι ετσι θελουμε εμεις, δηλαδη, για να πιασουμε το σιγουρο...
Κοιτα, εχει ακουστει και οτι καποιοι δινουν δημοσια μπουρδες προγνωσεις και τα παιρνουν απο τους μπουκς, για να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο και να χωνυν τα λεφτα τους στα "σιγουρα" που τελικα ειναι μουφα...
Πραγματικα, δε θελω να πιστεψω οτι ειναι αληθεια αυτο, με τιποτα, θελω να πιστευω οτι ιεναι μια αομα ραδιοαρβυλα,α΄πο τις πολλες...
Ο κοσμος, πλαθει πολλα σεναρια με το μυαλο του, ενας κολλητος ειναι απο αυτους...
Μου ελεγε οτι το ματς των Γερμανων με τους Τουρκους μπορει να ερθει ισοπαλο, γιατι οι Γερμανοι δε θελουν να στεναχωρησουν τον Ερντογαν :o :o :o, γιατι λεει κανει, θα κανει(?) καποια επισκεψη στη Γερμανια και κατι τετοιες μπουρδες, δεν εδινα και πολυ σημασια...
Ολο κατι τετοιους συνδυασμους κανει και με στελνει..
Ξερετε ποσοι τετοιοι υπαρχουν???
Να φανε και οι κοτες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ηξερα οτι η γκοινενσε ηθελε βαθμους και οτι η κορινθιανς δεν κέρδιζε με τπτ σημερα αλλα οταν δεν εχεις τα κοτσια ακομα να ρισκαρεις , τι να πεις...    :jerking: :jerking: :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ματς
ζαν δωσε κανενα ματς και ασε τις κριτικες .  αντε να δουμε ποσο καλος εισαι και εσυ .
Ματς, δε μπορω να δωσω, γιατι φυσικα δεν τα πιανω ολα και φυσικα παιζω πολυ το live και εκει μου παρουσιαζονται καλυτερες ευκαιριες...
Μπορει να σου δωσω 10 ματς, να μην κατσει κανενα και εγω να παω να παιξω στο live και να βγαλω τα αντερα μου, ή να παιξω ενα ενδεκατο και να βγαλω παλι και γ@μω τα κερδη, εσυ ομως θα τον εχεις πιει...
Χθες και σημερα, ετρωγα ξυλικι, οχι ομως με πολυ χασουρα, γιατι δε μου αρεσε και το προγραμμα...
Εε, στο τελος, ειπα να ρισκαρω στη Νιμπεργκσουντ και μου καθησε, μπορουσε να μη μου κατσει...
Μετα ειπα να μην ξαναπαιξω, αν και μου αρεσε το διπλο της Ατλετικο Γκοινιενσε στην Κορινθιανς, 8,0 στον ΟΠΑΠ, 7,5 και 5,40 καποιοι αλλοι...
Οντως δεν επαιξα, βγηκα τη βολτα μου και σε καποια φαση, λεω για να δω απο το κινητο ποσο ειναι η Κορινθιανς?
1-0 στο 5', ΟΚ λεω το πηρε το ματς και δεν εδωσα σημασια...
Αν το ειχα παιξει διπλο, να εισαι σιγουρος , οτι στο 1-0 θα το ξαναεπαιζα διπλο και μαλιστα στο ημιχρονο, το εχω κανει και αλλες φορες και τις φορες που με εχει δικαιωσει η εμμονη μου δεν ειναι και λιγες και φυσικα πολυ κερδοφορες που πρακτικα σημαινει οτι μακροσκοπικα συμφερει να το κανεις..
Για την ιστορια, 1-3 στο ημιχρονο και 3-4 τελικο, η κορινθιανς λεει καιγοταν για τη νικη και ειχε πολυ καλυτερη ομαδα απο τη φιλοξενουμενη...
Στο 1-0 το ημιχρονο θα εδινε τουλαχιστον 34 αποδοση, και πολλοι καθονται και παιζουν 5 αγωνες καρφι για να πιασουν 10 αποδοση...
Ο φιλος μου που σας ελεγε, εχει ετοιμη την απαντηση σε τετοιες περιπτωσεις...
Στημενα, μου λεει..
Ε και?Εμενα ταμειο με ενδιαφερει να παω...
Και ξερετε κατι?
Μπορει να πονταρω γερα στο τελος ενος ματς, απο το 85 και μετα, για ενα γκολ, κυριως απο το αουτσαιντερ που εχει μεγαλη αποδοση και δε νοιωθω ουτε αγχος, ουτε αγωνια, εχω  εντελως αναισθητοποιηθει, γιατι πολυ απλα ξερω οτι θα μου κατσει μια στις τοσες φορες που πρεπει, ωστε να ειμαι χαμενος, αλλα κερδισμενος...
Παντως, εδω μεσα βλεπω και προσπαθειες απο παιδια, που μου αρεσουν, για παραδειγμα, το παλληκαρι που επιασε τους 8 αγωνες το Σαββατο, ειχε καλες αποδοσεις μεσα και αρκετο ρισκο και τελικα δικαιωθηκε  και μαγκια του...
Θελει και την τυχη του βεβαια το πραγμα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ηξερα οτι η γκοινενσε ηθελε βαθμους και οτι η κορινθιανς δεν κέρδιζε με τπτ σημερα αλλα οταν δεν εχεις τα κοτσια ακομα να ρισκαρεις , τι να πεις...    :jerking: :jerking: :jerking:
Εισαι νεος ακομα στο χωρο, αν ομως αρχισεις να ρισκαρεις, σιγα-σιγα θα καταλαβεις οτι αξιζει...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εισαι νεος ακομα στο χωρο, αν ομως αρχισεις να ρισκαρεις, σιγα-σιγα θα καταλαβεις οτι αξιζει...
Το θέμα ειναι οτι οταν ρισκάρω χάνω και οταν φοβάμαι να ρισκάρω βγένουν τα προγνωστικα μου...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θέμα ειναι οτι οταν ρισκάρω χάνω και οταν φοβάμαι να ρισκάρω βγένουν τα προγνωστικα μου...
Αυτο συμβαινει και με εμενα, δεν ειναι κατι περιεργο, γι αυτο δεν επαιξα την Κορινθιανς, εξαλλου μου υπεραρκουσε ο ενας αγωνας που επιασα και λεω δεν πειραζει....
Ωστοσο, το πραγμα, θελει παρα πολυ επιμονη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έχω γράψει και παλιότερα ότι οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα και για αυτό λέμε για κάποια απόδοση ''value bet'' ή δεν ''αξίζει''...
τώρα το πως θα μπορέσει κάποιος να το κρίνει αυτό, είναι άλλη ιστορία και απαιτεί πολύ χρόνο και εμπειρία...
πάντως ούτε και ο δικός σου τρόπος είναι ο ορθότερος...αλλά εσύ τον έχεις δουλέψει και παίζεις σύμφωνα με αυτόν...
και καλά κάνεις...
από αυτό όμως, μέχρι να προτείνεις να παίζει κάποιος μεγάλες αποδόσεις με το σκεπτικό ότι οι μικρές δεν αξίζουν επειδή είναι μικρές και μόνο, ε νομίζω ότι κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος με τον ''φίλο'' που αναφέρεις και ασχολείσαι...
το στοίχημα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αν κάποιος βασίζεται στους άλλους το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα είναι χαμένος...
φιλικά πάντα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
έχω γράψει και παλιότερα ότι οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα και για αυτό λέμε για κάποια απόδοση ''value bet'' ή δεν ''αξίζει''...
τώρα το πως θα μπορέσει κάποιος να το κρίνει αυτό, είναι άλλη ιστορία και απαιτεί πολύ χρόνο και εμπειρία...
πάντως ούτε και ο δικός σου τρόπος είναι ο ορθότερος...αλλά εσύ τον έχεις δουλέψει και παίζεις σύμφωνα με αυτόν...
και καλά κάνεις...
από αυτό όμως, μέχρι να προτείνεις να παίζει κάποιος μεγάλες αποδόσεις με το σκεπτικό ότι οι μικρές δεν αξίζουν επειδή είναι μικρές και μόνο, ε νομίζω ότι κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος με τον ''φίλο'' που αναφέρεις και ασχολείσαι...
το στοίχημα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αν κάποιος βασίζεται στους άλλους το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα είναι χαμένος...
φιλικά πάντα...
Ναι, αλλα ο φιλος μας χθες, καθησε και ειδε ποιες αποδοσεις ειναι δυσαναλογες και βρηκε 3 στις 4 και αλλες φορες εχει κανει κατι αναλογο, αν εχεις λιγες γνωσεις, το κανεις αυτο, δενμ ειναι τρομερα δυσκολο...
Βασικα, το να πονταρεις και απο ενστικτο, και αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι, εξαλλου, οπως και να το κανουμε θελει και τυχη, απειρα παραδειγματα μπορουμε να βρουμε...
Το θεμα ειναι οτι μεγαλες αποδοσεις, υπαρχουν παντα, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν ειναι απιαστες οπως καποιοι νομιζουν και ακομα χειροτερα καποιοι αλλοι τους κανουν να νομιζουν...
Φυσικα ο καθενας, παιζει αναλογα με την ψυχη του, την τσεπη του, αλλα κυριως την ψυχολογια του και τη φιλοσοφια του...
Φυσικα ο φιλος μας, μπορει να δει αποδοση του 1,75 και να λεει ευχαριστω κιολας και γω να δω 3,5 και να μην μου κανει, ειναι τι στανταρς βαζει ο καθενας...
Πραγματι, το 3,5 το βλεπω πολλες φορες και το απαξιω, αυτο αν μου το λεγες πριν απο 5 μηνες, δε θα το πιστευα και γω, θα σε ελεγα τρελο, αλλα αφου διαπιστωσα οτι μπορω να πιανω και μεγαλυτερες αποδοσεις, γιατι να μην το κανω???
Απλως, καποια απο αυτα τα κουλα(οχι και ολα) που πιανω, τα αναφερω εκ των υστερων για να δειτε, οτι τελικα δεν ειναι και τοσο κουλα, επαναλαμβανομενη συμπτωση, παυει να ειναι συμπτωση...
Αναφερω επισης και καποια απο αυτα που δεν τα πιανω για ελαχιστα δευτερολεπτα, κυριως ολιγωριας, αλλα και καποια καλα πιωματα που καθονται απο ατυχιες, οι οποιες ειναι ομως μεσα στο προγραμμα, οπως και τα τυχερα βεβαια...
Να τελειωνω ομως, πραγματικα, ο καθενας πρεπει να παιζει οπως νομιζει, αλλα και νακοιταει καποιον εναλλακτικο τροπο παιχνιδιου εστω και απο καποιον αλλο, πιστευω οτι ουτε κι αυτο ειναι κακο, ή σε τελικη αναλυση, δεν βλεπεις προκοπη, προσπαθησε ρε φιλε να αλλαξεις τον τροπο παιχνιδιου σου, τι περιμενεις δηλαδη???
Χρονια και εγω κυνηγουσα για παραδειγμα τα Χ σε τριαδες και τετραδες, δεν ειδα το αποτελεσμα που  ηθελα, εβαλα στο μυαλο μου καποια πραγματα που βλεπω τοσα χρονια και δεν ηθελα να τα παραδεχτω, ατα αλλαξα, με καποια επιφυλαξη στην αρχη, ειδα καποια καλα σημαδια και τωρα σαφως και βλεπω καλυτερα αποτελεσματα και φυσικα, η προσπαθεια συνεχιζεται, στο μετρον το δυνατον

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Μετα το μεσημεριανο κουβα,μολις ειδα το αντερ της σεαρα στο λαιβ και πηρα.

Ceara-vs-Guarani SP
Under [2.5] 1.95
Brazil Serie A

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Moυ κάτσε το λαιβ της μποκα εβαλα να ισοφαρίσει η τιγκρε και χ ημιχρονο...

Τσακωσα ενα 50αρι  :zfuck:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σημερα ειπα να μην παιξω τιποτα και ετσι επραξα...
Μ εχει φαει ομως αυτη η κωλο Ελβετια U21, ρε παιδια τωρα που χανει 1-0 απο τη Σουηδια, οτι θα το γυρισει το ματς, αλλα δεν το παιζω....
ΩΩΩΩΩΧΧΧΧ!!!
Μολις αρχισε το ματς στο Β' και εγινε το 1-1 :o, την ωρα που το εγραφα!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εδινε και 15,0  στην Παλιο Ελβετια λιγο πριν την εναρξη του Β' ημιχρονου, για να δουμε, εχω περιεργεια...
Εχω την εντυπωση οτι ο αγωνας ειναι και ρεβανς της Παρασκευης, 3-1 ή 3-0 νομιζω ειχε κερδισει η Ελβετια...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν προλαβα να δω και ποσο εδινε το επομενο γκολ της Ελβετιας, δε θα ηταν ασχημο ενα χαλαρο παιξιμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom