Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εχει παιξει κανενας καμενος σημερα στοιχιμα?
2 εξετερ
2 σεντ πατρικς
2 νταρλικτον
2 κρου
χ λουτον

μιλαμε για το λοττο του λοττου σημερα τα χειροτερα πρωταθληματα στοιχιματικα εχει

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα , για καποιο λογο , προτεινεται η cambridge u. ... τουλαστιχον ειναι στο 2.50 ...

εν αναμονη των εθνικων ομαδων με τις τρομερες αποδοσεις ...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Απο το 2000 που παιζω στοιχημα μου εκανε/κανει εντυπωση ενα πραμα,το γεγονος οτι ολοι οι κατακαημενοι/καμμενοι/τελειωμενοι σε εφημεριδες,ραδιο,Τηλεοραση,διαδικτυο και αλλου ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Τουλαχιστον μεχρι το 2002 που ειμουν Ελλαδα και παρακολοθουσα πολυ τα δρωμενα αλλα και απο το 2006 ως σημερα. Ισως υπηρξε μια καποια βελτιωση λογω γενικης βελτιωσης τεχνικα υπερ των παιχτων,δλδ με τοση πληροφορια πλεον και εμπειρια και διαδικτυακα λογικο ειναι να αυξηθουν οι πιθανοτητες κερδους. Αλλα οι "ΚΟΥΒΑΔΙΣΤΑΝ" συνεχιζουν να ειναι εδω,να γραφουν στο χαρτι και στο "γυαλι" και μια στις 100 που κερδισανε(αν βεβαια πεζουνε αυτα που γραφουνε,εδω εχουμε αλλο μεγαλο θεμα) το κανουνε γιορτη. Το στοιχημα ειναι θεμα τυχης,μαθηματικων,"στημενου",ενημερωσης και εγκρατειας οποτε καλη μας τυχη και καλα κερδη.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ειρωνικα το ειπα Ζανκλοντ, μην ανησυχεις! Εριξα κατι ψιλα σε Οβερ Κρου+Χαντερσφιλντ, Χ λουτον και 1 Τσελτεναμ...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Προφανώς είναι πλακωμένοι και ξεκατινιάζονται!Κάποτε τους είχε καλεσμένους ο Τσούνης στις εκπομπές του πολλούς από αυτούς πριν γίνουνε "γνωστοί"...
Η άλλη παπαριά είναι που  γράφουνε οι ίδιοι και οι ίδιοι σε 5-6 σάιτς και  ανακυκλώνονται και στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές!Και η πλάκα είναι ότι συνήθως άλλα προγμωστικά δίνουν στο ένα σάιτ και άλλα στο άλλο...
Έχω ξαναπεί...μακρυά από τους "ειδικούς"!!!

+1.000

Ειδικοί ξε-ειδικοί, εγώ βλέπω πως δεν έχουν μεγάλες επιτυχίες. Πιο παλιά κατά διαστήματα έπαιρνα στοιχηματικές εφημερίδες και το king bet και το match money και καλά για να παίξω "διαβασμένος". Αλλά όσα σημεία έδιναν στα παιχνίδια που κέντριζαν το ενδιαφέρον του κόσμου, ντέρμπι ή γνωστών ομάδων, σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν το είχαν...Αντί να βοηθάνε έσπρωχναν τον κόσμο στον κουβά. Κάπου είδα πως βγήκε και μία νέα στοιχηματική εφημερίδα, σε κάποια διαφήμιση. Αλλά δεν ασχολήθηκα καν. Ούτε το όνομα της δεν θυμάμαι.

Γενικά μάγκες, καλύτερα να παίζεται με το δικό σας ένστικτο, να προτιμάτε μονά παιχνίδια και δυάδες και ο καθένας να ποντάρει ποσό που και να το χάσει δεν τρέχει τίποτα. Καλύτερα να κερδίζεις λίγα, παρά να ρισκάρεις για τα πολλά και να βγαίνεις χαμένος. Πιο παλιά έκανα τη μλκ και έπαιζα συνέχεια κάτι τετράδες, πεντάδες και είχα χάσει αρκετά...Αλλά ο τζόγος είναι πάθος. Σαν τις πουτάνες ένα πράγμα. Δεν κόβεται με τπτ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακριβώς έτσι μόρτη!Το να παίρνεις ιδέες από κάποιους που ψιλοεκτιμάς (δεν μιλάω μόνο για τους γνωστούς λακαμάδες αλλά πχ και για εμάς που ανταλλάσσουμε γνώμες εδώ), που ξέρεις το σκεπτικό τους , τα κολλήματα τους...δεν είναι κακό!Από εκεί και πέρα θα πρέπει όμως να τσεκάρεις εσύ αυτές τις προτάσεις  με βάση τα δικά σου κριτήρια και τον τρόπο παιχνιδιού...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχετε αδικο, με τα 4 σημεια σημερα παω απατος. Οι γνωμες των ειδικων που διαβασα δεν πιανουν κ τιποτα σπουδαιο, διαλεξα 1 ματς απο αυτους και παει απατο..Εμ, δε ρισκαρα κατευθειαν στη δυαδα 4+ γκολ Κρου και Πιτερμπορο, ας προσεχα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μιας και μιλαμε για ειδημονες αλλα φυντανια αυτα του τηλεαστυ!
γραφουν-δινουν προγνωστικα σε 4-5 σαιτς-εφημεριδες ο καθενας!
λογικο καπου πιανουν δυο αγωνες σε καποια εφημεριδα η σαιτ!και αμα πας να τους πεις κουβαδες σου λενε -για δες στη κιμγκμπετ πχ!χαρηκα!και εγω αμα δωσω 5 δυαδες καπου,αθ πιασω τη μια!και μιλαμε για αποδοσεις κατα μεσο ορο του 1.6
και βγαινει και ο εξυπνακιας ο οικονομου να μας λεει οτι παλι οργιασαμε τα πιασαμε ολα κλπ!
ο συγκεκριμενος ειναι τραγικοτατος

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το να δινεις πχ 10 σημεια και να πιανεις μια στις τοσες 6 ή 7 ή ακομα και 8 δεν λεει τιποτα . τις υπολοιπες φορες ? ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ τι γινεται ?

το να δινεις 3-4 προτασεις και να πιανεις 1 παλι δεν λεει κατι ... εγω θελω να δω ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ποιος εχει κερδος ...

το κλειδι ειναι το μακροχρονια ... ολοι εχουμε πιασει και 4 και 5 και 6 παιχνιδια , αλλα οταν κανουμε ( αν κανουμε ) σουμα , τι λεει το ταμειο ?

εγω παραδεχομαι οποιον κανει συγκεκριμενες προτασεις , εχει ενα ταμειο και λεει : επαιξα αυτα , τοσα , κερδισα/εχασα ...

σε αυτη την λογικη ο αρχοντας με την δυαδα ( κυριως ) και ( ως ενα βαθμο ) με τα μονα του εχει καλα αποτελεσματα ...  τουλαχιστον απο τον αυγουστο που τον παρακολουθω ...

μεχρι να εχουμε μακροχρονιο κερδος ... να υγειααινουμε και να  :knockinb:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το εχουμε πολλες φορες, οταν κυνηγας τετραδεςκξαι πενταδες και να πιασεις μια φορα με μικρες αποδοσεις, δε λεει απολυτως τιποτα, αν πιασεις μεμεγαλες, λεει και παραλεει ομως, αλλα αυτο και αν ειναι δυσκολο...
Τωρα, οντως οι φιλοι μας που πανηγυριζουν, που πιανουν κατι δυαδες με 1,60 το ματς, ουτε στο 3 αποδοση, ειναι οντως για τα παμηγυρια, γιατι θα πρεπει να πονταρουν πολλα λεφτα και φυσικα με αυτη την τακτικη οταν δεν πιανεις για 2-3 φορες, χανεις και πολλα ματς και φυσικα το κεφαλαιο σου...
Το εντελως απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου ειναι το να λες, "ειδα το 1,75 και ευχαριστω τον book γιατι θα τον ξεσκισω"!!!
Φυσικα, τις περισσοτερες καθεται η αντιθετη αποδοση, του 4 και 5
και ο μπουκ σου λεει πολλα ευχαριστω καθοτι υπαρχουν...πολλοι κουβαδες απο ηλιθιους που σε εχουν ακουσει και μαλιστα καποιοι πληρωσει κιολας, για να τους πεις δυο τρια σημεια του 1,50 κι 1,75...
Εχεις μπροστα σου την αποδοση του 4,5 και 6 και πας και παιζεις την 1,40, ε ποιος σου φταιει μετα????
Τετοιους θελουν οι μπουκς και οχι τυπους που τους πανε κοντρα...
Ακριβως γι αυτο τον λογο υπαρχουν και οι μπουκς και ζουν και βασιλευουν μαλιστα και θα συνεχισουν βασικα να γ@μ@ν@ και να δερνουν...
Ακουσα εναν σε ενα πρακτορειο να λεει, "να περιμενουμε μεχρι το 2014 να μας κατσει ενα καλο στοιχημα, γυρω στο 100αρικο δηλαδη, για να παμε Βραζιλια να δουμε το Μουντιαλ.."!!!
Τι να του πεις αυτου?Οτι και το 2014 και 2114 στο ιδιο πρακτορειο θα ειναι και θα περιμενει την καλη, αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου...
Ειχα ακουσει καποια στιγμη σαν ραδιοαρβυλα βεβαια, οτι ο "εθνικος μας σπορτκαστερ", ειχε κερδισει 700.000 :2funny: :2funny: :2funny:
Που εισαι ρε "ελεοος" να φωναξεις ΕΕΕΕΕΛΕΕΟΟΣ.. :grin:.
Πως ρε φιλε?Με τα O/U των 1,75, ειναι δυνατον και σε τρυαδα να τα βαλεις, δε σου βγαινουν, ασε τον κουβα που τρωει που τον παρατηρω...
Το λεω ρε παιδια, γιατι παιζω μεγαλες αποδοσεις τον τελευταιο καιρο και δεν με εχουν προδωσει, ακομα και τοσε μαλακιες που εχω κανει και μιλαμε οτι εχω πιασει σε λιγοτερο απο ενα μηνα οχι μονο 20, 40 και 100 αποδοση, αλλα 3 φορες πανω απο 430!!!!
Δηλαδη, θα επρεπε να ημουν εκατομμυριουχος???
Οχι βεβαια, γιατι πολυ απλα, ΧΑΝΩ κιολας, δεν κερδιζω παντα και το ξερω, αλλα οταν κερδιζω, κερδιζω και αυτο μου δινει μια αβαντα να μαλακιζομαι κιολας...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κλασσικη περιπτωση επιπολαιοτας αποψε..
Επαιξα δυαδουλα την Γουικομπ και την Μπρει, χωρις ομως καλυψη με τα μονα..
Μαλακια πρωτη δηλαδη...
Καπου στο 65', βλεπω την Μπρει στο 9,5 και χωνω...
Βλεπω και το 5,5 του πρωτου γκολ και το αγνοω, ουτε και γω καταλαβα γιατι(!!!), βασικα ημουν εξω για καφε με φιλους και μιλουσαμε και εγω κρυφα κοιταζα και τα παιχνιδια και δε μπορουσα να συγκεντρωθω...
Στο 72' κανει το 0-1 η Μπρει και αμεσως παω να κανω καλυψη στο Χ στο 3,1 και στον Ασσο στο 7 παρακαλω!!!!
Εδω ειναι το δευτερο και μεγαλο λαθος, που το κανεις αν δεν εισαι συγκεντρωμενος...
Εφοσον εβλεπα οτι κερδιζε η Γουικομ 0-1, επρεπε να παει το μυαλο μου στη δυαδα και να πω οτι με βαση οτι η Γουικομ δε θα ισοφαριστει να χωσω πολλα λεφτα στον ασσο της Σλιγκο που ειχε φυρισει στο 7 με ρισκο και οχι να καλυψω απλως, εφοσον αν κερδιζε η Μπρει, θα επιανα τη δυαδα και καλα λεφτα...
Βεβαια θα τσονταρα και κατι παραπανω και στο Χ...
Τελικα  κερδισε η Σλιγκο στο 90κατι με πεναλτι 2-1 και εγω εμεινα απλως με την καλυψη:idiot:...
Τι θελω να πω?
Οτι σε καποιες περιπτωσεις ειναι καθαρα θεμα τακτικης και οχι μονο τυχης...
Απλως κανεις μια αρχικη επιλογη και αν σου κατσει, εδω θελει και την τυχη βεβαια, το χτυπας το "θηριο" σαν χυαποδι...
Δηλαδη αν ειχα παιξει και το πρωτο γκολ της Μπρει, ο,τι και να γινοταν, θα ημουν κερδισμενος και μετα θα εκανα το παιχνιδι μου...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εχει παιξει κανενας καμενος σημερα στοιχιμα?
2 εξετερ
2 σεντ πατρικς
2 νταρλικτον
2 κρου
χ λουτον

μιλαμε για το λοττο του λοττου σημερα τα χειροτερα πρωταθληματα στοιχιματικα εχει
3/5 παπαρια ενα 3αρι μου εβγαλε η πουτανα η λουτον το εφαγε στο 90 η νταρλινκτον κερδιζε μεχρι το 65 και εχασε 2-1 τελικα  :huh:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στο μπάσκετ αξίζει τίποτα σήμερα στρατηγέ?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κρατάω λοιπόν τρία under και ψάχνω και για κανέναν άσσο. Ο ένας θα είναι της Σέφιλντ Γουεν. στο γειτονικό ντέρμπι με τη Τσέστερφιλντ. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και από ότι είδα κατεβάζουν αξιόπιστη ενδεκάδα. Η Τσέστερφιλντ από την άλλη μεριά, έφαγε πέντε (!) προχθές μέσα στην έδρα της από την Κρου (άσχετα αν το ματς έληξε 5-5) και αυτό από μόνο του μου φτάνει για να την κοντράρω.
Ωραια λογικη εεε?
Κοντραρε το..."θηριο" την Τσεστερφιλντ που επαιζε εκτος εδρας και που εδινε 4,50 στο διπλο και αβανταρισε το 1,65 της Σεφιλντ Γουεντσντει,που μια ζωη κανει κηδειες στο στοιχημα και ειδικα στην εδρα της...
Αυτο  υποτιθεται πως ειναι επαγγελματικο παιξιμο και απο ανθρωπο που υποτιθεται οτι ξερει το χωρο, ετσι???
Απο κει και περα, τι αλλο να πω ο ερμος?
Η αληθεια ομως ειναι οτι οντως το ειπε σωστα, οτι η κοντρα θα ηταν να χασει η Τσεστερφιλντ και οχι η Σεφιλντ Γουεστνστει... :grin:,...!!!!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πολυ καλη η φαρσα :2funny:...
Μπραβο ρε φιλε...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:rockon:

Συνημμένα

• 4aria.JPG
    4aria.JPG
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 20

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πορτογαλία 1 , Μαυροβούνιο 1Χ , Γερμανία όβερ !!!
Πιθανές ισοπαλίες για Ιταλία , Βοσνία και Ρωσία!
Ενδιαφέρον έχουνε και τα χάντικαπ του Οπάπ στο Χ για Ολλανδία και Ισπανία...
Για το ματς της Εθνικής  βλέπω 2-3 γκολ και σκόρερ τον Μήτρογλου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom