Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
-Ρεαλ να μη δεχθει γκολ
-Μπαγερν under
-Μαρσειγ 0-1 γκολ

-Μπανφιλντ 1 draw no bet
-Μιλαν over
-Φλουμινενσε under
-Ατλετικο Παραναενσε over

Ελπιζω να ακολουθησε κανεις τα πρασινα..;-) Στο τσακ και η μιλαν, κριμα θα περιμενα τα βραζιλιανικα στο δελτιο

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Δεύτερη μέρα συνεχόμενου κουβά....Αν και έπιασα το Ρεάλ - Άγιαξ να σκοράρει μόνο η Ρεάλ στο 2,25 έχασα τη Βασιλεία που έχασε απο τους Ρουμάνους.....
Για αύριο τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα.....Δελεαστικά μου φαίνονται τα διπλά των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο με Ντιναμό Ζ. και Αρη αντίστοιχα στο 1,85 και 1,80 ,και ο άσσος της Αϊντχόφεν με τη Σαμπτόρια στο 1,90...
Απο Χ-ναράκια πιστεύω οτι ο Πάοκ θα πάρει Χ στο Βέλγιο και ίσως πιο δύσκολα να γκελάρει και η Άεκ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η τριαδα μπαγερν-τσελσυ-ρεαλ πληρωσε..
οποιος επαιξε και τα χαντικαπακια που ποσταρα πληρωθηκε και απο κει...
εχασα το ενα απο τα τρια δελτια λογω της πουτανας της μαρσειγ και του αντερ της μιλαν...
οβεραλ +!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν επιασες το Χ-1 της Μιλαν ρε χυστη;
Στο πμ σου ειπα χ-1 τη μιλαν και ποιο άλλο? Να μην βαλουν γκολ και οι 2 ομαδες στη μαδριτη?

Μικρό ταμείο εγώ, με τα στανταρακια. Στο χ-1 της μιλαν, εχασα άλλο ματς.
Τελικά Μπαγερν και μίλαν ήταν για γερό πονταρισμα, αλλά μετα απο τοσα στραπατσα δεν το ριξα  :zfuck:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε σεις,οσοι παιζετε μπετφερ σας αργουν να βαλουν τα κερδισμενα? τα παρολι λεω...

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
γαμιολη ροναλντο αχρηστε που να μην σου ξανασηκωθει ποτε εσενα και του μαλακα του ιουγκαιν
καλα ρε ο μαλακας ο ροναλντο τι πινει μπαφα πριν παει για αγωνα ο υπνος :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειχα 300ε μεσα και τωρα ειμαι εδω,με πηγε σουπερ σημερα... :rockon:

Συνημμένα

• .............png
    .............png
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
προσοχη για σημερα στα <<<<<<<,,σιγουρα>>  οι αγκλοσαξονες στα σιτε τους φοναζουν μεταξυτους για εκπληξαρες σημερα!!!  ο γκονγουεβερ που χαθηκε??? αντε να αρχισουμε για τα καλα !! αρχιζω το διαβασμα ρε γαττο πιες εκπλιξεις μπορης να δεις για σημερα???  

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ναι αλλα αν εχεις βιζα μηδεν χρεωση αν εχεις μαστερκαντ εχει χρεωση 5ε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλημέρα μάγκε"σ"

αααααααααααχχχχχχχ μας πήγε κουβαδέισον η κωλοΜαρσειγ εχθές... :'( :'( :'(

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερες!

Στο πμ σου ειπα χ-1 τη μιλαν και ποιο άλλο? Να μην βαλουν γκολ και οι 2 ομαδες στη μαδριτη?

Μικρό ταμείο εγώ, με τα στανταρακια. Στο χ-1 της μιλαν, εχασα άλλο ματς.
Τελικά Μπαγερν και μίλαν ήταν για γερό πονταρισμα, αλλά μετα απο τοσα στραπατσα δεν το ριξα  :zfuck:

Ναι με Ρεαλ το ειχες, ολοι καπου το βαλαμε αυτο μου φαινεται! Πηγες να τους παρεις πολλα κ εσυ ε ;-) Οι περισσοτερες προτασεις μου περασαν χτες, να τις συνδυαζα και σωστα..!

-Μπανφιλντ 1 draw no bet
-Φλουμινενσε under
-Ατλετικο Παραναενσε over

Τι να πω στο δυνατο μου πονταρισμα ειχα Ρεαλ 1ημιχ-1τελ και Μπανφιλντ 1 draw no bet, νικουσε 1-0 ως το 90 και επαιζε με 10 ενω η Βελεζ με 8 (!) και εφαγε γκολ στο τελος! Ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης.. Ευτυχως τελευταια στιγμη επαιξα στον ΟΠΑΠ με εμπνευση φιλου τη Μιλαν και τη Μπαγερν στο Χ-1 και βγαλαμε κατιτις!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο φιλος μας ο bookenemy επιασε τις φαβορες στο Τσου Λου πλην Μαρσειγ (καποιο θα χαλαγε,αυτο ειναι σιγουρο) αλλα εδωσε ρεστα στη Βραζιλια:

Υπάρχουν τέσσερα ματσάκια στα οποία εξετάζω πρωτίστως τις πιθανότητες του under και ύστερα όλα τα άλλα.

Το ένα είναι το Παραναένσε – Μινέιρο. Η Παραναένσε έχει φέρει οκτώ under στα τελευταία εννέα παιχνίδια της και ο ΟΠΑΠ έδωσε απόδοση 1.72…

Η Γκρέμιο μόνο μια φορά φέτος, (κόντρα στην Αβάι) έχει σημειώσει πάνω από δύο τέρματα.

Στο Προυντέντε – Φλαμένκο έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που έχω …σιχαθεί φέτος να τις βλέπω να φέρνουν under! Χασμουρητά και ξερό ψωμί…

Όσο για το Φλουμινένσε – Κορίνθιανς, πρόκειται για ένα τεράστιο ντέρμπι κορυφής στο οποίο είναι φυσιολογικό να δούμε ένα μάλλον κλειστό παιχνίδι στο οποίο ο ένας θα φοβάται τον άλλον.

0/4 και πάμε για άλλα!  :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο φιλος μας ο bookenemy επιασε τις φαβορες στο Τσου Λου πλην Μαρσειγ (καποιο θα χαλαγε,αυτο ειναι σιγουρο) αλλα εδωσε ρεστα στη Βραζιλια:

0/4 και πάμε για άλλα!  :rockon:
Και θα πανηγυριζει σημερα...
  Βεβαια, πρεπει να πιανει και αυτος που και που, φαβορι παιζει, αλοιμονο να μην επιανε κιολας...
  Θα επρεπε να το παρατησει το αθλημα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το 2 της ατλετικο απο 1,9 πηγε στο 1,7...
Ο φιλος μας ο bookenemy επιασε τις φαβορες στο Τσου Λου πλην Μαρσειγ (καποιο θα χαλαγε,αυτο ειναι σιγουρο)
και η πενταχρονη ανηψουλα μου μονο τη μαρσειγ εχασε χθες..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τι λετε για 2δουλα ΑΕΚ 1/ ΑΡΗΣ 2 ?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην επαιξαν πολλοι το οβερ της Ρεαλ χτες, τοσες ευκαιριες σπαταλημενες (ουτε καν χαμενες) ειχα να δω..απο τη νικη της Μπαρτσα επι του ΠΑΟ :PP Ατλετικο κραταει στο 1,8. Την αεκ τη φοβαμαι λιγο, θα χει κ μουρμουρα που δεν ανανεωνουν Σκοκο-Μπλανκο και δε βλεπω να νικα ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom