Στην Γαλλία . Γαματε γαλλιδες που λεει κι ο βασκορές
κουιζ
που βλεπετε να γινεται η κηδεια σημερα?????
κουιζ
που βλεπετε να γινεται η κηδεια σημερα?????
μεγα λαθοςΓαμωτο μια χαρα πανε για αντερ η Μπαγερν και η Μαρσειγ και πηγα τα εβαλα με αντερ Τσελσι ! Σιγουρα κηδεια δεν κανει η Τσελσι σημερα..!
ναι αφου γαμησε πρωτα ολο τον κοσμακι χθες και το σκH Aγγλια, γ@μ@ει και δερνει σημερα...
τελικα η ζιλινα πρεπει να ναι πολυ για το .......Αυτα τα ματς εκτος η Τσελσι δεν πολυφορτσαρει να τα κερδισει, με 1-2 γκολ συνηθως τα καθαριζει, τωρα βρηκε ευκαιρια και ξεσπαει..και χωρις Ντρογκμπα κιολας. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι 4 αποδοση με 2 αντερ (αν ερθουν) μια χαρα ηταν, επρεπε να παιξω αυτα τα 2 κ τπτ αλλο
Καλησπέρα μάγκε"σ". Εχθές ο Πυρόκαυλος έκανε κηδεία στον ΟΠΑΠ για μια ακόμη φορά.
Χ Τοτεναμ, 1 Λυών και 2 Βαλένθια 100 ευρουλάκια ;)
σήμερα θέλω να τον αποτελειώσω..
129 Αρσεναλ-Μπράγκα οβερ
132 Μαρσειγ- Σπαρτάκ 1
153 Γιούβε- Λεχ Ποζαν άντερ
173 Σεβίλλη - Παρί όβερ
επι 24 ευρώ πάμε για καμια 250άρα ;)
επίσης βλέπω αλλλα δε τα παιξα.... Ζίλινα -Τσέλσι 2-3 γκόλ και Κλάμπ Μπρίζ- Μπαόκ χ2
Μετά τιμής... ;)
[size=10pt][move]Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ [/move][/size]
Μωρε τι θελεις να σου κανει, η Τσελσι ειναι πιο ωριμη ομαδα απο ποτε και σουπερ φορμαρισμενη αυτο τον καιρο...τελικα η ζιλινα πρεπει να ναι πολυ για το .......
τελικα η ζιλινα πρεπει να ναι πολυ για το .......
δεν ξερω, ισως ναι αλλα εγω για την ζιλινα μιλαμε τωραρε μάγκα πλάκα με κάνεις? άμα έπαιζαν οι δίκοί μας (Παναθην. Γαύρος και Αεκάκι) δε θ αρπάζαν 3 στο ημίχρονο???
Ελα ρε ομαδαρα, εβαλε γκολ η Ζιλινα...δεν ξερω, ισως ναι αλλα εγω για την ζιλινα μιλαμε τωρα