Ω ρε κάτι βόμπες σήμερα!!! :o
Αυτο το πραγμα δεν αντεχεται αλλο
Δυο μερες ειχα να κοιμηθω λογω δουλειας και το απογευμα που γυρισα σπιτι εξαντλημενος κοιταξα λιγο τους αγωνες, ενω ο gatto ελεγε για μπομπες και φυσικα και γω συμφωνησα...
Θελοντας να μην ρισκαρω πολυ με σκετη δυαδα γιατι ημουν και κομματια, Επαιξα απο οσο μπορεσα να κοιταξω, αυτο με μικρο σχετικα πονταρισμα:
1 15/07/2010 Ατιράου v Γκιορ Ετό
(Τελικό Αποτέλεσμα) Γκιορ Ετό 2.50 Κανένα Κερδισμένο
2 15/07/2010 Αούστρια Βιέννης v Σιρόκι Μπρίγιεκ
(Ημίχρονο) Σιρόκι Μπρίγιεκ 10.00 Κανένα Κερδισμένο
3 15/07/2010 Μπακού v Μπούντουκνοστ
(Ακριβές Σκορ) Ισοπαλία 0-0 11.00 Κανένα Χαμένο
Εδινε αποδοση πανω απο 300, σε συστηματακι 2-3 που επαιξα, τελικα μου εδωσε 25 αποδοση η δυαδα του συστηματος, ενταξει δεν ειναι και ασχημα, αλλα δεν ειχα και καποιο αξιολογο πονταρισμα...
Ολα αυτα τα ματς ηταν τα πρωτα που παιζοντουσαν, γι αυτο και τα επαιξα και ειπα να την πεσω και να σηκωθω αργοτερα μπας και κοιταξω τα ματς των 20:00, απο τα οποια ξεχωρισα με την πρωτη ματια δυο αγωνες για σπασιμο καλο:
ΣΤΑΜΠΑΕΚ- ΝΤΝΕΠΡ ΜΟΓΚΙΛΕΒ και ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΤΟΥΡΚΟΥ και ειπα να ακολουθησω την τακτικη μου, να τα σπασω στο ημιχρονο και τα δυο...
Παταω την Τουρκου που τελικο διπλο την εδινε στο 5 και κατι και ημιχρονο βλεπω να τη δινει 4.33...
Τη ΝΤΝΕΠΡ ΜΟΓΚΙΛΕΒ την εδινε πανω απο 5 και αυτη...
Εδω το χειροτερο ειναι οτι εχω ενα τρομερο κολλημα
...
Δεν μου καθεται καθολου καλα σαν αποδοση το 4.33, στραβωνω οταν το βλεπω, το θεωρω κατι σαν γρουσουζικο νουμερο και σπανιως το εχω πονταρει...
Οποτε, λεω ακυρο, θα την πεσω και θα σηκωθω κατα τις 19:30 και θα κοιταξω μπας και εχει αλλαξει το 4.33, ας παει και 4.0(!!!),φτανει να φυγει το 4.33 και να πονταρω τη δυαδουλα μου...
Το ξυπνητηρι λοιπον χτυπησε κανονικα στις 19:30, εγω το ακουσα, το εκλεισα, συνεχισα για λιγο τον υπνο μου και οταν ξαναανοιξα τα ματια μου, η ωρα ηταν 22:15, λεω κατσε να δω τα αποτελεσματα, θα γελασουμε τωρα...
Δε χρειαζεται να αναφερω οτι η δυαδα περασε ξερη και εγω εμεινα ξερος, με το
στο χερι για αλλη μια φορα...
Το εχω ξαναπει,δε με πειραζει να χανω, με πειραζει ομως αυτο παρα πολυ, αυτο που θελω να παιξω, για καποιους λογους να μην το παιξω και τελικα να κατσει...
Ενταξει, μεγαλη μαλακια το κολλημα με αυτο το 4.33 που δεν γουσταρω να παιξω, αλλα ρε γαμωτο, αφου δεν επαιξα τελικα τη δυαδουλα με αποδοση 20 και κατι, γιατι να καθεται , γαμω τους νομους του στοιχηματος και του Μερφι, γιατι????????????????