!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
πρωτος ειναι ο μιλερ, δευτερος ο βιγιαΠρωτος σκορερ ειναι το στοιχημα.....όχι νικητης του μουντιαλ.
Βιγια, μιλερ, σναιντερ, φορλαν
πρωτος ειναι ο μιλερ, δευτερος ο βιγιαΠρωτος σκορερ ειναι το στοιχημα.....όχι νικητης του μουντιαλ.
Βιγια, μιλερ, σναιντερ, φορλαν
Τα φραγκα δια του 4 παιρνεις..
Το 12αρι της Ολλανδιας το ειχα παιξει 2 μηνες τωρα...
Ο χειροτερος τροπος να χασω τα φραγκα..
Στο 1.50 της Ισπανιας τι να βγαλω??αφου εφτασε τελικο σημερα επρεπε να παιξεις ενα μερος απο τα πιθανα κερδη κοντροροντας την.
ετσι θα ειχες κερδος οτι και να ερχοταν σημερα.
Χρυσο παπουτσι με πρωτο σκορερ, καμία σχεση...πρωτος ειναι ο μιλερ, δευτερος ο βιγια
Θα μαθω σε ποιο γερμανικο περιοδικο αρθρογραφει το χταποδι και θα γινω συνδρομητης!
ΠΡΟΣΟΧΗ ......
Ηταν η τελευταια φορα που επαιξα στοιχημα στη
Ειχα παιξει πριν αρχισει το μουντιαλ οτι θα παρει το κυπελλο η ισπανια και ταυτοχρονα θα βγει πρωτος σκορερ ο Βιγια ..... με αποδοση 22 !!
Τα χρηματα τα οποια ΘΑ κερδιζα ΘΑ ηταν πολυ καλα μπορω να πω ...
Αφου ειδα το τελικο στο σπιτι ενος φιλου με μπυρες πιτσες κτλ κτλ .... Γυριζω σπιτι ανοιγω τον υπολογιστη για να κανω επιτοπου αναληψη ....
ΟΜΩΣ .... τα κερδη μου τα μοιρασανε στα 4 ..... Δηλαδη 4 σκορερ με 5 γκολ και για να κερδισω το στοιχημα.......πηρα τα @@ μου .....
Αυτα τα πραγματα δεν τα κανει ουτε ο οπαπ .....
Ηταν η τελευταια φορα που επαιξα σε αυτη ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ εταιρια...
Για οσους δεν καταλαβαν θα μιλησω με τυχαια νουμερα και οχι με αυτα που ΘΑ κερδιζα...
Αν ηταν να κερδισω 1000ευρω μου εδωσαν 250 ..... Δια 4 δηλαδη...
Σε ολες τις εταιριες ετσι ειναι ρε δια του 4ΠΡΟΣΟΧΗ ......
Ειχα παιξει πριν αρχισει το μουντιαλ οτι θα παρει το κυπελλο η ισπανια και ταυτοχρονα θα βγει πρωτος σκορερ ο Βιγια ..... με αποδοση 22 !!
Αφου ειδα το τελικο στο σπιτι ενος φιλου με μπυρες πιτσες κτλ κτλ .... Γυριζω σπιτι ανοιγω τον υπολογιστη για να κανω επιτοπου αναληψη ....
ΟΜΩΣ .... τα κερδη μου τα μοιρασανε στα 4 ..... Δηλαδη 4 σκορερ με 5 γκολ και για να κερδισω το στοιχημα.......πηρα τα @@ μου .....
Ηταν η τελευταια φορα που επαιξα σε αυτη την εταιρια...
Για οσους δεν καταλαβαν θα μιλησω με τυχαια νουμερα και οχι με αυτα που ΘΑ κερδιζα...
Δεν ειναι ετσι. κανεις πολυ μεγαλο λαθος, σε παρα πολλες εταιριες πληρωσε 100% ακομα και οπαπ....
Η εταιρια σου ηταν απολύτως σωστή, μην κατηγορουμε αδικα...ΠΡΟΣΟΧΗ ......
Ηταν η τελευταια φορα που επαιξα σε αυτη την εταιρια...
ο οπαπ πλήρωσε διά του 3.Δεν ειναι ετσι. κανεις πολυ μεγαλο λαθος, σε παρα πολλες εταιριες πληρωσε 100% ακομα και οπαπ....
ΣΩΣΤΟ...ασχετο αν στην ουσια ειναι ο Μιλλερ γιατι ειχε τα λιγοτερα λεπτα συμμετοχης απο τους αλλους δυο!!!!!ο οπαπ πλήρωσε διά του 3.
βίγια-φορλάν-άλλος παίκτης(σναιντερ,μιλλερ)...
πριν κανά δυό ώρες πέρασα από το πρακτορείο...
με κούφανες...ΣΩΣΤΟ...ασχετο αν στην ουσια ειναι ο Μιλλερ γιατι ειχε τα λιγοτερα λεπτα συμμετοχης απο τους αλλους δυο!!!!!
έχει ταλεντο σε αυτο...με κούφανες...
Πολύ μου άρεσε αυτό γιατί νόμιζα οτι είναι δια 4.Είχα παίξει φορλάν απο την αρχή αρκετά λεφτά και στον τελικό που έβλεπα έχασα 10 χρόνια απο τη ζωή μου με την ευκαιρία που έχασε ο βίγια απο πολύ κοντά !!!!!!!!!!!!!!!!ο οπαπ πλήρωσε διά του 3.
βίγια-φορλάν-άλλος παίκτης(σναιντερ,μιλλερ)...
πριν κανά δυό ώρες πέρασα από το πρακτορείο...