Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχω παίξει τον Φορλάν...του απομένουν σίγουρα 2 παιχνίδια και θα την κυνηγήσει !

Επισκέπτης
επαιξα στην sportingbetισοπαλια στο ημιχρονο αποδοση 1.95.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν δε με είχαν καλοπληρώσει οι κηδείες της Ιταλίας και η Γερμανία (α ρε Παραγουάη να κήδευες τα ισπανά...θα τινάζαμε την μπάνκα στον άερα) θα το σκεφτόμουν να βγάλω 100 ευρώ από το πορτοφόλι...όπως πολύ σωστά λέει ο συνάδελφος Jean Claude :) είναι θέμα κάβας ! Ο καλός "παίχτης" χάνει από τα κερδισμένα, όχι από την τσέπη του !

Όχι δεν την έχω δει γκουρού, απλά πάντα κυνηγάω τα money for value στοιχήματα και όχι με ένα χιλιάρικο να βγάλω άλλα 300 (κλασική περίπτωση βλάβης) με μία ελαφριά δόση ρίσκου μιας και είναι μουντιάλ οπότε η κάθε ομάδα πάει για το καλύτερο δυνατό ! Στα κανονικά πρωταθλήματα παίζω πιο συντηρητικά κυνηγώντας συνήθως δυάδες που να τριπλασιάζουν (άντε τετραπλασιάζουν) 50-100 ευρώ !
Μιά φορά στη ζωή μου έχω σπρώξει πάνω από 500 και δικαιώθηκα αλλά δε νομίζω να ξανασυμβεί τόσο εύκολα (νίκη της Ελλάδος στον τελικό του Euro, πλήρωνε 4,50, στο οποίο είχα βγάλει κι ένα χιλιάρικο επειδή είχα βάλει ένα δεκάυερω για πλάκα στην αρχή του τουρνουά η Ελλάδα να το σηκώσει @100.00)
πανω κατω, εχουμε την ιδια φιλοσοφια φιλε και φυσικα μου αρεσε αυτο που ειπες, να χανουμε απο τα κερδισμενα...

Επισκέπτης
ο οπαπ το έχει στο 2.00
το ξερω αλλα δεν παιζω ποτε οπαπ.μετα αναλογα πως θα παει εχει live καλα στοιχηματα να καλυψεις αυτο που επαιξες.ας πουμε εχω παιξει ακομα 0-1 γκολ με αποδοση 2.8 και σκορερ ρομπεν.αν το ημιχρονο ειναι χ αξιζει να πονταρεις παραταση με αποδοση κοντα στο 4

Επισκέπτης
Προτιμοτερο αυτα τα ματς να τα παιζεις 0-0 στο ημιχρονο, δινουν κατι παραπανω...
εχεις δικιο αλλα στα προκριματικα κατα κωλοφορδια επαιξα χ ημιχρονο αγγλια -ηπα και μου εκατσε και ετσι ειπα μην ρισκαρω στο 0-0.παντως σαν αποδοση αξιζει.

Επισκέπτης
παντως το 1.5 σε ημιτελικο μουντιαλ δεν υπαρχει πουθενα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εχεις δικιο αλλα στα προκριματικα κατα κωλοφορδια επαιξα χ ημιχρονο αγγλια -ηπα και μου εκατσε και ετσι ειπα μην ρισκαρω στο 0-0.παντως σαν αποδοση αξιζει.
Καλα, εννοειται παιξε ο,τι νομιζεις και καλη σου επιτυχια βεβαια, αλλα το 0-0 ειναι ενα λογικο στοιχημα που καθεται σε πολλους αμφιρροπους αγωνες στο ημιχρονο και πληρωνει κατι παραπανω απο το σκετο Χ...
Τελικα εφαγα flash και δεν πονταρα το Χ-1 γιατι ειχε 11 αποδοση, αν ειχε 15-17 θα πονταρα και τελικα πονταρα στην αυτοκτονια, δηλαδη Ολλανδια ημιχρονο - Ουρου τελικο, 41 αποδοση και φυσικα κανενα μα κανενα αγχος γιατι εβαλα λιγα λεφτα και επειδη θα ειμαι εξω, το πολυ να πονταρω και κατι ψιλα στo live απο το κινητο...
Καλη σας επιτυχια και σε οποιον κατσει, καλοφαγωτα...ή μαλλον καλοπονταρισμενα τα κερδη σε νεα στοιχηματα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
α ρε βανταμ που θελουν μερικι

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ολλανδια στο 2.15

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
σιγκινιθικα

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΑΝ ΜΠΟΜΕΛ ΓΑΜΩ

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
+ 1
Eχασα τις γαμωκαρτες στο 94 με αποδοση 2,50  :headbang:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γαμω το ζωο γαμω
γαμω το θεο του το ζωο
το χερι τι το εκανε το ζωο??
στο κεντρο του γηπεδου
αφου μας γαμησε το στοιχημα τουλαχιστο να τον απεβαλε το ζωο να μην παιξει τελικο το @@

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
aderfia εσπασε το μακροβιοτερο στατιστικο του μουντιαλ μετα απο 50 χρονια αυριο τωρα !!! φοβιθικα να φωρτοσο την ολλανδια  κατι πσιλα μονο  τωρα στο αυριανο θελει  :think: :think: :think:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και εγω εχασα το χαντικαπ της Ολλανδιας στο -1 στο 92..α ρε Ρομπεν, δε το καθαριζες πιο πριν το ματς να παει 4-1 ;-)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ναι χ στο ημιχρονο :rockon: :rockon:
Ωραιος και κερδισμενος,αυτο εχει σημασια φιλε...
2 λεπτα βεβαια πριν ισοφαρισει η Ουρουγουαη, το Χ στο ημιχρονο ηταν στο 10 αποδοση στη Unibet, στην Bet365 δεν προλαβα να δω, εκει ειχα παιξει την ανατροπη της Ουρουγουαης(η οπια φυσικα δεν ηρθε ποτε) και επρεπε να καλυψω τα εστω και λιγα λεφτα του πονταρισματος με το Χ, αλλα δεν το εκανα...
Στην αρχη του δευτερου ημιχρονου, πονταρα το επομενο γκολ της Ουρουγουαης στο 4,5 και φυσικα τον ηπια, ειπαμε, οχι τιποτα το ιδιαιτερο απο λεφτα, αλλα σημασια εχει οτι τον ηπια και αν θυμαστε ειχα πει οτι το πιο "λογικο" απο τα τολμηρα ηταν το Χ ημιχρονο και Ολλανδια τελικο με 4,5 αποδοση πανω κατω, καποιοι το επαιξαν και μπραβο τους που τολμησαν, αν σε πιανει πλεονεξια, μπορει και να τον πιεις, αλλα μπορει και να δικαιωθεις, ετσι ειναι το παιχνιδι, αλλα ειπαμε οτι και το 4,5 αποδοση, ειναι πολυ καλο, δεν πρεπει να το αγνοουμε και φυσικα οπως ειπα, πολυ προτιμοτερο να το παιξεις απο το ξερο 1,55, επαναλαμβανω οτι οποιος επαιξε χιλιαρικο στο διπλο της Ολλανδιας, θα πρεπει να αλλαξε πολλα σωβρακα στο ημιχρονο, απο ο,τι αν καποιος τολμησε στο Χ-2 ημιχρονο-τελικο με πονταρισμα για παραδειγμα 150 ευρω το πολυ που του απεφερε περισσοτερα κερδη και δεν ρισκαρε την καβα του χιλιαρικου στο ευθραυστο διπλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom