Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μακαρι, εγω ειμαι του ελ κλασσικο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να κερδίσει η Ουρουγουάη στην παράταση έπαιξα ! Αμηηηηηηηηηηηηήν !
Με ενα 100αρικακι, 1600 ο παικτης, πολυ καλο παιξιμο μεγαλε,
Οχι οπως καποιοι αυτοχειρες που παιζουν ενα 1000 για 100 ευρω κερδος, αυτο ειναι στην ουσια "καμικαζι αγαπη μου" και οχι αυτο που κανει ο Nyar

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οχι οπως καποιοι αυτοχειρες που παιζουν ενα 1000 για 100 ευρω κερδος, αυτο ειναι στην ουσια "καμικαζι αγαπη μου" και οχι αυτο που κανει ο Nyar

αμα το 100αρι το βλεπεις 10αρικο ναι γιατι για να βγαλεις 100ε συνηθως δουλευεις3-4μερες.και αυτο το στοιχημα ειναι ρισκου.δεν πανε καθε μερα στην παραταση ουτε πετυχαινεις καθε μερα το νικητη.οχι οτι συμφωνω να παιζεις 1000 για 100.αυτο ειναι μεγαλυτερη μαλακια σιγουρα.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εαν βλεπεις μπαλα,τετοια γκολ στην ευρωπη ολο το χειμωνα μετρουσαν με το τσουβαλι.απλα εγω πιστευω οτι και τον βαλντεζ οφσαιντ τον ειδε.
μου θύμισες έναν φίλο μου που λέει για κάποιο πέναλτυ π.χ. ''...και εκείνο το πέναλτυ που έδωσε/δεν έδωσε πρόπερσι γιατί???''  και κάτι τέτοια... :2funny: :2funny: :2funny: νά'σαι καλά...
η συγκεκριμένη φάση στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή ήταν...
άλλο το τί πιστεύεις εσύ,εγώ ,κάποιος άλλος...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
με 16 ευρω φιλε. κανεις λαθος...
εκατο ειναι το στοιχημα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αμα το 100αρι το βλεπεις 10αρικο ναι γιατι για να βγαλεις 100ε συνηθως δουλευεις3-4μερες.και αυτο το στοιχημα ειναι ρισκου.δεν πανε καθε μερα στην παραταση ουτε πετυχαινεις καθε μερα το νικητη.οχι οτι συμφωνω να παιζεις 1000 για 100.αυτο ειναι μεγαλυτερη μαλακια σιγουρα.
Δεν λεω να το κανει καποιος απο τα λεφτα του, αλλα απο την καβα του, εφοσον εχει κανει, αν δεν εχει καβα, οντως καλο ειναι να ,μην ρισκαρει σε τετοιου ειδους στοιχημα, αλλ και παλι εαν θελει να το κανει χωρις καβα, τοτε ναι,θα μπορουσε να βαλει ενα 10ευρω ή 20ευρω το πολυ στο 16 αποδοση, αν οντως ειναι 100 η αποδοση, χαλαρα 10αρικο, δε χρειαζεται παραπανω...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μαλακιες λεει
στο stanjames δινει 13 η προκριση της ουρουγουαης στην παραταση
σε ποιο σαιτ δινει 100?
16 δινει και το βαλε 100Ε

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η ποιο μεγαλη αποδοση σε επιπεδο αγωνα ειναι να κερδισει η ουρουγουαη και τα δυο ημιχρονα με 29 αποδοση..
αντε να σας δω με μεγαλυτερη αποδοση..

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μου θύμισες έναν φίλο μου που λέει για κάποιο πέναλτυ π.χ. ''...και εκείνο το πέναλτυ που έδωσε/δεν έδωσε πρόπερσι γιατί???''  και κάτι τέτοια... :2funny: :2funny: :2funny: νά'σαι καλά...
η συγκεκριμένη φάση στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή ήταν...
άλλο το τί πιστεύεις εσύ,εγώ ,κάποιος άλλος...

οπως δηλαδη εσυ χρησιμοποεις την λεξη οριακα?η ειναι κατι η δεν ειναι.τι σημαινει οριακα?μαλακιες και σαλτσες των δημοσιογραφων ειναι αυτα.εγω πιστευω οτι δεν συμμετεχει στη φαση εφοσον δεν ακουμπαει την μπαλα,εσυ το αντιθετο και ειναι δεκτο.η μηπως υπαρχει κανενας ορισμος του οριακου στο ποδοσφαιρο?στους ποσους ποντους θεωρειται οριακο οπως λες?10 20 30 40?αυτη ειναι η καραμελα για το αλλοθι στο λαθος.και τελος ας βγει η φιφα να μας πει.δεν βαζουνε παρατηρητες στο μουντιαλ?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
1ος γκολ φορλαν και νίκη με 2-0...
ακριβώς 100 απόδοση...λές??? μπααααααααααα.........

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λεω να το κανει καποιος απο τα λεφτα του, αλλα απο την καβα του, εφοσον εχει κανει, αν δεν εχει καβα, οντως καλο ειναι να ,μην ρισκαρει σε τετοιου ειδους στοιχημα, αλλ και παλι εαν θελει να το κανει χωρις καβα, τοτε ναι,θα μπορουσε να βαλει ενα 10ευρω ή 20ευρω το πολυ στο 16 αποδοση, αν οντως ειναι 100 η αποδοση, χαλαρα 10αρικο, δε χρειαζεται παραπανω...

Αν δε με είχαν καλοπληρώσει οι κηδείες της Ιταλίας και η Γερμανία (α ρε Παραγουάη να κήδευες τα ισπανά...θα τινάζαμε την μπάνκα στον άερα) θα το σκεφτόμουν να βγάλω 100 ευρώ από το πορτοφόλι...όπως πολύ σωστά λέει ο συνάδελφος Jean Claude :) είναι θέμα κάβας ! Ο καλός "παίχτης" χάνει από τα κερδισμένα, όχι από την τσέπη του !

Όχι δεν την έχω δει γκουρού, απλά πάντα κυνηγάω τα money for value στοιχήματα και όχι με ένα χιλιάρικο να βγάλω άλλα 300 (κλασική περίπτωση βλάβης) με μία ελαφριά δόση ρίσκου μιας και είναι μουντιάλ οπότε η κάθε ομάδα πάει για το καλύτερο δυνατό ! Στα κανονικά πρωταθλήματα παίζω πιο συντηρητικά κυνηγώντας συνήθως δυάδες που να τριπλασιάζουν (άντε τετραπλασιάζουν) 50-100 ευρώ !
Μιά φορά στη ζωή μου έχω σπρώξει πάνω από 500 και δικαιώθηκα αλλά δε νομίζω να ξανασυμβεί τόσο εύκολα (νίκη της Ελλάδος στον τελικό του Euro, πλήρωνε 4,50, στο οποίο είχα βγάλει κι ένα χιλιάρικο επειδή είχα βάλει ένα δεκάυερω για πλάκα στην αρχή του τουρνουά η Ελλάδα να το σηκώσει @100.00)

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες λεει
στο stanjames δινει 13 η προκριση της ουρουγουαης στην παραταση
σε ποιο σαιτ δινει 100?
16 δινει και το βαλε 100Ε

Το 16άρι το τσίμπησα στην ιταλική bwin, όπου μπορώ και να παίξω μιας και η ιταλική νομοθεσία δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα στοιχηματικά websites αν δεν πληρώνουν κάποιο φόρο στο κράτος και καλά να ελέγχονται αν είναι τίμια...π.χ. η betfair στη μορφή του ανταλλακτηρίου δεν υπάρχει στην Ιταλία (την οποία betfair όσο και μόδα να έχει γίνει δεν τη θεωρώ μέρος για...τρυφερά πατουσάκια - καλή ώρα σαν τα δικά μου ).

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν δε με είχαν καλοπληρώσει οι κηδείες της Ιταλίας και η Γερμανία (α ρε Παραγουάη να κήδευες τα ισπανά...θα τινάζαμε την μπάνκα στον άερα) θα το σκεφτόμουν να βγάλω 100 ευρώ από το πορτοφόλι...όπως πολύ σωστά λέει ο συνάδελφος Jean Claude :) είναι θέμα κάβας ! Ο καλός "παίχτης" χάνει από τα κερδισμένα, όχι από την τσέπη του !

Όχι δεν την έχω δει γκουρού, απλά πάντα κυνηγάω τα money for value στοιχήματα και όχι με ένα χιλιάρικο να βγάλω άλλα 300 (κλασική περίπτωση βλάβης) με μία ελαφριά δόση ρίσκου μιας και είναι μουντιάλ οπότε η κάθε ομάδα πάει για το καλύτερο δυνατό ! Στα κανονικά πρωταθλήματα παίζω πιο συντηρητικά κυνηγώντας συνήθως δυάδες που να τριπλασιάζουν (άντε τετραπλασιάζουν) 50-100 ευρώ !
Μιά φορά στη ζωή μου έχω σπρώξει πάνω από 500 και δικαιώθηκα αλλά δε νομίζω να ξανασυμβεί τόσο εύκολα (νίκη της Ελλάδος στον τελικό του Euro, πλήρωνε 4,50, στο οποίο είχα βγάλει κι ένα χιλιάρικο επειδή είχα βάλει ένα δεκάυερω για πλάκα στην αρχή του τουρνουά η Ελλάδα να το σηκώσει @100.00)

αμα εισαι αρκετα κερδισμενος,ουτε ερωτημα τοτε, και μαγκια σου που το δημοσιοποιεις το στοιχημα σου γιατι βγαιγουνε καποιοι μετα απο καποιους αγωνες και το παιζουμε μετα χριστον προφητες οντως σουπερ κερδισμενοι με κατι υπερογκα πονταρισματα αλλα για τις φαπες τιποτα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
13 το βρισκω, και 10 την ολλανδια, παντα για χ μιλαμε και παραταση

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αν το πιασεις φιλε, θα σε παρω μαζι μου Αυστρια  :rockon:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν το πιασεις φιλε, θα σε παρω μαζι μου Αυστρια  :rockon:

Εγώ έπαιξα απλό, ξερό Ουρουγουάη ( γουάη βρε ούρου ;;; )να κερδίσει στην παράταση, άρα δε με ενδιαφέρει πως θα έρθει το τελικό Χ...με τρώει και κώλος μου να παίξω ένα δεκάευρω να σκοράρει κανας αμυντικός της Ουρου αλλά δεν το νιώθω τόσο "καυτό" οπότε θα περιμένω το live για τίποτα ψιλά εμπνευσμένα !

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παιξε κλοζε για χρυση μπαλα, δινει 11

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
και μη ξεχασεις τη φεραρι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αδερφε  η αφρικη δεν ειναι στην ευρωπη!!!!!!! το μουντιαλ γινεται στην αφρικη !!!!!  μηπος θελεις να πεις αλλο πραγμα??   πια ειναι η γνωμη σου??

αδερφέ, δεν διάβασες καλά τι έγραψα. ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά, αν θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom