Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν βρεθει πισω στο σκορ ο ντιεγκο ειμαι περιεργος να δω αντιδραση απο τον παγκο...
Αυτη θα ειναι....
αν βρεθει πισω στο σκορ ο ντιεγκο ειμαι περιεργος να δω αντιδραση απο τον παγκο...
αδερφε τα στατιστικα εδω ειναι ξεκαθαρα για ισπνια υπερ!!!! αλλα ενα σημειο που πρεπει να λαβουμε υποψη σοβαρα την πολυ καλη αμινα της παραγουαηςΚαι που καταλήγουμε davarits?
αντεροΚαι που καταλήγουμε davarits?
λες να βρεξει?Αν κατσουν αυτα στο ημιχρονο, μπορεις να πονταρεις και ο,τι θες μετα στο live, αλλιως πας εξω για κανα μιλκσεικ ή καμμια μπυρα μεχρι να ξεκαθαρισει το μυαλο σου και να παιξεις MLS(ΗΠΑ) τα ξημερωματα της Κυριακης, το πιο αλλοκοτο πρωταθλημα παγκοσμιως...
Ετσι και αλλιως αν μου αποδειξει καποιος οτι υπαρχουν φαβορι σε αυτα τα ματς, θα παω να παρω τον Τηλεθεατη που δινει και Βουβουζελα και θα στηθω και θα φυσαω στο αυτι του τσολια στον Αγνωστο στρατιωτη μεχρι να με μπαγλαρωσουν...Παρεπιπτοντως, πηρε χθες ενας δικος μου μια βουβουζελα και δε μπορουσε να την κανει να παιξει, μιλαμε θελει μεγαλα πνευμονια αυτο το πραμα...
Αν μενεις ΑΘηνα, για κοιτα λιγο προς Βυρωνα-Ηλιουπολη και Ζωγραφου μερηα να δεις τιο γινεται...λες να βρεξει?
ενταξει αδερφε , σαν να σταματησε η μποραΑν μενεις ΑΘηνα, για κοιτα λιγο προς Βυρωνα-Ηλιουπολη και Ζωγραφου μερηα να δεις τιο γινεται...
Άρα παίζουμε Ισπανία και το καλύπτουμε με το 0-0!αδερφε τα στατιστικα εδω ειναι ξεκαθαρα για ισπνια υπερ!!!! αλλα ενα σημειο που πρεπει να λαβουμε υποψη σοβαρα την πολυ καλη αμινα της παραγουαης
o καλυτερος ηταν ο σουαρεζκαλος ο πορτιερο της ουρουγουαης,
την εσωσε απο του χαρου τα δοντια...
αλλα και οι γκανεζοι...
πολυ πολυ ατυχοι ...
Μπορει να ριξει μια τετοια, στην αμυνα της Ισπανιας, στο πρωτο ημιχρονο???ενταξει αδερφε , σαν να σταματησε η μπορα
χαχα μου αρεσειςΚαι που καταλήγουμε davarits?