Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως, ειδατε η Φινλανδια???
Η Μιλικοσκι παει να καθησει διπλο, ενω η Γιαρο το εχει καπαρωσει...
Να σας πω και την πικρη αληθεια, ειχα παιξει τη δυαδουλα και στην ΒΕΤ365, αλλα το διπλο ημιχρονο το εβαλα στη Μιλικοσκι που ισοφαριστηκε στο 39' και διπλο τελικο τη Γιαρο που καθησε απο το ημιχρονο (0-2), δηλαδη με επαιξε αναποδα...
Τωρα αν καθησει η Μιλικοσκι που την επαιξα στο ημιχρνο διπλο μαζι με τη Γιβασκιλα που ειναι ακομα στο Χ, θα παρω τα λεφτα μου πισω, δεν πειραζει,το ρισκο ηταν μεγαλο...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.585
Πόντοι
6.495
Στην ψηφοφορια για το τι κανουμε στο μουντιαλ πρεπει να μπει κ η επιλογη καταστρεφομαι.. :headbang:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxxa  τελος
χααχαχαχ
η ελσινκι εβαλε γκολ στο 96 1-0
ευχαριστω 100Ε

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να σας πω και την πικρη αληθεια, ειχα παιξει τη δυαδουλα και στην ΒΕΤ365, αλλα το διπλο ημιχρονο το εβαλα στη Μιλικοσκι που ισοφαριστηκε στο 39' και διπλο τελικο τη Γιαρο που καθησε απο το ημιχρονο (0-2), δηλαδη με επαιξε αναποδα...
Τωρα αν καθησει η Μιλικοσκι που την επαιξα στο ημιχρνο διπλο μαζι με τη Γιβασκιλα που ειναι ακομα στο Χ, θα παρω τα λεφτα μου πισω, δεν πειραζει,το ρισκο ηταν μεγαλο...

πες μας ομως και την εταιρεια που σε κοροιδεψε,γιατι την καλυπτεις?δεν το καταλαβαινω,μπορεις να γλυτωσεις πολλους,αν και νομιζω οτι το κανεις επειδη μαλλον δεν εχεις διαβασει τους κανονες στοιχηματισμου,και δεν εισαι σιγουρος αν ειναι τελικα απατη η απλα τρικ για να γλυτωνουν καποια μπετς.ασχετα λοιπον αν ειναι απατη η τακτικη της εταιρειας ανεφερε το εστω για να το ξερουν οι υπολοιποι.γιατι δηλαδη να γινεται εμμεση διαφημιση και οχι εμμεση δυσφημιση?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικα η Γιβασκιλα το εφαγε :fuck1: το 90φευγα, δε μπορουσε να το βαλει??? :'( :'( :'(

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πες μας ομως και την εταιρεια που σε κοροιδεψε,γιατι την καλυπτεις?δεν το καταλαβαινω,μπορεις να γλυτωσεις πολλους,αν και νομιζω οτι το κανεις επειδη μαλλον δεν εχεις διαβασει τους κανονες στοιχηματισμου,και δεν εισαι σιγουρος αν ειναι τελικα απατη η απλα τρικ για να γλυτωνουν καποια μπετς.ασχετα λοιπον αν ειναι απατη η τακτικη της εταιρειας ανεφερε το εστω για να το ξερουν οι υπολοιποι.γιατι δηλαδη να γινεται εμμεση διαφημιση και οχι εμμεση δυσφημιση?
Ακριβως, επειδη δεν ειμι και 100% σιγουρος, δε θελω να κανω δυσφημηση, οποτε πολυ απλα θα αποσυρθω γιατι γενικοτερα δε μου αρεσει η πολιτικη της, αν και απο ο,τι εχω διαπιστωσει, μαλλον παιζεται απο ελαχιστους απο εδω μεσα...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
23/06/2010 19:39:18 HJK Helsinki  @ 3.00,  €15.00 Single 15.00 0.00
23/06/2010 18:39:07 HJK Helsinki  @ 1.50,  €30.00 Single 30.00 0.00
23/06/2010 18:38:55 HJK Helsinki  @ 1.50,  €30.00 Single 30.00 0.00

το πρωτο ειναι το μπονους να ναι καλα τα παλικαρια

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
xaxaxxa  τελος
χααχαχαχ
η ελσινκι εβαλε γκολ στο 96 1-0
ευχαριστω 100Ε
Αντικρουομενα ειχαμε φιλε, εγω θα επαιρνα πολυ περισσοτερα να σου πω την αληθεια, αλλα τουλαχιστον με καλυψε η Μιλικοσκι που απο την αλλη μου την εκανε στο ημιχρονο...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως, επειδη δεν ειμι και 100% σιγουρος, δε θελω να κανω δυσφημηση, οποτε πολυ απλα θα αποσυρθω γιατι γενικοτερα δε μου αρεσει η πολιτικη της, αν και απο ο,τι εχω διαπιστωσει, μαλλον παιζεται απο ελαχιστους απο εδω μεσα...

ειδες που σε καταλαβα? :grin:.τοτε δεν το διατυπωσες σωστα.θα μπορουσες να πεις οτι μου συνεβει αυτο και χωρις να χαρακτηρισεις το γεγονος θα βρισκαμε και περισσοτερη ακρη,ισως να εχει γινει και σε καποιον αλλο

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αντικρουομενα ειχαμε φιλε, εγω θα επαιρνα πολυ περισσοτερα να σου πω την αληθεια, αλλα τουλαχιστον με καλυψε η Μιλικοσκι που απο την αλλη μου την εκανε στο ημιχρονο...

μακαρι να ησουν με την μερια μου λοιπον

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ειδες που σε καταλαβα? :grin:.τοτε δεν το διατυπωσες σωστα.θα μπορουσες να πεις οτι μου συνεβει αυτο και χωρις να χαρακτηρισεις το γεγονος θα βρισκαμε και περισσοτερη ακρη,ισως να εχει γινει και σε καποιον αλλο
Δε μπορεσα να δω ποτε ακριβως μου το ακυρωσαν ρε γμτο...
Οταν καποια ομαδα εβαλε γκολ?Ή πριν?Αυτο, δε μπορω να το δω απο το ιστορικο...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
βλεπετε τη γερμανια να νικαει με περισσοτερο απο 1 γκολ διαφορα ;

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Κάνε να πιάσω τη δυάδα απόψε γιατί αν χάσω θα έρθω στα λεφτά μου και φτου από την αρχή

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μακαρι να ησουν με την μερια μου λοιπον
Μαλλον καλυτερα, γιατι εσυ θα ειχες παιξει πολλα, για να παρεις αυτα τρ 100Ε, ενω εγω λιγοτερα για να παρω περισσοτερα, αλλα αφου τα πηρα πισω και λιγο παραπανω βεβαια γιατι πηρα το 0,75 του πονταρισματος μου, ηταν δηλαδη σα να επαιξα και γω την Ελσινκι στο live στο 1,75 αν με καταλαβαινεις, μειναμε ευχαριστημενοι και οι δυο..
Ειχα παιξει και μια σκετη πολυ φιλοδοξη τριαδα με λιγα λεφτα ομως, στην ακατανομαστη εταιρεια :

Γεγονός  Αποδόσεις  Αποτέλεσμα

Μάριεχαμν - Μιλικόσκι
Αγώνας
Κανονικός Χρόνος
Το στοίχημά σας: 2
3,50 1-2

Ελσίνκι - Γιβάσκιλα
Επιπλέον Στοιχήματα
Αποτέλεσμα Ημιχρόνου
8,00 0-0

Τούρκου - Γιάρο
Επιπλέον Στοιχήματα
Αποτέλεσμα Ημιχρόνου
4,70 0-2

Δηλαδη το μεγαλο κριμα, ειναι οτι εδω την επιασα σωστα τη δυαδα, αλλα την εφτυσα με το ματς της Ελσινκι και την εκανα τριαδα, ενω στο αλλο δελτιο την επαιξα σκετη και μου καθησε αναποδα, και το ωραιο ειναι οτι αυτο το δελτιο οι κεραταδες δεν μου το εκοψαν, γιατι σου λεει σιγα μη κερδισει στο ημιχρονο η Γιβασκιλα :) :) :), δε μπορουσε να το χωσει η Γιβασκιλα στο 45'??? Θα εκλαιγαν με μαυρο δακρυ οπως την προηγουμενη Κυριακη...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ποιος κανει προσευχες?
ακουω "εγω"

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντε μωρη ελσινκι μου βγαλες τα συκωτια σημερα

ntatskos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
34
Πόντοι
1
γαμησε τα ας ελπισουμε να αλλαξουν τα πραγματα....
τι βλεπεις?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Βλεπει κανεις φως η ειναι βολεμενοι με την δευτερη θεση για να αποφυγουν Αγγλια?

Συνημμένα

• Panzer II 01.JPG
    Panzer II 01.JPG
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom