Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
μα αυτο ακριβως λεω κ γω...
ΟΛΟΣ ο κοσμος..και ηδη περασαν τα δυο φαβορι εστω κ οριακα...
Μηπως εχουμε τιποτα μαιμουδιες το βραδυ?

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
στο 10ΒΕΤ εχει κατω απο 5,5 κιτρινες καρτες στο αυστραλια - σερβια 1.87
αν νοιαζει κανενα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τις φοβαμαι τις μαιμουδιες και γω αλλα η γερμανια εχει ομαδα που τιρει τις προδιαγραφες !!! τορα με τις πουτανες τις κορακομανες φοβαμαι τιν αμερικη που τιν γαμισε ι διετισια στο προηγουμενο  και σε αυτο το ματσ τιν πιγε πιπα κολο εμπλοκι   αυτο σκεφτομαι και για την γερμανια ξερογω ολα πεζουν !!!! τορα με τους σερβους  :think: :think: :think: :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ειδατε σημερα που δεν μιλανε οι πουρουπουπουδες  κερδιζουμε :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μιλαμε για μεγαλη ΑΛΗΤΕΙΑ μαγκες απο μια ιντερνετικη εταιρεια...
Ειχα φτιαξει δυαδα τα διπλα ημιχρονα της Μιλικοσκι και της Γιαρο με αποδοση 19 και τωρα που καθονται και τα δυο διπλα στο 30', βλεπω οτι μου το απορριψαν, ενω αρχικα μου τα ειχαν δεσμευσει τα λεφτα, ειδα ξαφνικα οτι μου τα επεστρεψαν ενω προηγηθηκαν και οι δυο ομαδες...
Μπραβο τους, ετσι φτιαχνω και γω ετεαιρεια στοιχηματισμου...
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ειχα φτιαξει δυαδα τα διπλα ημιχρονα της Μιλικοσκι και της Γιαρο με αποδοση 19 και τωρα που καθονται και τα δυο διπλα στο 30', βλεπω οτι μου το απορριψαν, ενω αρχικα μου τα ειχαν δεσμευσει τα λεφτα, ειδα ξαφνικα οτι μου τα επεστρεψαν ενω προηγηθηκαν και οι δυο ομαδες...
Εισαι σιγουρος...???? :think:

Και αν γινεται τετοια μαλακια πες και την εταιρια!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γεγονός   Ποντάρισμα   Αποδόσεις   Αποτέλεσμα   Πληρωμή

Μάριεχαμν - Μιλικόσκι
Επιπλέον Στοιχήματα
Αποτέλεσμα Ημιχρόνου
Το στοίχημά σας: 2
Απορρίφθηκε

'
4,10 23/6/2010
'

Τούρκου - Γιάρο
Επιπλέον Στοιχήματα
Αποτέλεσμα Ημιχρόνου
Το στοίχημά σας: 2
Απορρίφθηκε

'
4,70 23/6/2010

Τουλαχιστον η Μαριεχαμν, μολις ισοφαρισε, οποτε τους ευχαριστω που μου τα εδωσαν πισω :2funny: :2funny: :2funny:, εχει πλακα, τωρα να μου το ξανακανουν δεκτο εεε??

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χμμμ
πολλες καρτες αβαντα δινουν τα σιτε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εισαι σιγουρος...???? :think:

Και αν γινεται τετοια μαλακια πες και την εταιρια!!!!
Κοιτα, μου το εστειλαν και καλα για εγκριση, αλλα τα λεφτα μου τα ειχαν δεσμευσει, επειδη το επαιξα 1' πριν αρχισει το ματς, αυτοι σου λενε, θελουμε λιγη ωρα να επεξεργαστουμε το αιτημα σας και επειδη τους εχω ξεβρακωσει με την Φινλανδια, αυτοι μου το ακυρωσαν οταν ειδαν τα σκουρα, ετσι λοιπον, δεν πειραζει για μενα, εληξε ισοπαλο τελικα το ημιχρονο, αλλα εμενα δε με ξαναβλεπουν στο σαιτ τους, θα τα παρω ολα, τουλαχιστον θα φυγω αρκετα κερδισμενος απο το σαιτ τους...
Δε θελω να κατανομασω την εταιρεια...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως, ενα ωραιο live, ειναι να παιξεις τωρα δυαδα και μονα τα διπλα της Μιλικοσκι(3.75) και της Γιβασκιλα(8.5), βεβαια η τελευταια παιζει στην πρωτοπορο Ελσινκι, η οποια Ελσινκι δεν εχει παρει κορνερ και η φιλοξενουμενη Γιβασκιλα εχει παρει 5!!!
Τελος παντων, αν ειχα παιξει και οτι θα βαλουν γκολ οι φιλοξενουμενοι που ειναι και αυτσαιντερς, θα ειχα κερδισει τη δυαδουλα, απο τα ημιχρονα που προτιμησα γιατι ειχε μεγαλυτερη αποδοση...
Αλλα και τωρα δεν ειναι αργα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.585
Πόντοι
6.495
Στην γαμωgamebookers εχει παιξει κανεις ρε μαγκες??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καραμπουμπουνισα την γερμανια και αφισα την σερβια για το λιβε ολεεε σημερα!!!!!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αυτο ακριβως πρεπει να κανεις ομως..εστω και εμμεσα!!!!!
Δεν εχει σημασια, αλλα θα πω για την bet365 που παροτι ειχα ξεσκιστει να κερδιζω, μου εδινε και μπονους 10 ευρω καθε Σ/Κ, ετσι ολα τα λεφτα απο την ακατανομαστη, θα τα παρω και θα τα βαλω στην 365 και ας τα χασω ολα!!!!!!!!!!!!
Μαλιστα απο συμπαθεια στην 365 σταματησα να παιζω :huh: :huh: :huh:,επειδη μου φερθηκε καλα και κοντραρα την αλλη ετσι γιατι μου την ειχαν σπασει, αλλα οταν βλεπουν υποψηφια μεγαλα κερδη και δεν μουτα εγκρινουν, φαινεται οτι ειναι μαγαζακι..

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
παιδια για το ματς της Σερβιας βλεπετε το under?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντος για σημερα σκεφτομαι οτι οι μπουκ μας πιραν τις κιλοτες τα σοβρακα και στο τελος μας κουρεψαν τιν προιγουμενη βδομαδα !!! επιδη παιζονται προκρισεις κτλ αφινουν λογικα τα πραγματα !!  οσο υπαρχει λογικη στο στοιχημα ειδομεν!!!!!!!

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχει σημασια, αλλα θα πω για την bet365 που παροτι ειχα ξεσκιστει να κερδιζω, μου εδινε και μπονους 10 ευρω καθε Σ/Κ, ετσι ολα τα λεφτα απο την ακατανομαστη, θα τα παρω και θα τα βαλω στην 365 και ας τα χασω ολα!!!!!!!!!!!!
Μαλιστα απο συμπαθεια στην 365 σταματησα να παιζω :huh: :huh: :huh:,επειδη μου φερθηκε καλα και κοντραρα την αλλη ετσι γιατι μου την ειχαν σπασει, αλλα οταν βλεπουν υποψηφια μεγαλα κερδη και δεν μουτα εγκρινουν, φαινεται οτι ειναι μαγαζακι..
σωστος
τωρα μου στειλαν μειλ και μενα 15 Ε δωρο λεει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η 365 φιλε ειναι η κορυφαια εταιρια του νετ στο στοιχημα..αυτο το ξεραμε...
συμπεριφορες σαν αυτη που σου περιγραφεις(πουστια καργα)συναντιουνται σε εταιρια που'ναι χορηγος σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom