You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μηπως πρεπει το να γινει ?? μηπως δεν εχετε παρει χαμπαρι ακομα τι παει να γινει?????????
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για πές...μηπως πρεπει το να γινει ?? μηπως δεν εχετε παρει χαμπαρι ακομα τι παει να γινει?????????
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη, υπαρχουν ανθρωποι που πονταραν 1000 ευρω στην Ιταλια, για να παρουν 100, 2 σιγουρα μεροκαματα δηλαδη, το ιδιο εκαναν και στο Αγγλια-Αλγερια, οπως και στο Ισπανια-Ελβετια, συνολον 3000 δηλαδη...
Ρωταω τωρα, αν ειχε πονταρει αυτος ο παικτης και τα τρια ματς Χ με 100 ευρω πονταρισμα, θα ειχε παρει πισω γυρω στα 1200 απο τις δυο ισοπαλιες, θα ειχε χασει το διπλο της ελβετιας, αν βεβαια ειχε τα @@ να το παιξει, θα ειχε παρει αλλα 1200-1500 περιπου.Αρα, με 300ευρω, εχεις παρει τουλαχιστον 1200 και μεγιστο 2700, καθαρο κερδος τα 900, μεγιστο τα 2400 και φυσικα απο τα 1000 που σκοπευες να παιξεις, θα σου ειχαν μεινει τα 700 και σε περιπτωση που δε σου καθονταν κανενα ματς...
Απλα μαθηματικα...
Γι αυτο πολυ απλα, ΠΟΤΕ δεν πονταρω τετοια φαβορι ουτε σε κανενα αλλο ειδος στοιχηματισμου, πονταρα μονο το επομενο γκολ της Νεας Ζηλανδιας στο 1-1 με draw no bet σε 7 αποδοση και απλα πηρα τα λεφτα μου πισω...
Φυσικα κολωσα να τα κοντραρω και γω αυτα τα ματς, δεν ειχα τα @@ να το κανω...
Ρωταω τωρα, αν ειχε πονταρει αυτος ο παικτης και τα τρια ματς Χ με 100 ευρω πονταρισμα, θα ειχε παρει πισω γυρω στα 1200 απο τις δυο ισοπαλιες, θα ειχε χασει το διπλο της ελβετιας, αν βεβαια ειχε τα @@ να το παιξει, θα ειχε παρει αλλα 1200-1500 περιπου.Αρα, με 300ευρω, εχεις παρει τουλαχιστον 1200 και μεγιστο 2700, καθαρο κερδος τα 900, μεγιστο τα 2400 και φυσικα απο τα 1000 που σκοπευες να παιξεις, θα σου ειχαν μεινει τα 700 και σε περιπτωση που δε σου καθονταν κανενα ματς...
Απλα μαθηματικα...
Γι αυτο πολυ απλα, ΠΟΤΕ δεν πονταρω τετοια φαβορι ουτε σε κανενα αλλο ειδος στοιχηματισμου, πονταρα μονο το επομενο γκολ της Νεας Ζηλανδιας στο 1-1 με draw no bet σε 7 αποδοση και απλα πηρα τα λεφτα μου πισω...
Φυσικα κολωσα να τα κοντραρω και γω αυτα τα ματς, δεν ειχα τα @@ να το κανω...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
2 Ματς ειχε μεχρι στιγμης για το μουντιαλ και επελεξα να παιξω το ματς με το μικροτερο ποσοστο εκπληξης στο Σλοβακια-Παραγουαη και φυσικα τον ηπια κατα το ημισυ, γιατι το σεναριο που ειχσα σχηματισει στο μυαλο μου, δεν καθησε...
Σκεφτηκα για το ματς της Ιταλιας, σαν τελικο αποτελεσμα να παιξω τελικο αποτελεσμα, ή 0-0, ή 1-1, αλλα επειη λεω μαλλον δεν ειναι η μερα μου δεν το εκανα...
Συμπερασμα, αν επελεγα να παιξω πιο τολμηρο ματς θα ημουν κερδισμενος, αρα οταν κοτευεις για αποδοσεις που πραγματικα αξιζουν, γιατι πολυ απλα σε ψαρωνουν τα παπαγαλακια, ειναι πολυ χειροτερο απο οταν παιζεις και χανεις, πιστεψτε με το εχω παθει αρκετες φορες και ειναι ασχημο συναισθημα, γιατι πολυ απλα αξιζει, ενω πραγματικα δε με πειραζει αν εχω ενα ματς σιγουρο απο διαισθηση του 2 αποδοση και δεν το παιξω τελικα...
Οι αποδοσεις ειναι αυτες που συναρποαζουν και αν μαθει καποιος να παιζει ετσι, πιστευω δε θα βγει ποτε χαμενος...
Σκεφτηκα για το ματς της Ιταλιας, σαν τελικο αποτελεσμα να παιξω τελικο αποτελεσμα, ή 0-0, ή 1-1, αλλα επειη λεω μαλλον δεν ειναι η μερα μου δεν το εκανα...
Συμπερασμα, αν επελεγα να παιξω πιο τολμηρο ματς θα ημουν κερδισμενος, αρα οταν κοτευεις για αποδοσεις που πραγματικα αξιζουν, γιατι πολυ απλα σε ψαρωνουν τα παπαγαλακια, ειναι πολυ χειροτερο απο οταν παιζεις και χανεις, πιστεψτε με το εχω παθει αρκετες φορες και ειναι ασχημο συναισθημα, γιατι πολυ απλα αξιζει, ενω πραγματικα δε με πειραζει αν εχω ενα ματς σιγουρο απο διαισθηση του 2 αποδοση και δεν το παιξω τελικα...
Οι αποδοσεις ειναι αυτες που συναρποαζουν και αν μαθει καποιος να παιζει ετσι, πιστευω δε θα βγει ποτε χαμενος...
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για πές...
φιλε παει να γινει μεγαλη εκπληξη...η γαλλια ειναι εξω,η αγγλια,η γερμανια κι η ιταλια ρισκαρουν και δεν φαινονται να ναι σε κατασταση...η αγγλια οπως σερνεται δυσκολα περναει,η γερμανια παιζει με τους μαυρους που δεν παιζονται ευκολα..η γερμανια 8α φαει το λιγο λιγο 1 κοκκινη σ εκεινο το ματς...η ιταλια παιζει με σλοβακια..χμμ δεν μ αρεσει κα8ολου η δουλεια..μεχρι τωρα εχουμε πολυ λατινικη αμερικη,σχεδον ολη αν εξαιρεσεις την ονδουρα..μεσα εχει ουρουγουαη,μεξικο,παραγουαη,αργεντινη,χιλη βραζιλια...ολες...κι ομως αν κι εκει δειχνει να πηγαινει χλωμο το βλεπω...η εκπληξη 8α ειναι πολυ μεγαλυτερη...ακουω αυτες τις μερες πολυ την ακτη ελεφαντοστου,..ομως κι εγω την ειχα την εμπνευση πριν αρχισει το τσιρκο...η εκπληξη ειναι αλλου φιλοι μου...για να δουμε και το ματς της τριτης και βλεπουμε.προσωπικα νομιζω οτι ειναι value να παιχτουν ειδικα σε σκορ 0-0 και 2-2...αν η ελλαδα περασει το σεναριο 8α αρχισει να γινεται τρελο εως εφιαλτικο για τους παιχτες και παρτυ για τους μπουκ...αν η ελλαδα περασει παιζει με την ουρουγουαη που δεν ειναι μεγα8ηριο,ναι καλη ομαδα αλλα οχι μεγα8ηριο...το ποδοσφαιρο ειναι πολιτικη και μονο...οταν η γαλλια το πηρε με τον ροναλντο να εχει πα8ει διαστρεμμα στο δεξι του αρχιδι πριν αρχισει το ματς,επεφτε ο σοσιαλισμος στην γαλλια...και πολλα αλλα παραδειγματα με αναλογες χωρες και κοινωνικοπολιτικες αλλαγες...στο τελος του παιχνιδιου της αγγλιας με την αλγερια η καμερα πιανει τον ρουνει να εχει διπλωσει απ τα γελια...το πιο πι8ανο σεναριο αν η αγγλια περασει ειναι να την δουμε στον τελικο με το μεξικο.μην ξεχναμε προσφατα την καταστροφη εκει..η BP,ειναι αγγλικη οπως γνωριζεις και τα λεφτα πολλα οπως ελεγε κι ο καλογηρου...το ιδιο ισχυει και για την ελλαδιτσα...μην απορησει κανενας αν την δει ψηλα...πολλοι 8α σπευσουν να πουν οτι γραφω μαλακιες αλλα ποσως με ενδιαφερει.ειμαστε ολοι μεσα στον ιδιο κουβα,,,κι εκει 8α μεινουμε γιατι ειμαστε κοροιδα και δεν μας αρεσει η αλη8εια που δυστυχως οταν εχει να κανει με τζογο ειναι παντα ωμη!!αυτα...
kostas-jeff
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι μωρε και εσυ καλα το πηγαινες
ευτυχως τελικα που δεν το παιξα με τα νουμερα τους ιταλους ..
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαλακίες δεν θα τις έλεγα εγώ τουλάχιστον...φιλε παει να γινει μεγαλη εκπληξη...η γαλλια ειναι εξω,η αγγλια,η γερμανια κι η ιταλια ρισκαρουν και δεν φαινονται να ναι σε κατασταση...η αγγλια οπως σερνεται δυσκολα περναει,η γερμανια παιζει με τους μαυρους που δεν παιζονται ευκολα..η γερμανια 8α φαει το λιγο λιγο 1 κοκκινη σ εκεινο το ματς...η ιταλια παιζει με σλοβακια..χμμ δεν μ αρεσει κα8ολου η δουλεια..μεχρι τωρα εχουμε πολυ λατινικη αμερικη,σχεδον ολη αν εξαιρεσεις την ονδουρα..μεσα εχει ουρουγουαη,μεξικο,παραγουαη,αργεντινη,χιλη βραζιλια...ολες...κι ομως αν κι εκει δειχνει να πηγαινει χλωμο το βλεπω...η εκπληξη 8α ειναι πολυ μεγαλυτερη...ακουω αυτες τις μερες πολυ την ακτη ελεφαντοστου,..ομως κι εγω την ειχα την εμπνευση πριν αρχισει το τσιρκο...η εκπληξη ειναι αλλου φιλοι μου...για να δουμε και το ματς της τριτης και βλεπουμε.προσωπικα νομιζω οτι ειναι value να παιχτουν ειδικα σε σκορ 0-0 και 2-2...αν η ελλαδα περασει το σεναριο 8α αρχισει να γινεται τρελο εως εφιαλτικο για τους παιχτες και παρτυ για τους μπουκ...αν η ελλαδα περασει παιζει με την ουρουγουαη που δεν ειναι μεγα8ηριο,ναι καλη ομαδα αλλα οχι μεγα8ηριο...το ποδοσφαιρο ειναι πολιτικη και μονο...οταν η γαλλια το πηρε με τον ροναλντο να εχει πα8ει διαστρεμμα στο δεξι του αρχιδι πριν αρχισει το ματς,επεφτε ο σοσιαλισμος στην γαλλια...και πολλα αλλα παραδειγματα με αναλογες χωρες και κοινωνικοπολιτικες αλλαγες...στο τελος του παιχνιδιου της αγγλιας με την αλγερια η καμερα πιανει τον ρουνει να εχει διπλωσει απ τα γελια...το πιο πι8ανο σεναριο αν η αγγλια περασει ειναι να την δουμε στον τελικο με το μεξικο.μην ξεχναμε προσφατα την καταστροφη εκει..η BP,ειναι αγγλικη οπως γνωριζεις και τα λεφτα πολλα οπως ελεγε κι ο καλογηρου...το ιδιο ισχυει και για την ελλαδιτσα...μην απορησει κανενας αν την δει ψηλα...πολλοι 8α σπευσουν να πουν οτι γραφω μαλακιες αλλα ποσως με ενδιαφερει.ειμαστε ολοι μεσα στον ιδιο κουβα,,,κι εκει 8α μεινουμε γιατι ειμαστε κοροιδα και δεν μας αρεσει η αλη8εια που δυστυχως οταν εχει να κανει με τζογο ειναι παντα ωμη!!αυτα...
είναι ένα σενάριο συνωμοσίας ,που όμως όπως σωστά αναφέρεις ,έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν...
με βάση αυτό,αν το πιστεύεις,το ακολουθείς και και βλέπεις
προσωπικά δεν έχω παίξει ούτε 1 ευρώ στο μουντιάλ για δικούς μου λόγους βέβαια
φιλε παει να γινει μεγαλη εκπληξη...η γαλλια ειναι εξω,η αγγλια,η γερμανια κι η ιταλια ρισκαρουν και δεν φαινονται να ναι σε κατασταση...η αγγλια οπως σερνεται δυσκολα περναει,η γερμανια παιζει με τους μαυρους που δεν παιζονται ευκολα..η γερμανια 8α φαει το λιγο λιγο 1 κοκκινη σ εκεινο το ματς...η ιταλια παιζει με σλοβακια..χμμ δεν μ αρεσει κα8ολου η δουλεια..μεχρι τωρα εχουμε πολυ λατινικη αμερικη,σχεδον ολη αν εξαιρεσεις την ονδουρα..μεσα εχει ουρουγουαη,μεξικο,παραγουαη,αργεντινη,χιλη βραζιλια...ολες...κι ομως αν κι εκει δειχνει να πηγαινει χλωμο το βλεπω...η εκπληξη 8α ειναι πολυ μεγαλυτερη...ακουω αυτες τις μερες πολυ την ακτη ελεφαντοστου,..ομως κι εγω την ειχα την εμπνευση πριν αρχισει το τσιρκο...η εκπληξη ειναι αλλου φιλοι μου...για να δουμε και το ματς της τριτης και βλεπουμε.προσωπικα νομιζω οτι ειναι value να παιχτουν ειδικα σε σκορ 0-0 και 2-2...αν η ελλαδα περασει το σεναριο 8α αρχισει να γινεται τρελο εως εφιαλτικο για τους παιχτες και παρτυ για τους μπουκ...αν η ελλαδα περασει παιζει με την ουρουγουαη που δεν ειναι μεγα8ηριο,ναι καλη ομαδα αλλα οχι μεγα8ηριο...το ποδοσφαιρο ειναι πολιτικη και μονο...οταν η γαλλια το πηρε με τον ροναλντο να εχει πα8ει διαστρεμμα στο δεξι του αρχιδι πριν αρχισει το ματς,επεφτε ο σοσιαλισμος στην γαλλια...και πολλα αλλα παραδειγματα με αναλογες χωρες και κοινωνικοπολιτικες αλλαγες...στο τελος του παιχνιδιου της αγγλιας με την αλγερια η καμερα πιανει τον ρουνει να εχει διπλωσει απ τα γελια...το πιο πι8ανο σεναριο αν η αγγλια περασει ειναι να την δουμε στον τελικο με το μεξικο.μην ξεχναμε προσφατα την καταστροφη εκει..η BP,ειναι αγγλικη οπως γνωριζεις και τα λεφτα πολλα οπως ελεγε κι ο καλογηρου...το ιδιο ισχυει και για την ελλαδιτσα...μην απορησει κανενας αν την δει ψηλα...πολλοι 8α σπευσουν να πουν οτι γραφω μαλακιες αλλα ποσως με ενδιαφερει.ειμαστε ολοι μεσα στον ιδιο κουβα,,,κι εκει 8α μεινουμε γιατι ειμαστε κοροιδα και δεν μας αρεσει η αλη8εια που δυστυχως οταν εχει να κανει με τζογο ειναι παντα ωμη!!αυτα...
ολα τα σεναρια δεκτα,με ολα αυτα που βλεπουμε ,αλλα τελικος μεξικο-αγγλια δεν παιζει.σταυρωνουνε μεταξυ τους.ο α ομιλος με τον γ οπως και να χει ....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Αργεντινή κατά 80% και Ολλανδία κατά 20% θα το σηκώσουν πιστεύω. Όλες οι άλλες υστερούν.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εν τω μεταξύ για να εξαλείψω τη χασούρα από την Ιταλία έριξα στο χάντμπολ νίκη της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας επί της χαντμπολικά ανύπαρκτης Ελλάδας.
Και ....guess what , στο ημίχρονο κερδίζουμε :S
Και ....guess what , στο ημίχρονο κερδίζουμε :S
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ναι παλι καλα με τα ψοφημιαευτυχως τελικα που δεν το παιξα με τα νουμερα τους ιταλους ..
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ολα τα σεναρια δεκτα,με ολα αυτα που βλεπουμε ,αλλα τελικος μεξικο-αγγλια δεν παιζει.σταυρωνουνε μεταξυ τους.ο α ομιλος με τον γ οπως και να χει ....
Μπααα δεςτο καλυτερα φιλε... ;)
kostas-jeff
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον καθομαστε και απολαμβανουμε το βραζιλια-ακτη(εχω μια εντυπωση οτι θα ειναι καλο ματσακι οχι σαν τις φολες μεχρι τωρα...) και αυριο παιζουμε τους μαλακες τους πορτογαλους χ-1 ημ/τελικο στο 4,00 και γκολ 61-70 71-80 81-90(πιστευω θα τους φαει το αγχος τους δεν μπορω να βαλω γκολ με τιποτα... )και κολλαμε και το χ στο ελβετια-χιλη μιας και οι ελβετοι με χ περνανε και θα παρκαρουν το πουλμαν του ερυθρου σταυρου σε ολο το ματς με 3,00 και αν κατσει εκατσε..
Μπααα δεςτο καλυτερα φιλε... ;)
δεν λεω στους 16.λεω μετα στους 8 η στα ημιτελικα.
δεσ το και μονος σου
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν λεω στους 16.λεω μετα στους 8 η στα ημιτελικα.
δεσ το και μονος σου
φιλε γαμησε με,κοιτα καλυτερα.σορρυ βαριεμαι να εξηγω,...καλες επιτυχιες σε ολους...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εν τω μεταξυ παιδες, θυμαστε αυτο που σας εχω πει για τα διπλα ημιχρονο στη Φινλανδια?
Καθησαν παλι με 21 αποδοση που τα βρηκα και τα επαιξα και φυσικα τα πονταρα και μονα για καλυψη, οποτε τι με νοιαζει η χασουρα απο Σλοβακια και τι με νοιαζει τι θα κανει η Βραζιλια το βραδυ και τι με νοιαζει ποιος θα βγει πρωτος σκορερ?Συναρπαστικο να παιζεις, αλλα οχι και να πληρωνεις συνεχεια...
Αφου τα περισσοτερα καθονται ετσι, χαζος ειμαι να μην τα παιξω?
Καθησαν παλι με 21 αποδοση που τα βρηκα και τα επαιξα και φυσικα τα πονταρα και μονα για καλυψη, οποτε τι με νοιαζει η χασουρα απο Σλοβακια και τι με νοιαζει τι θα κανει η Βραζιλια το βραδυ και τι με νοιαζει ποιος θα βγει πρωτος σκορερ?Συναρπαστικο να παιζεις, αλλα οχι και να πληρωνεις συνεχεια...
Αφου τα περισσοτερα καθονται ετσι, χαζος ειμαι να μην τα παιξω?
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για την Αργεντινη δεν μπορω να πω... εχει παιχτουρες που κανουν την διαφορα. Η Ολλανδια δεν μου πολυγεμιζει το ματι εως τωρα.Αργεντινή κατά 80% και Ολλανδία κατά 20% θα το σηκώσουν πιστεύω. Όλες οι άλλες υστερούν.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
...το ποδοσφαιρο ειναι πολιτικη και μονο...
αν είναι έτσι, εξήγησέ μου γιατί η Βραζιλία έχει πάρει 5 μουντιάλ. τι της χρωστάνε και της δίνουν παγκόσμια κύπελλα;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K