lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ολοι με φωναζουν κουβανο εδω και 1 βδομαδα τι πουτσα ειναι αυτη!!!!
Είδες τον μαλάκα????Τι ακύρωσε ο καργιόλης στους Αμερικάνους!Ευτυχώς που δεν χάλασε και το όβερ η βρωμόπουστα...
Η κίτρινη στον Κλόζε ήταν λίγο τραβηγμένη βέβαια...Είδες τον μαλάκα????
Να τραβάς τις πουτσότριχές σου...
Ο άλλος ο Κλόζε????είναι δυνατόν σεντερ φορ να τρως 2 κίτρινες σε 35'????
Αν δεν ήταν κατσικοπόδαρος ο Ποντόλσκυ θα την έκανε την ανατροπή η γερμανία...
Γαμώ τα παιχτρόνια ο Κράσιτς με τον Γιοβάνοβιτς...
Γούσταρα πολύ τους μουτζαχεντιν της Αλγερίας σήμερα...
Γερμανία Χ
ΗΠΑ 2
Αγγλία 1
Eσυ μπορει να το επιασες μεν αλλα γιατι να παιξεις διπλη στο Στοιχημα? Επελεξε εναν αλλον αγωνα που εισαι σιγουρος για 1 σημειο μόνο, το Στοιχημα δεν ειναι Προπο να εχει υποχρεωτικους αγωνες ;)Εγω το επαιξα Χ2 τον ασσο του 1,5 τι να τον κανω?
Ετερον εκάτερον...Η κίτρινη στον Κλόζε ήταν λίγο τραβηγμένη βέβαια...
Ωραίοι οι Αλγερινοί...μακάρι να αποκλειστούνε οι βρωμόπουστες!!!
αναμενουμε προγνωστικαΤα λέμε άυριο,είμαι κομάτια...
Ωστε τελικα δε λεει "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη", λεει "πολλα τα λεφτα Αρη"...
μολις γυρισα απο δουλεια και βλεπω τρελα κεφια
τεσ πα οτι εμεινε
Αγγλια - Αλγερια
νικη αγγλιας
σκορ 2-0
ημιχρονο τελικο αγγλια
σκορερ ρουνει
αυτα αντε και να δουμε
(και εγω ειμαι στους χαμενους με 500Ε μεχρι τωρα btw)
Επαιξα ενα μεταμεσονυχτιο ματς λατινικης αμερικης πριν χρονια το οποιο το εβλεπα λαιβ στη νοβα.
Η νοβα εγραφε οτι ειναι στο 30ο λεπτο και η καρτελα του λαιβ μπετ της εταιριας το ιδιο, οποτε συμβαδιζε ο χρονος...
Παιζω λοιπον οτι την πρωτη καρτα του ματς θα την παρει η γηπεδουχος(ουτε που θυμαμαι ποιο ματς ηταν βεβαια).
Την καρτα λοιπον απο την στιγμη που επαιξα το στοιχημα, την δεχτηκε η ομαδα που επαιξα και λεω νικησα... αμ δε.
Η πρωτη καρτα του αγωνα ειχε γινει 10 λεπτα πριν παιξω το στοιχημα και μετρησε αυτη...
Εστελνα λοιπον διαφορα ι-μειλς στην εταιρια, που ποτε δεν απαντησε κανεις και τους ελεγα οτι το στοιχημα ειναι ακυρο και τους παρακαλουσα να μου απαντησουν.
Ενω καθε μερικους μηνες, μου εστελναν γραμμα στο σπιτι απο την αυστρια με προσφορες τους. Τι μαλακες θεε μου λοιπον...
Ενω ο γουιλιαμ ανταποκρινεται παντα και σε ενα γιουρο που ειχε ισοβαθμισει ο βερπακοφσκις που εβαλα για πρωτος σκορερ της λετονιας με εναν αλλον, μου εδωσε τα μισα κερδη!
Για αυτο εγω σταθερος...
Τι ακύρωσε ο καργιόλης στους Αμερικάνους!Ευτυχώς που δεν χάλασε και το όβερ η βρωμόπουστα...
συνεχισε ετσι εσυΩστε τελικα δε λεει "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη", λεει "πολλα τα λεφτα Αρη"...
"ειναι μεγαλος ο κουβας Αρη"...
Αλλη μια πολυ πετυχημενη προβλεψη του κυβερνητη.
Ο τυπος μαλλον εχει κερδισει το παγκοσμιο βραβειο του "Μεγιστου Κουβα 2010"
αν εισασταν ενταξει παιδια, θα μου πασαρατε κανα 250ρι επιδοτηση να παρω κανα σιτιτουρακι , σαν επιβραβευση για οσους βοηθησα οταν μιλησα για αντισταθμιση του ασου της αγγλιας με χιναρι στο ημιχρονο..