Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αφού το παιδάκι δε παίζει στοίχημα, μας έχει πρήξει λέγοντας ότι τα φαβορί σπάνε κάτι που ξέρουμε ότι έχει πιθανότητες να γίνει.
E φυσικα, αν επαιζα οπως εσεις οι κουβαδες, θα ειχα χασει τα λεφτα μου. Το αστειο ειναι οτι ερχεστε τωρα και τα ριχνετε σε μενα, λες και φταιω εγω για την αποτυχια και τους κουβαδες σας :jerking:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
E φυσικα, αν επαιζα οπως εσεις οι κουβαδες, θα ειχα χασει τα λεφτα μου. Το αστειο ειναι οτι ερχεστε τωρα και τα ριχνετε σε μενα, λες και φταιω εγω για την αποτυχια και τους κουβαδες σας :jerking:
Ρε πας καλά? Σε έχει βαρέσει η ζεστη και η αγαμησιά μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς. Το αν έπαιζα που γράφεις τι σημαίνει? ότι δε παίζεις ή ότι δεν παίζεις σαν όλους εμάς άρα εσύ είσαι σε όλα μέσα, τότε πρέπει να έχεις πλουτίσει γιατί όπως λες δεν είσαι και ψιλικατζής και δε παίζεις μικροποσά
Δε τα ρίχνει κανένας σε έσενα έσυ άρχισες να προκαλείς και να ειρωνεύεσαι και συνεχίζεις 

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

εισαι Θεος...τελος

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι 1000? μόνο? αρα ΔΕΝ το εχεις σιγουρο.

Εγω αν ειχα κατι σιγουρο θα εβαζα... τα παντα. Οτι εχω και δεν εχω. Αφου θα ηταν σιγουρο δεν θα ρισκαριζα κατι, σωστα?
Mr Angela Merkel :rolleyes:

το μόνο σίγουρο μετά το θάνατο, είναι το Φλος Ρουαγιάλ στην πόκα. Μόνο εκεί βάζεις σπίτι, γυναίκα και παιδιά. Με την πολύ παπαρολογία σου, έχουνε ξενερώνει και οι servers εδώ μέσα - το ξέρεις?

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πας καλά? Σε έχει βαρέσει η ζεστη και η αγαμησιά μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς. Το αν έπαιζα που γράφεις τι σημαίνει? ότι δε παίζεις ή ότι δεν παίζεις σαν όλους εμάς άρα εσύ είσαι σε όλα μέσα, τότε πρέπει να έχεις πλουτίσει γιατί όπως λες δεν είσαι και ψιλικατζής και δε παίζεις μικροποσά
Δε τα ρίχνει κανένας σε έσενα έσυ άρχισες να προκαλείς και να ειρωνεύεσαι και συνεχίζεις   
Φιλε μου κουβα, αντιλαμβανομε οτι η απελπισια της αποτυχιας σου σε κανει να γραφεις ασυναρτησιες. Διαβασα 4 φορες αλλα δεν βγαινει νοημα.Η ουσια ειναι οτι εισαι ενας ανικανος κουβας, τι τα θες τα υπολοιπα? εχασες τοσα λογω της ασχετοσυνης σου, τωρα πας να χασεις κι αλλα. Με το να κατηγορεις εμενα ουτε λεφτα πισω θα παρεις αλλα ουτε και θα κερδισεις στη συνεχεια. Ειναι σα να βαρας μπουνιες στον αερα...

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mr Angela Merkel :rolleyes:

το μόνο σίγουρο μετά το θάνατο, είναι το Φλος Ρουαγιάλ στην πόκα. Μόνο εκεί βάζεις σπίτι, γυναίκα και παιδιά. Με την πολύ παπαρολογία σου, έχουνε ξενερώνει και οι servers εδώ μέσα - το ξέρεις?

Eνας ακομα απελπισμενος που βαραει μπουνιες στον αερα…
Φουκαρα φιλε μου, εχεις μεν ολη τη συμπαθεια μου αλλα γιατι απευθυνεσαι σε μενα και όχι σε αυτους που διακυρηττουν με μανια ότι θα παιξουν τη σιγουρη και καλα Νιγηρια?

ΥΓ. Το αβαταρ μου το σχολιασες, αλλα τι να πει κανεις για το τραγικο δικο σου που εχεις αυτη την αγνωστη με τα πεσμενα μασταρια?...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Eνας ακομα απελπισμενος που βαραει μπουνιες στον αερα…
Φουκαρα φιλε μου, εχεις μεν ολη τη συμπαθεια μου αλλα γιατι απευθυνεσαι σε μενα και όχι σε αυτους που διακυρηττουν με μανια ότι θα παιξουν τη σιγουρη και καλα Νιγηρια?

ΥΓ. Το αβαταρ μου το σχολιασες, αλλα τι να πει κανεις για το τραγικο δικο σου που εχεις αυτη την αγνωστη με τα πεσμενα μασταρια?...

χαλαρωσε και συ λιγο..αν σε κοκκινησουν θα στεναχωρηθω αληθεια στο λεω.αντε να παιξεις 1 αργεντινη 2-3 γκολ νιγηρια και 1γαλλια να κονομησεις σημερα

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε συς το παλικαρι ειναι οικτος....
απλα
δεν παλευεται
δεν παιζει
δεν ασχολειται
δεν ποσταρει τιποτα
και απλα μπαινει κι κραζει
τι το μιλατε του ζωου και δεν τον κανουν ενα ban  να τελειωνει η φασαρια??
με το φτωχο μου το μυαλο δηλ

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αργεντινη 0-1 γκολ.....ελλαδα 0-1 γκολ...γαλλια ασος..... :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχει παει ταμειο ποτε του ο mohaa_master?
Ναι - 0 (0%)
Οχι - 0 (0%)
Εχει χασει ολα τα λεφτα του και κλαιει - 2 (33.3%)
Ειναι  κουβανος - 4 (66.7%)

----------------------------------------
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Φιλε μου κουβα, αντιλαμβανομε οτι η απελπισια της αποτυχιας σου σε κανει να γραφεις ασυναρτησιες. Διαβασα 4 φορες αλλα δεν βγαινει νοημα.Η ουσια ειναι οτι εισαι ενας ανικανος κουβας, τι τα θες τα υπολοιπα? εχασες τοσα λογω της ασχετοσυνης σου, τωρα πας να χασεις κι αλλα. Με το να κατηγορεις εμενα ουτε λεφτα πισω θα παρεις αλλα ουτε και θα κερδισεις στη συνεχεια. Ειναι σα να βαρας μπουνιες στον αερα...
Ρε γιαλαντζή παίχτη, είδες να σε κατηγορώ και από πού βγάζεις το συμπερασμα ότι είμαι χαμένος? Διάβασε άλλες 10 φορές μήπως και καταλάβεις και πήγαινε να γαμήσεις η τόση μαλακία κάνει κακό, άντε γαμήσου για σήμερα το λοιπόν

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για  ακουστε τον πλανηταρχη τι λεει!!!!!    ακριβος!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  εχετε να ριξετε ποδαροδρομο και  οτο στοπ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συναλλαγές (EUR)
Ημερομηνια/Ώρα Λεπτομέρειες Στοιχήματος (Κάντε κλικ στην επιλογή σας για περισσότερες λεπτομέρειες) Στοίχημα Κέρδος
17/06/2010 13:59:51 Αργεντινή  @ 1.53,  €300,00 Μονό 300,00 0,00
Σύνολα  300,00

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια παμε γερα
χτες μας γαμησαν το αντερ στις καθυστερησεις τα ζωα αλλα δεν πειραζει
κατα τα αλλα σε ολα μεσα
και η ουρουγουαη κερδισε και ο φορλαν γκολ κλπ
παμε γερα και σημερα
(τετοια χαρα με τους κολολουσερς το μεσημερι αλλο να το λεω και αλλα να το δεις)

Αργεντινη- ν. κορεα
η διαφορα εμφανης
και την δινουν και 1,53 στο βετ365 μια χαρα το βρισκω
εβαλα κιολα πως θα κερδισουν οι αργεντινοι με 0
σκορερ μεσι
καρτες κατω απο 3.5
κορνερ πανω απο 10 1,85

Ελλαδα νιγηρια
νιγηρια νικη στο 2?
οικτο
(ευχαριστουμε)
βαζω οτι η ελλαδα δεν θα σκοραρει κιολα
αντερ και πανω απο 3,5 καρτες
νιγηρια και παλι νιγηρια

Γαλλια- μεξικο
δυσκολο παιχνιδι πολυ δυσκολο
αντερ για αρχη
και μαλλον γαλλια
2.20 δινει
θα το τιμησω

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καλημερα!!!

Μονό17 Jun 2010 - Ελλαδα - Νιγηρια - Τελικό Αποτέλεσμα

Νιγηρία @ 1.91

Ποντάρισμα : €3500.00
Πιθανά Κέρδη : €6685.00 Αριθμός συναλλαγής:O/3424118/0000024/F

Ελλαδαρα φαε ενα γκολ ενα γκολ ενα γκοοοοοοοοολ!!!! :grin:

Μονό17 Jun 2010 -Αργεντινή - Νότια Κορέα - Τελικό Αποτέλεσμα    -

Αργεντινή @ 1.53

Ποντάρισμα : €1000.00
Πιθανά Κέρδη : €1530.00 Αριθμός συναλλαγής:O/4534229/0000021/G

Αυτα τα δυο σημερα απο εμενα, και ας ελπισουμε σε καλη μερα, γιατι αλλιως....!!!! :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχω βάλει 2αδα
Αργεντινή οβερ
Γαλλία αντερ

Υ.Γ. βλέποντας τα πονταρίσματα του Στρατηγού αισθάνομαι λίγο ψιλικατζής

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
έχω βάλει 2αδα
Αργεντινή οβερ
Γαλλία αντερ

Υ.Γ. βλέποντας τα πονταρίσματα του Στρατηγού αισθάνομαι λίγο ψιλικατζής
Μην ψαρώνεις ρε...

@:Στρατηγέ ανθέλληνα μαλάκα,θα σου ξηλώσω τα γαλόνια... :2funny: :2funny: :2funny:

Το κράζετε το παρλιακό,αλλά έχετε μπει στο τριπάκι και βγάζετε αποδείξεις φόρα παρτίδα πουστράκια...
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μην ψαρώνεις ρε...

[size=30pt]@:Στρατηγέ ανθέλληνα μαλάκα,θα σου ξηλώσω τα γαλόνια...[/size] :2funny: :2funny: :2funny:

Το κράζετε το παρλιακό,αλλά έχετε μπει στο τριπάκι και βγάζετε αποδείξεις φόρα παρτίδα πουστράκια...
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλαψε μουνακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :birdman:

Υγ. Μας πληρωνει ευκολα η Αργεντινη!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom