Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 142
- Like
- 23.468
- Πόντοι
- 25.186
Ναι το είδαΠαρολιγον εμφραγμα,στο 91 το εβαλε
Ναι το είδαΠαρολιγον εμφραγμα,στο 91 το εβαλε
Δεν φταίει ο Γιάννης άλλο ότι εγώ - γιατί έτσι πρέπει για μερικές ώρες - βρίζω ώστε να χαλαρώσω - και μετά πάλι από την αρχή......γαμα τον μπουστη τον Προπατζη να στρωσει χαρακτηρα
Δεν το ακούμπησα - έριξα άλλες βόμβες που πήγαν κάδο. Όμως σήμερα - έγραφες κάτι για 50ρικα αλλού, λοιπόν πρεμιέρα γουδιών 2ης πήγε κάδο, αλλά τετράδα ΙσπανοΣουηδίας πέρασε ατόφια και την ψήφισα κιόλας και στα δύο sites.Ντουνταράς βλέπεις το ΑΠΟΕΛ
Τζοκερ παιζεις τυπε?καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της μεσογειου
371=Πορτσμουθ-Λουτον= Γκολ&2,5 Οβερ
397=Εβερτον-Μπραιτον= Γκολ-Γκολ
438=Μπεερσχοτ Βιλριτζκ-Γκενκ= 2,5 Οβερ
465=Μπρεστ-Μαρσειγ= Γκολ-Γκολ
488=Καισερισπορ-Σιβασπορ= 2,5 Οβερ
490=Γουεστ Χαμ-Αστον Βιλα= Γκολ-Γκολ
492=Τζενοα-Ιντερ= 2πλο
494=Τβεντε-Σπαρτα Ροτερνταμ= Γκολ-Γκολ
100=Βολος ΝΠΣ-Ολυμπιακος= 2,5 Οβερ
500=Λιντζ Λασκ-Σαλτσμπουργκ= 2,5 Οβερ
514=Λεβερχουζεν-Στουτγκαρδη= Γκολ-Γκολ
520=Μαλιν-Αντερλεχτ= Γκολ-Γκολ
522=Μιλαν-Τορινο= 2,5 Οβερ
530=Μονακο-Σεντ Ετιεν= 2,5 Οβερ
534=Βααλβαικ-Γκρονιγκεν= 2,5 Οβερ
Καρφι στον ΟΠΑΠ 15αδα Αποδοση 624,28
Αν βγει θα φαω ενα παγωτο χωνακι
Μολις τελειωσει αυτη η στοιχηματικη σεζον λεω να παω εδω κανα 2 μηνες με τα κερδη
χρειαζομαι λιγες διακοπες
Σκορποχώρι που έσπασε δεύτερη συνεχόμενη φορά με παραπλήσια απόδοση του προχθεσινού της Εγκερσουντ.807=Ασανε-Ααλεσουντ= 2πλο
Τύπε δεν ξέρω αν το ρωτάς σοβαρά αυτό αλλά οι στοιχηματικές είναι οι bookmakers. Τώρα τα ονόματα των αφεντικών δεν τα ξέρω αλλά θα σου πω ότι είναι ο κύριος λόγος που δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο πλέονΚαλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω την ακολούθηση ερώτηση. Γνωρίζεις κάποιος που να ξέρει ποιος ελεγχει τις στοιχηματικες εταιριες διεθνώς ποια είναι τα αφεντικά. Μήπως είναι οι Bookmakers.