ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.233
- Πόντοι
- 5.006
Σήμερα 21.30 το βράδυ Λουγκάνο-Φενέρμπαχτσέ διπλό (2) απόδοση 1,80 αν δεν έρθει αυτό θα κάτσω να με γαμήσετε!
Σήμερα 21.30 το βράδυ Λουγκάνο-Φενέρμπαχτσέ διπλό (2) απόδοση 1,80 αν δεν έρθει αυτό θα κάτσω να με γαμήσετε!
το έπιασα, ειμαι μεγάλος μπούκερ!Σήμερα 21.30 το βράδυ Λουγκάνο-Φενέρμπαχτσέ διπλό (2) απόδοση 1,80 αν δεν έρθει αυτό θα κάτσω να με γαμήσετε!
Μπράβο μαν πολύ μεγάλος μπουκερτο έπιασα, ειμαι μεγάλος μπούκερ!
Μην με ταγκάρεις εμένα εδώ,με έχουν μιουτάρει επειδή ανέβασα κάτι παλιότερα...ΨΨ @ROB. C @Maximilien @Kompotis @satov1 @Easy Rider και προωθήσατε την ιδέα.
1) Το σκορ του ΠΑΟΚ ινδικό (τα έχω εξηγήσει - κάντε πίσω να δείτε τι εστί)
2) Της ΑΕΚ απρόβλεπτη συμπεριφορά λόγω απόδοσης
3) Γύρω στο 5-7% αναλόγως της κατηγορίας κλπ κλπ είναι απρόβλεπτα τα σκορ
4) Δεν ασχολούμαστε με Άσσο/δύο κάτω από 1.70-1.75
5) Τα CHL, Europa, Conference, EURO έχουν λάθη στις αποδόσεις, όταν παίξουμε ρίχνουμε ανωμαλίες κι αν κάτσει.
συγχαρητήρια, κάνα 5.000 το τσιμπάς?καλησπερα πριν λιγο στον ΟΠΑΠ επαιξα 25000 ευρω Ασσο Παναθηναικο με την Μποτεφ Πλοβντιβ
2-0! το πιανουμε, συγχαρητηρια σε οσους με ακουσαν και το προλαβαν, εχω 2/4 προγνωστικα που εχω δωσει και συνεχιζουμεΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΒΑΝΤΟΥΖ άσσος 1 απόδοση 2,57 τώρα αρχίζει 9,45 μμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συγχαρητήρια, κάνα 5.000 το τσιμπάς?
Άσχετα ότι ο Άσσος είναι χαμηλός (αρκετά κάτω από το 1.75) η τιμή που διάλεξες είναι κάπως κοντά σε ινδικό σκορ.Γκενκ 3-1 -Ακριβές Σκορ (έως 10-10)