DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.155
- Πόντοι
- 3.796
Αντε τυχερουλη θα γαμησεις επιτέλους μετά από τόσο καιρό .Τον πιασαμε.
Φτωχομπινε
Αντε τυχερουλη θα γαμησεις επιτέλους μετά από τόσο καιρό .Τον πιασαμε.
Βρε μαλακα βλεπεις δεν σε ενοχλω και δεν ασχολουμε περαιτερω στο αλλο νημα με τις κοτσανες σου. Τραβα γαμησου ρε βλαχο.Αντε τυχερουλη θα γαμησεις επιτέλους μετά από τόσο καιρό .
Φτωχομπινε
Για αυτό με έχεις παντού μαζί σου σαν εικόνισμα κάτω από το όνομα σου ;Βρε μαλακα βλεπεις δεν σε ενοχλω και δεν ασχολουμε περαιτερω στο αλλο νημα με τις κοτσανες σου. Τραβα γαμησου ρε βλαχο.
Σε εχω κατω απο το ονομα μου για να βλεπουν ολοι με τη μπουφο μπαινω καθε φορα σε αντιπαραθεση. Η βλακεια σου δεν εχει οριο. Μπουφε κατακουζινα.Για αυτό με έχεις παντού μαζί σου σαν εικόνισμα κάτω από το όνομα σου ;
Βλάκα φτωχομπινε ,περιμένεις το στοίχημα για να γαμησεις
Θα σε γαμαω όπου σε βρίσκω κάθε μέρα όσο το έχεις να το θυμάσαιΣε εχω κατω απο το ονομα μου για να βλεπουν ολοι με τη μπουφο μπαινω καθε φορα σε αντιπαραθεση. Η βλακεια σου δεν εχει οριο. Μπουφε κατακουζινα.
κι έτσι με λιγοστά αράπικα δεδομένα ο κυρ Παντελής ο Η/Υ έβγαλε την παρακάτω εκτίμηση.ΕΓΚΟ ΠΤΟΧΟ ΠΙΝΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΝΤΖΟΓΟΝ
Καλή τύχη Χρηστάρα ,εγώ έπαιξα Νοτιγχαμ-Αρσεναλ / Λουτον -Μπραιτον /Πιτερμπορο -Γουιμπλεντον / Goal -over 2.5 και τα τρία = 9.98 απόδοση Χ21 ευρω =209.79 επιστροφή .Τριάδα@3.00
Άρης
1.62
Τελικό Αποτέλεσμα
Νίκη Βόλου v Άρης
Παναθηναϊκός
1.52
Τελικό Αποτέλεσμα
Ατρόμητος v Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
1.22
Τελικό Αποτέλεσμα
ΠΑΟΚ v Πανσερραϊκός
Ποντάρισμα€50.00
Συνολική πιθανή επιστροφή€150.21
ευχαριστω φιλαρακι μου. Αλλα το πονταρισμα και τα προγνωστικα ειναι ενος γνωστου μου. Το κανω αυτο παιζω δηλαδη στον λογαριασμο μου καποιον αλλων που και που μπας και βαλει ο ΟΠΑΠ κανα φρι μπετ 10ευρω κτλ. Προσωπικα δεν θα την επαιζα αυτην την 3αδα ο Αρης κερδισε 3-0 ο ΠΑΟΚ 4-0 Μονο ο βαζελος θελει μονο νικη αλλα καποιο τζογαδοροι δεν μπορουν να παιξουν τιπ αλλο εκτος απο φαβορι και ας ξερουν τα πρωτα αποτελεσματα Καλη επιτυχια και σε εσεναΚαλή τύχη Χρηστάρα ,εγώ έπαιξα Νοτιγχαμ-Αρσεναλ / Λουτον -Μπραιτον /Πιτερμπορο -Γουιμπλεντον / Goal -over 2.5 και τα τρία = 9.98 απόδοση Χ21 ευρω =209.79 επιστροφή .