Καλησπέρα Καλησπέρα.
Θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το στοίχημα και την οπτική που έχω με την ως τώρα τραγική πορεία μου σε αυτό.
Αρχικά, υπάρχουν διάφορα συστήματα είτε pregame είτε live που ίσως τα αραδιασω κάποια στιγμή εδώ αν και δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιον που ήδη ξερει. Θα σταθώ σε κάποια δικά μου συστήματα που τέλος πάντων τα λιγοστά εγκεφαλικά μου κύτταρα δημιουργησαν.
Το πρώτο θέμα είναι σε ποιο σπορ παίζουμε. For simplicity sake θα πούμε ποδόσφαιρο.
Το δεύτερο θέμα είναι τι approach έχουμε. Units ή σκαλα;
Για units ουσιαστικά θέλουμε μεγάλες αποδόσεις σε μονά. Υπάρχουν πολλά μάρκετ, με μεγάλες αποκλισεις σε αποδόσεις ανά στοιχηματικη όπως πχ τα goal ranges. Είναι ένα καλό μάρκετ. Αλλο ένα είναι τα under 0.5 goals, under 1.5 goals, under 0.51h/2h, και τα πιο ήρεμα είναι τα BTTS/NBTTS με ελάχιστη απόδοση 2.
Για σκάλα, τα πράγματα είναι πιο fun και γίνεται ακόμα καλύτερη χρήση στατιστικών. Ουσιαστικά επιλέγουμε 100% props κτλ ή με τη μέθοδο οβερ 0.5 γκολ κτλ.
Σημειωση: απο τα καλύτερα μάρκετ αν όχι το καλύτερο είναι το live μπάσκετ, όποιος ξέρει ξερει.
Τώρα όμως, ας μιλήσουμε για την ΣΩΣΤΗ προσέγγιση στο στοίχημα. Αυτο το απόσταγμα έβγαλα τουλάχιστον.
Ιδού λοιπόν οι κανόνες του Τζ.. του Μανολιού.
Α. Οποιοδήποτε "οβερ" θεωρείται καθαρός τζόγος/flip.
Β. Οτιδήποτε σε 0.5 θεωρείται flip.
C. Τα μόνα σωστά μάρκετ είναι "under" και διπλή ευκαιρία.
Και εξηγώ,
Για να έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, επιλέγουμε μάρκετ που ΗΔΗ έχουν συμβεί με την έναρξη του ματς. Αυτά είναι τα under. Under goals, under half goals, under cards, under corners κτλ. Το δεύτερο μάρκετ είναι η διπλή ευκαιρία και συγκεκριμένα τα 1x & x2, διότι κομμάτι τους έχει ΗΔΗ συμβεί (ισοπαλία). Μαζί και το λεγόμενο 66%, τεσπα.
Κάρτες τις αποφεύγω διότι ένας μόνο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για αυτές, ο διαιτητής. Επομένως εύκολο σε manip.
Κόρνερ είναι από τα πιο stable μάρκετ για under αλλά πάντα σε χαμηλές αποδόσεις (under 10.5/11.5/12.5). Αποφεύγουμε ματς φαβορί-udog διότι τα δύο σεναρια (favorite dom ή udog early score) μας γαμησαν αν γίνουν.
Μετά έχουμε τα under goals. Θεωρητικά πρέπει να ξέρεις ενδεκαδες, τροπο παιχνιδου L5, μοτίβο, placements, γαμησε μας δλδ. Γενικά στα under από θέμα στατιστικών, πρέπει να συρρικνώσουμε όσο γίνεται τον χρόνο διότι παίζουμε against the market. Σκοπός είναι τα γκολ, εμείς παίζουμε για NG/ λίγα. Αρα, καλύτερα να παίζουμε under ημίχρονο. Το 0.5 όπως είπα θα είναι πάντα coinflip, το 2.5 είναι 1.10 και below, άρα θέλουμε under 1.5. Συνήθως σε ματς με καλό scoring αλλά και πολύ καλό clean sheet. Με ένα διπλό, χτίζεις απόδοση 2.00 και η σκάλα είναι γεγονός.
Τώρα πέρα από τις μαλακιες που ποντάρουμε ως τώρα, θα υπαρξει αύριο σωστό δελτίο για 10ημερη απόπειρα.
Θα ξεκινήσουμε με 5€, προσιτό σε όλους. Οι 10 μέρες, τα 10 δίπλα back to back, μας πάνε 5000€.
Θα τα τεσταρουμε όλα.
Ένα δελτίο θα ξεκινήσει με οβερ 0.5 γκολ acca.
Ενα δελτίο θα είναι under 1.5 half time.
Ένα δελτίο θα είναι under goal + under corners 90λεπτου
Ενα δελτίο θα είναι btts (2πλο)
Θα δούμε ποια απόπειρα θα επιζήσει περισσότερο.
Αύριο.