χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
μπουανασερα Παιδια μια ερωτηση καλυτερα για δουλεια που ειναι Ελλαδα η Αυστραλια?
Το βιολί σου εσύ πήρες μπονους?Ανοιξε ο λογαριασμος Φονμπετ ...
Εγινε και επαληθευση ...
Το βιολί σου εσύ πήρες μπονους?
Μπράβο μαν, τα άλλα τα μουνοπανα έπεσε η σελίδα τους η στοιχιμανΤι να κανω ρε μαν, σε κανα 2 ειμαι αποκλεισμενος , στοιχιμαν εχει αρχιζει και κλειδωνει ματς ευκολα , παμεστοιχημα γαμησε τα ..
Εχω και παλιά ταυτότητα , που ακομα και αυτο ειναι προβλημα σε πολλες στοιχηματικες γιατι θελουν καινούργια , μενουν λιγες επιλογες ,
Μπονους , ναι εχω παρει , αλλα δεν τα ακουμπαω τα μπονους ποτέ , τα αφηνω εκει να ληξουν
Παντως κανα μισαωρο που επαιξα ρούλα ετσι για να περάσει η ωρα και να δω λιγο το μενού εβγαλα καλο μεροκάματο ..
Μπράβο μαν, τα άλλα τα μουνοπανα έπεσε η σελίδα τους η στοιχιμαν
Με τα μουνια που μπλεξαμε,για δες τι γίνεται να γραφτώ και εγω
Πότε με τα μουνιά να πουμε ;;;;
Μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια με τις αναβαθμισεις καθε 3 και λιγο ..
Εδω τωρα εβαλαν τα μουνια το τελικό σκορ να το λεει εκει στα διευθετημένα κατευθειαν , χωρις να βαρεσεις 15 κλικ ναπουμε .. ειχες χασει ματς και για να δεις ποσο ειχε ερθει σου εβγαζε το λαδι ...
μου εχουν κάνει και άλλα τα μουνόπανα , αλλα ευτυχως βρηκα τους αλλους τωρα .. να δουμε μεχρι πότε θα κρατήσει ..
Άσσοι βάσει εκτιμήσεων που διαβάζω δεξιά κι αριστερά
εκεί, λοιπόν κάντε ό,τι σας κατέβει, με αποδόσεις όμως μια ώρα ενωρίτερα για τα επερχόμενα ματς , ενημέρωση άλλη γιοκ...To κορίτσι - όχι με το άλογο όπως η Φόνσου - αλλά με το φοίνικα και τους αυνανάδες