macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Τώρα θα βγει ο αλλος τη γαμησες με τα gg
τωρα παιζω ιντερνετικα,οποτε θα πονταρω οβερ 1μιση να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Τώρα θα βγει ο αλλος τη γαμησες με τα gg
Το σύστημα 2/3 είναι η καλύτερη επιλογή. 4 στήλες συνολικά, επιλογή αποδόσεων κάτι παραπάνω από 2.0 ώστε να έχεις λίγο κέρδος και κοπάνημα πολλαπλασιαστή. Σπανίως παίζω σύστημα 1/2 (μόνο με συνδυαστικά υψηλότατων αποδόσεων, σκορ, ανατροπές, ημιανατροπές).επομενως τα συστηματα 2 στα ή 3 στα 4 τουλαχιστον "χρυσωνουν" την οποια χασουρα
τωρα παιζω ιντερνετικα,οποτε θα πονταρω οβερ 1μιση να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Ροζαριο-εστουντιαντες goal/goal και
CRB-Ρεσιφε: 2!
Φίλε, πήγα κουβά.... 0 στα 2...
- Για το 1ο, έριξα DNB διπλό λίγο μετά την έναρξη 1.71 απόδοση στο ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ.
- Το δε δεύτερο, με αποδόσεις πριν λίγο - μια σχετικά ασφαλής επιλογή είναι το αμφίσκορο, αλλά πιστεύω ότι θα ανοίξει το σκορ και δεν θα κολλήσει στο 1-1, επομένως ξαναπαίρνοντας δείγματα λίγο πριν ξεκινήσει θα αποφασίσω αν το ρίξω ανατροπή 1/2.
H Νορβηγία έχει χαλαρά Ο...Αμφισκορα κυρίως σε ματσάκια όπου δεν είναι χαώδης η διαφορά των αντιπάλων.Γάμησέ τα τύπε, βλέπω να γίνεται διπλό γαμήσι: από τη μία η Γλυκούλα να μου γαμάει το πορτοφόλι (πρέπει να άνοιξε το κλειστό στούντιο απέναντι) κι από την άλλη εγώ να εξασκούμαι στα κρεββάτια με τις κορασίδες...
Η Στάμπαεκ είχε Άσσο 2.06 πριν 5 μέρες (αρχική δειγματοληψία) και τώρα είναι σταθεροποιημένος στο 2.19, η δε σουηδική χθες 2.63 και τώρα στο 2.58
Πριν λακήσω θα πω και κάτι άλλο: μην τολμήσετε και GG & over 2.5 μαζί ειδικά με τη Στάμπαεκ...
Παρόλο που έχει μικρή σχετικά απόδοση το αμφίσκορο, είναι κάτι καριόληδες εκεί στη Νορβηγία που μπορούν να σου φέρουν και σκορ 3-0/4-0/5-0 και τότε θα ρίχνετε βλαστήμιες που δεν θα σας ξεπλένει ο Ιορδάνης ποταμός...
Να στείλεις χαιρετισμούς στον δαίμονα της Τασμανίας...και στον Μπαγκς Μπανυ αν τους πετύχεις παρέα.
απο οτι βλεπω στην τασμανια θα βρω κανα πατριωτη να πιουμε κανα φραπε