HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
εισαι μικρος, θα μεγαλωσεις
μεγαλος και παθων ειμαι.... παρεξηγησες το πνευμα μου
εκτος κι αν εισαι εσυ μικρος
εισαι μικρος, θα μεγαλωσεις
δεν χανω γιατι δεν τζογαρω. ειμαι χομπιστας bonus hunter.μεγαλος και παθων ειμαι.... παρεξηγησες το πνευμα μου
εκτος κι αν εισαι εσυ μικρος
δεν χανω γιατι δεν τζογαρω. ειμαι χομπιστας bonus hunter.
Οι κουβαδες μου ειναι επι των κερδων. Τα ταμεια μου ειναι εξτρα.
και η στοιχιμαν τα ιδια κανει, αρκει να τους δωσεις αφορμη. Και στην νοβιμπετ αφορμη εδωσες και σε λιμιταρανε.
Παιζω σε ολες τις εταιριες, αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο, και καποιες φορες με account φιλων που κανουν μεγαλυτερο τζιρο. Χωρις αφορμη λιμιτ δεν εφαγα ποτε. Και δεν εχω αφησει ουτε μισο μπονους να παει χαμενο
Εμ φύγατε από το παραδοσιακά προποτζηδικοΜπα.. Δεν εδωσα καμμια αφορμη, εκτος αν τους πειραζε που επαιζα μονο τις προσφορες και τα bonus.
Εννοείται μας συγκινεί και μας συγκλονίζει σαν Έλληνες.O Εθνικός μας Ύμνος ,ο οποίος είναι ο ομορφότερος του κόσμου ,δεν τραγουδιέται αλλά ΨΑΛΛΕΤΑΙ....αυτό για κάτι αριστεροστροφους δημοσιοκαφρους που χρησιμοποιούν την ίδια λέξη για τον Εθνικό μας Ύμνο όπως για ένα οποιοδήποτε τραγούδι.
Συγκλονιστικός όταν ακούγεται από Ιταλούς ποδοσφαιριστές...Όχι όμως από τους τωρινούς αλλά από παλαιοτερους με κορυφή τον Μπουφόν!Εννοείται μας συγκινεί και μας συγκλονίζει σαν Έλληνες.
Όμως ο ομορφότερος είναι για μένα ο Ιταλικός.
πολυ δυνατο σημειο αυτο μου αρεσε και μενα. το γηπεδο θα ειναι καμινι λογικα, ειναι δυσκολο ματς γιατι η αρμενια ειναι αμπαλη αλλα ο τριπλασιασμος με προυποθεσεις κασαου εχει αξια.Αρμενία 1Χ (2.87€)
Moυ αρέσει το Χ στο πρώτο ημίχρονο αλλά αμφιβάλω αν θα αντέξει ως το τέλος.πολυ δυνατο σημειο αυτο μου αρεσε και μενα. το γηπεδο θα ειναι καμινι λογικα, ειναι δυσκολο ματς γιατι η αρμενια ειναι αμπαλη αλλα ο τριπλασιασμος με προυποθεσεις κασαου εχει αξια.
προτιμω 1χ και αν προηγηθει επι τοπου κασαουτ αλλιως αν κρατησει μεχρι το ημιχρονο το χ που λες, κασαουτ καπου στο 2ο οταν φαει καποια πιεση. Νταξει μπορει να φαει γκολ απο το 5' και να μην βαλει γκολ ποτε, απλα και μονο απο πολιτικης αποψης, παικτες και κερκιδα (και ο θεος μη σου πω) θα κανουν τα παντα για να μην χασουν.Moυ αρέσει το Χ στο πρώτο ημίχρονο αλλά αμφιβάλω αν θα αντέξει ως το τέλος.
Βλέπω Χ ημ./2 Τελ. και πιθανό U.
Μακάρι να γίνει αυτό....προτιμω 1χ και αν προηγηθει επι τοπου κασαουτ αλλιως αν κρατησει μεχρι το ημιχρονο το χ που λες, κασαουτ καπου στο 2ο οταν φαει καποια πιεση. Νταξει μπορει να φαει γκολ απο το 5' και να μην βαλει γκολ ποτε, απλα και μονο απο πολιτικης αποψης, παικτες και κερκιδα (και ο θεος μη σου πω) θα κανουν τα παντα για να μην χασουν.