Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.673
Πόντοι
606
μην τρως πατατακια χρηστο, παρε ξερο καλαμποκι και με λιγο ελαιολαδο φτιαξε ποπ κορν σε 5 λεπτα. Πολυ πιο υγιεινο, και η χρηση ιδια.
εχεις δικιο αλλα ο οργανισμος θελει τα παντα και την (σαβουρα) απο την στιγμη που δουλευεις χειρονακτικα και με ενταση :D::confused:

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.803
Πόντοι
1.196
δεν εννοω αυτο το λινκ. δεν τα εχει μαζεμενα καπου να δω το 2022 τι εκανε; πχ στην foxbet αν πατησεις πανω σε εναν τιπστερ βλεπεις μια γενικη εικονα σαν και αυτη.

1679328283601.png

Εν πασει περιπτωσει, εκει που θελω να καταληξω, ειναι οτι οι "καλοι" τιπστερς βγαζουν ενα οριακο κερδος, το οποιο σε βαθος χρονου θα ειναι λιγα ευρω. Γιατι μπορει μερικα νουμερα να ακουγονται ωραια στα αυτια, αλλα αν τα βαλεις κατω να ειναι 100 ευρω σε ενα ετος. Και μεταξυ μας, αν εγω απο το στοιχημα βγαλω 100 ευρω κερδος σε ενα ετος, μονο ο χρονος που θα εχω αφιερωσει, δεν θα αξιζει 100 ευρω...

Οι μονοι τιπστερς που "εμπιστευομαι", αλλα παντα απλα τους συμβουλευομαι και ποτε δεν ριχνω τυφλα τις προτασεις τους, ειναι αυτοι που αφοσιωνονται σε ενα πρωταθλημα (ή εστω σε μια πολυ μικρη ομαδα πρωταθληματων πχ Αγγλια μονο).

Αμα βλεπω τον αλλο να παιζει στοιχημα σε 30 διαφορετικα πρωταθληματα και σε 10 διαφορετικα αθληματα, γαμησε τα, μονο σχετικος δεν θα ειναι. Πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης.

Αν καποιος ομως βλεπει ολα τα ματς της πρεμιερ λιγκ και δινει τιπς μονο για πρεμιερ λιγκ, ακομα και να μην πεφτει μεσα 100%, θα εχει ενα μικρο βαρος η αποψη του, για να την συμβουλευτεις και να πονταρεις αναλογα.
1. Συμφωνω στο Β μέρος
2. Δεν αξίζει τρελλη ενασχόληση είναι αλήθεια, αλλά δεν ειναι και €100/χρόνο. Ειχα μια επαγγελματική εμπειρία το 2009. Πήγαινα καλά, είχα μ.ο +30% τον μηνα με επανέναρξη του ταμείου κάθε μηνα. Τζόγαρα €1000/ μηνα, έβγαζα δηλ., 300/μηνα, αλλά αυτό μόνο για 9-10 μηνες τον χρόνο. Δηλ. €3000/ ετος. Επαιζα Κυρίως Αργεντινη, λιγότερο Μεξικό και ακόμη πιο λίγο Χιλή - Κολομβία. Εριχνα κ μερικά Ελληνικά, αυτά που μιλούσαν. ΟΜΩΣ, αυτό το 30% ήθελε πάρα πολλες ώρες διάβασμα στατιστικών, και ετρεχες πίσω από τον μπουκ που έριχνε 24/7 διάβασμα. Για να καταλάβεις, το 30% θεωρήθηκε τόσο καλό, που μου πρότεινε μια ασιατικη startup τότε να με προσλάβει, μετά από δοκιμαστική περιοδο, με €2000/μηνα - φοβηθηκε όμως η τότε σύζυγος και δεν το προχώρησα. Πριν από κανα χρόνο που εσβηνα παλιά e-mail βρήκα ότι εκείνη η startup ήταν ... η asianconnect! ΤεσΠα, αν μπορείς να τζογαρεις €10.000/μηνα και να ασχολήσε όλη μερα, ίσως αξίζει. Από την άλλη, αν εχεις 10Κ / μηνα για τζογαρισμα, μαλλον υπάρχουν και καλύτερες επενδύσεις (διοτι ενας μηνας μπορέι να παει και 90% κάτω) .
3. δες και το Blogabet.com

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.454
Πόντοι
456
στοιχημα με πρωταθλητη ΠΑΟΚ και Ναπολι το Τσ. Λ. ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.156
Πόντοι
5.006

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Όχι ρε μαν ηρεμα μόνο ναπολι το αλλο αστο
Η Νάπολι θα δίνει γύρω στο 1,10...με ΠΑΟΚ μαζί γίνεται λουκουμακι μην πω μπισκοτολουκουμο!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεύτερος μάλλον με τριτος
Στοιχηματικα αξίζει!

στοιχημα με πρωταθλητη ΠΑΟΚ και Ναπολι το Τσ. Λ. ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !
Θα το μπουμπουνηξω αύριο!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.156
Πόντοι
5.006
Η Νάπολι θα δίνει γύρω στο 1,10...με ΠΑΟΚ μαζί γίνεται λουκουμακι μην πω μπισκοτολουκουμο!!!!!

Στοιχηματικα αξίζει!
τι λες ρε μαν για τσουλου λέει ο άλλος ναπολι να παρει τι 1.10 μου λες:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
τι λες ρε μαν για τσουλου λέει ο άλλος ναπολι να παρει τι 1.10 μου λες:tooth:
Ωχ,σωρρυς μπερδεύτηκα με Καμπιονάτο....
Θα χτυπήσω τα μπλιμπλικια στο προποτζηδικο αύριο ...να μυρίσω λίγη παππουδιλα και να δω τίποτα στραβοστομηδες απόμαχους της ζωης να με έρθουν εμπνεύσεις....λέω να ρίξω και κάνα ΠΡΟ-ΠΟ με Εθνικές ομάδες !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Σωρρυς....όπως η κονσέρβα!

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.454
Πόντοι
456
Ωχ,σωρρυς μπερδεύτηκα με Καμπιονάτο....
Θα χτυπήσω τα μπλιμπλικια στο προποτζηδικο αύριο ...να μυρίσω λίγη παππουδιλα και να δω τίποτα στραβοστομηδες απόμαχους της ζωης να με έρθουν εμπνεύσεις....λέω να ρίξω και κάνα ΠΡΟ-ΠΟ με Εθνικές ομάδες !

4.5 η Ναπολι μολις το ειδα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Η Νάπολι θα δίνει γύρω στο 1,10
τυπε δεν δινει καν για πρωταθλημα... ειναι 15 ποντους μπροστα τι 1.10, αν εδινε 1.10 θα πονταρα 2 σπιτια ενα εξοχικο 2 αμαξια και 10κ μετρητα

κατα τα αλλα, αντι να παιξετε παοκ πρωταθλητη, φατε τα σουβλακια και μπουρδελα.
Το χειροτερο μπετ στην ιστορια της σουπερ λιγκ ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
τυπε δεν δινει καν για πρωταθλημα... ειναι 15 ποντους μπροστα τι 1.10, αν εδινε 1.10 θα πονταρα 2 σπιτια ενα εξοχικο 2 αμαξια και 10κ μετρητα

κατα τα αλλα, αντι να παιξετε παοκ πρωταθλητη, φατε τα σουβλακια και μπουρδελα.
Το χειροτερο μπετ στην ιστορια της σουπερ λιγκ ειναι
Εγώ για κάνα διευρο μιλάω ρε παικτη...αν κάτσει θα το φάω στην Φυλής...αν όχι αντί να φάω μισό πιτογυρο ( κάπου εκεί αντιστοιχεί το διευρο)θα φάω ο,τι έχω στο ψυγείο.Κλα'ι'ν μα'ι'ν....

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
τυπε οι αποδοσεις ειναι αναλογες της πιθανοτητας επαληθευσης βασει στατιστικων. Δεν ξερω αν μπαινουν πολλα γκολ, αλλα η αποδοση θα ειναι και αναλογη. Και ολλανδια μπανουν πολλα γκολ, και τα οβερ πληρωνουν 1.40. Και Γαλλια Β' ιταλια Β' μπαινουν λιγα γκολ, και τα Under πληρωνουν 1.50.

Απλα, παιζοντας πρωταθληματα χωρων στις οποιες υπαρχει φτωχια, καταντια και μαφια, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πας κουβα απο στημενο ματς. Μεξικο πχ τα καρτελ και οι νονοι κανουν κουμαντο στην μπαλα. Ανετα στηνουν ματσακια χωρις κοπο και ιδρωτα. Επισης στις κακες ομαδες του μεξικου, μπορει ενας παικτης να πληρωνεται εναν αντιστοιχα κακιστο μισθο. Ανετα τσιμπαει μια μιζα για να κανει πεναλτι και να παρει κοκκινη στο δεκαλεπτο.

Παιξε οτι θες, αλλα μεροκαματο βγαζεις α) με τυχη, β) με στατιστικη γ) με ευρεση παραλογων (λαθος) αποδοσεων και δ) με bonus hunting ή surebets. Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους
να σου στειλω τα δελτια μου στη στοιχιμαν να δεις! παιζω γκολ γκολ και σε αλλα 1,5 οβερ 1 ημιχρονο! ριξε μια ματια και θα δεις δεν υπαρχουν αμυνες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
να σου στειλω τα δελτια μου στη στοιχιμαν να δεις! παιζω γκολ γκολ και σε αλλα 1,5 οβερ 1 ημιχρονο! ριξε μια ματια και θα δεις δεν υπαρχουν αμυνες
Τι να μου στειλεις τυπε; ΑΝΤΕ ας το ανοιξω το πανεπιστημιο κι ας ειναι 1.00 το βραδυ. Εχουμε και λεμε.
οριστε η τελευταια αγωνιστικη
1679352641257.png

5 over 4 under
5 ng 4 gg

οριστε η προηγουμενη αγωνιστικη
1679352698057.png

3 over 6 under
5 ng 4 ng

οριστε η προπροηγουμενη
1679352747255.png

5 Under 4 over
6 ng 3 gg

Πως γινεται να μπαινουν "πολλα γκολ" και να ερχονται πολλα "γκολ γκολ";
οριστε και οι αποδοσεις στη στοιχιμαν για τα επομενα ματς του μεξικανικου πρωταθληματος
1679353230122.png

τι παρατηρεις; οτι τα οβερ πληρωνουν σαν φαβορι κοντα στο 1.80+- και οτι τα γγ πληρωνουν επισης σαν φαβορι στο 1.75+-
σχεδον σε ολα, ουτε καν διπλασιαζεις. Αρα, ακομα και η πλειοψηφια των ματς να ερθει οντως γγ/οβερ, υποδιπλασιαζεις. Με αλλα λογια ο καθε κουβας ποναει περισσοτερο και το καθε ταμειο κερναει λιγοτερο.

Λοιπον; Καταλαβαινεις γιατι παιζεις στην τυχη; Το αν βγαζεις λογω κωλοφαρδιας (ή και προσωπικης μελετης για να μη σε ριχνω), ειναι αλλο θεμα. Εγω δεν ειπα οτι πας κουβα. Εγω ειπα οτι το μεξικο οπως βλεπεις ειναι μια παντελως απροβλεπτη λιγκα, και αυτα τα "παιξτε οβερ/γγ μεξικο πληρωνει" ειναι λογια του αερα.

Κλεινω την διαλεξη, αυριο διαβασμενοι.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.499
Πόντοι
446
τυπε οι αποδοσεις ειναι αναλογες της πιθανοτητας επαληθευσης βασει στατιστικων. Δεν ξερω αν μπαινουν πολλα γκολ, αλλα η αποδοση θα ειναι και αναλογη. Και ολλανδια μπανουν πολλα γκολ, και τα οβερ πληρωνουν 1.40. Και Γαλλια Β' ιταλια Β' μπαινουν λιγα γκολ, και τα Under πληρωνουν 1.50.

Απλα, παιζοντας πρωταθληματα χωρων στις οποιες υπαρχει φτωχια, καταντια και μαφια, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πας κουβα απο στημενο ματς. Μεξικο πχ τα καρτελ και οι νονοι κανουν κουμαντο στην μπαλα. Ανετα στηνουν ματσακια χωρις κοπο και ιδρωτα. Επισης στις κακες ομαδες του μεξικου, μπορει ενας παικτης να πληρωνεται εναν αντιστοιχα κακιστο μισθο. Ανετα τσιμπαει μια μιζα για να κανει πεναλτι και να παρει κοκκινη στο δεκαλεπτο.

Παιξε οτι θες, αλλα μεροκαματο βγαζεις α) με τυχη, β) με στατιστικη γ) με ευρεση παραλογων (λαθος) αποδοσεων και δ) με bonus hunting ή surebets. Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους
Μόνο με sure bets βγαίνεις κερδισμένος και μάλιστα δίχως ιδιαίτερο κόπο. Βέβαια, η ενασχόληση αυτή είναι σύντομη χρονικά, maximum 3-4 μήνες ανα book, καθώς αργά ή γρήγορα θα φας μπλοκάρισμα ή λιμιταρισμα στον λογαριασμό σου επειδή στους μπουκηδες ως γνωστόν δεν αρέσει να χάνουν. Κατά τα άλλα είναι αδειοδοτημενοι και ελεγχομενοι, κλαϊν-μαϊν, μονα ζυγά δικά τους. Υπάρχει βέβαια και η λύση να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε έναν bet broker και να κάνεις την δουλίτσα σου μια χαρά δίχως να τους δίνεις δικαιώματα.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Τι να μου στειλεις τυπε; ΑΝΤΕ ας το ανοιξω το πανεπιστημιο κι ας ειναι 1.00 το βραδυ. Εχουμε και λεμε.
οριστε η τελευταια αγωνιστικη
1679352641257.png

5 over 4 under
5 ng 4 gg

οριστε η προηγουμενη αγωνιστικη
1679352698057.png

3 over 6 under
5 ng 4 ng

οριστε η προπροηγουμενη
1679352747255.png

5 Under 4 over
6 ng 3 gg

Πως γινεται να μπαινουν "πολλα γκολ" και να ερχονται πολλα "γκολ γκολ";
οριστε και οι αποδοσεις στη στοιχιμαν για τα επομενα ματς του μεξικανικου πρωταθληματος
1679353230122.png

τι παρατηρεις; οτι τα οβερ πληρωνουν σαν φαβορι κοντα στο 1.80+- και οτι τα γγ πληρωνουν επισης σαν φαβορι στο 1.75+-
σχεδον σε ολα, ουτε καν διπλασιαζεις. Αρα, ακομα και η πλειοψηφια των ματς να ερθει οντως γγ/οβερ, υποδιπλασιαζεις. Με αλλα λογια ο καθε κουβας ποναει περισσοτερο και το καθε ταμειο κερναει λιγοτερο.

Λοιπον; Καταλαβαινεις γιατι παιζεις στην τυχη; Το αν βγαζεις λογω κωλοφαρδιας (ή και προσωπικης μελετης για να μη σε ριχνω), ειναι αλλο θεμα. Εγω δεν ειπα οτι πας κουβα. Εγω ειπα οτι το μεξικο οπως βλεπεις ειναι μια παντελως απροβλεπτη λιγκα, και αυτα τα "παιξτε οβερ/γγ μεξικο πληρωνει" ειναι λογια του αερα.

Κλεινω την διαλεξη, αυριο διαβασμενοι.
Ότι λες είσαι σωστός εγώ ακολουθώ πολύ Τολούκα ! Και Μοντερέι τα διπλά της πληρώνουν ακόμα και 3.20 η ομάδα είναι μακράν η καλύτερη! Άμα παίζεις συνέχεια φυσικά θα είσαι χαμένος !!! Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν! Αλλά αξίζει το ρίσκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom