Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Καμμιά βοσκοπούλα δεν θα παίξει?οχι θα ξεκαλοκαιριαζω με το ταμειο ανεργιας που θα εχω ολη μερα κατω απο ενα πλατανο
Καμμιά βοσκοπούλα δεν θα παίξει?οχι θα ξεκαλοκαιριαζω με το ταμειο ανεργιας που θα εχω ολη μερα κατω απο ενα πλατανο
Με τα πόδια θα πας ρε παικτη για οικονομία;
Και άμα χρειαστεί να αδειάσεις τα @@ κανενός ξαναμένου νταλικέρη?
με νταλικα
οχι ειμαι αρσενικος μαν θα παω με φιλοΚαι άμα χρειαστεί να αδειάσεις τα @@ κανενός ξαναμένου νταλικέρη?
Καμμιά βοσκοπούλα δεν θα παίξει?
Θα έχει καλοθελήτριες ανακουφίστρες λογικά.οχι ειμαι αρσενικος μαν θα παω με φιλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κατι θα παιξει σιγουρα
μη κοροϊδεύεις ρε μουνι τον αδελφό γαμιολαΘα έχει καλοθελήτριες ανακουφίστρες λογικά.
Δεν κοροϊδεύω μαν,πλακίτσα κάνουμε.μη κοροϊδεύεις ρε μουνι τον αδελφό γαμιολα
ποτε θα πάμε τζατσικοκατασταση?Δεν κοροϊδεύω μαν,πλακίτσα κάνουμε.
Θα κανονίσουμε με Αθηναίοποτε θα πάμε τζατσικοκατασταση?
σώθηκες τώρα άλλο μουνι αυτοΘα κανονίσουμε με Αθηναίο
Αυτή θα παίξει την φλογέρα του Χρηστάρα....Καμμιά βοσκοπούλα δεν θα παίξει?
Δηλαδή με ωτοστόπ;
με νταλικα
ΝαιΡΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΕΡΔΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΟΧΙ;
το ισπανικο πρωκταθλημα φετος ειναι επιεικως για το πουτσο παντως, βλεπεις μαζεμενες κατι ιστορικες ομαδες οπως βαλενθια/σεβιλλη να εχουν αραξει στον πατο της βαθμολογιας και να φλερταρουν με υποβιβασμο, ενω η μπαρτσα εχει σηκωσει ηδη το πρωταθλημα χωρις αντιπαλο στα εγχωρια...
Ρε γαμιόλη θα κερδίσει 0-1....ΡΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΕΡΔΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΟΧΙ;
το ισπανικο πρωκταθλημα φετος ειναι επιεικως για το πουτσο παντως, βλεπεις μαζεμενες κατι ιστορικες ομαδες οπως βαλενθια/σεβιλλη να εχουν αραξει στον πατο της βαθμολογιας και να φλερταρουν με υποβιβασμο, ενω η μπαρτσα εχει σηκωσει ηδη το πρωταθλημα χωρις αντιπαλο στα εγχωρια...
μη βρίζεις μανΡε γαμιόλη θα κερδίσει 0-1....
Η πουτανάρα της Βαρκελώνης πόσο σπρώξιμο ακόμα.....
Σαν την γάτα με το ποντίκι τους παίξαμε αλλά με κοράκι σε αποστολή κομάντο χάσαμε 0-1......