argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.133
- Πόντοι
- 9.297
Σε ευχαριστώ ρε Εζεκιηλ,με το μεροκάματο που έβγαλα με το γκολ που μόλις έβαλες θα κάνω ένα ωραίο brunch το Σάββατο και θα το απολαύσω στην υγεία σου!
Aν δεν γονείς ζιγκολό εκεί δύσκολα θα βγαίνεις έστω για το ενοίκιο ...άστο ρε Χρησταρα.καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Παιδια σκεφτομαι για μεταναστευση στο St Louis
Μαζί σου Χρηστάρα !Καλημερα στο Καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Μονο αποδεκτο 27000 ευρω το 2πλο του ΠΑΟΚ μεσα στο Βολο θα το παιξω μολις ανοιξουν τα Προποτζιδικα δηλαδη σε 1 ωρα απο τωρα δεν ειναι μουσι αλλα αληθεια
Το διπλό του γαύρου έχει στοιχηματικη αξία ,εγώ προτίμησα 1Χ.καλησπερα ξανα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Μια ματια σημερα για την τελευταια αγωνιστικη της Α εθνικης Ελλαδος
ΑΕΚ-Ολυμπιακος= 2πλο
Αρης-Πας Γιαννινα= Χ
Ατρομητος-Παναθηναικος= Χ
Βολος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ= 2πλο
Ιωνικος-Αστερας Τριποληςς= 2πλο
Λεβαδειακος-ΟΦΗ= Χ
Την κατάφερε στα χασομερια....ούτε την Νίκη Ευκαρπίας στα χωράφια της ΕΠΣΜ δεν θα νικούσε εύκολα....ρε παρι βρωμιαρα ουτε τη μπρεστ????
Μαζεύεις λεφτά για να πας εκεί και να καθαρίζεις κοπριες;καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
σε 1,5 μηνα απο τωρα θα αραζω σε αυτο το χωριο κατω απο ενα πλατανι
οχι θα ξεκαλοκαιριαζω με το ταμειο ανεργιας που θα εχω ολη μερα κατω απο ενα πλατανοΜαζεύεις λεφτά για να πας εκεί και να καθαρίζεις κοπριες;
Με τα πόδια θα πας ρε παικτη για οικονομία;οχι θα ξεκαλοκαιριαζω με το ταμειο ανεργιας που θα εχω ολη μερα κατω απο ενα πλατανο