gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
κοροιδευεις;;;O Παιχτουρας παντως δινει δυο χικακια για σημερα...
Εσύ πως τα βλέπεις?
κοροιδευεις;;;O Παιχτουρας παντως δινει δυο χικακια για σημερα...
Το Λίβερπουλ-Ατλέτικο το έβλεπα καραόβερ αλλά χωρίς Τόρες , μπορεί και Κάουτ το παράτησα...Οχι ρε, τα "βρηκα" με τον παιχτουρα...
Δυο οβερ θα παιξω...
Λες να το έγραφε όλο αυτό μόνος του ο gti?Ρε SSGT1 πες οτι κανεις παραθεση απ τον Ξενοφωντα, μην μας παιρνεις στο λαιμο σου αδικα ;-)
Σωτος...!!!!!Το Λίβερπουλ-Ατλέτικο το έβλεπα καραόβερ αλλά χωρίς Τόρες , μπορεί και Κάουτ το παράτησα...
Λες να το έγραφε όλο αυτό μόνος του ο gti?
Αφού δίνει 40 σημεία!Είναι δυνατόν να τα παίζει όλα?Δεν ξερω τι ειναι ικανος ο καθενας να κανει, παντως για Ξενοφωντα ακουσα προσφατα πως πολλες φορες δινει σημεια που δεν τα παιζει ο ιδιος ή ακομα καλυτερα, τα παιζει αναποδα!
Είναι λάθος να αντιγράφεις προγνωστικά!Παίρνεις ιδέες και τα μελετάς μόνος σου...Δε νομιζω να δινει παντα τοσα πολλα σημεια..Τεσπα, αλλες φορες τον ακολουθω, αλλες οχι εγω οπως κ με τοσους αλλους!
ελα γκουρου!Καλο ταξιδι στα κερδη σημερα....144 Χ...145 Χ.........αερα θελει η πουτανια και η ψωλη παιχνιδια!!!...τους γνησιους παιχτες, κανενας Οργανισμος δεν μπορει να τους "θαψει"...Ο... Ο.Π.Α.Π, νομιζει οτι θα τα μαζεψει σημερα τα χρηματα....και δεν εχει μπει στο κοπο μεχρι τωρα να παιξει με τις αποδοσεις....Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ, ομως δεν κοιμαται και ξαγρυπνα.....για τετοιες στιγμες ζει και αναπνεει(η δουλεια μου ειναι αυτη..ειμαι εργολαβος παιχτικων κηδειων..μου αρεσει να βλεπω τους πρακτορες να χλωμιαζουν οταν μου τα μετρουν)!!!!!!!.....αντε συναγωνιστες καλα παιχτικα γαμησια να ριξετε και εσεις σε αυτον τον Οργανισμο.... που μας μαζευει τα λεφτουδακια μας... με τους βραχιονες του(τους πρακτορες)!!!!!!!!!!!!!Σημερα ομως η σειρα μας!!!!!!!!!!!Καλη επιτυχια σε ολους!
φουλαμ
λιβερπουλ
χου ρεελα γκουρου!
υ.γ.ισα να μου χαλασει το Χναρακι χτες ο πουστης ο πικε...
Μια χαρά είναι...και έξω τόσο δίνει!Γι' αυτό όποιος έχει σκοπό να το παίξει στον Οπάπ ας βιαστεί...Το καλυτερο διπλο στο κουπονι του Σ.Κ
Λιβερπουλ-Τσελσι (2)στο 1.80
Λογοι.¨
1)Η Λιβερπουλ θα ειναι κουρασμενη και απαγοητευμενη
απο το μεσοβδομαδο ματσ!!
2)Δεν θα ηθελε να το παρει η Μαντσεστερ
3)Δεν θα παιξει ο Τορρες!