You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ο πετρος εσενα βαραει παντως!!!Oχι, απλα εαν πεις σε κανα φιλαθλο της Μπαρτσα οτι η εδρα τους ειναι το Μπερναμπεου θα σε κυνηγαν μεχρι το [size=20pt]Καμπ νοου...!!![/size]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Δυο χιναρια βλεπω, και τα δυο αντερστρατηγε πες μου τη γνωμη σου για τα ελληνικα
Του δίνω τα σύνεργα για νε σε κυνηγήσει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεο πετρος εσενα βαραει παντως!!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Του δίνω τα σύνεργα για νε σε κυνηγήσει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντερ 0,5Όβερ 3,5 το σημερινό...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Λες να έρθει 0-0? :oαντερ 0,5
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
καλοοοαντερ 0,5
Λες να έρθει 0-0? :o
Βλεπω λιγα εως πολυ λιγα γκολ . Βεβαια δεν ξερω αν εχει τπτ απουσιες η ιντερ, αλλα η αμυντικη της λειτουργια λογικα θα ειναι γρανιτης.
(ελπιζω να μην μπουν 7 γκολ και με κραζετε )
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε μουνί...και έλεγα να μην γράψω τίποτα για να μην μου το κάψει κάνα γκαντεμόσκυλο...γαμώ το άβαταρ σου!αντερ 0,5
Μαριαννα φορ-έβαρΡε μουνί...και έλεγα να μην γράψω τίποτα για να μην μου το κάψει κάνα γκαντεμόσκυλο...γαμώ το άβαταρ σου!
Καλα για 0-0 δεν το βλεπω μετα την αποβολη ευτυχως γιατι δεν το εχω παιξει κιολας. αντερ 2,5 επαιξα αλλα αν βαλει μεχρι το 60-65 γκολ η μπαρτσα δυσκολα να το πιασω
Ανανέωση: Πέμπτη 29/4 12.30μμ
Καλημέρα. Σήμερα ήρθε η ώρα του Europa League. Η Ατλέτικο ταξίδεψε στο Λίβερπουλ με …προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι Ισπανοί ξέρουν ότι αν ανοιχτούν κινδυνεύουν να το πληρώσουν ακριβά. Θεωρώ λοιπόν ότι θα παίξουν ένα σχετικά συντηρητικό ποδόσφαιρο και ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.
Η Λίβερπουλ χωρίς τον Τόρες δεν είναι εύκολο να σκοράρει πάνω από μία φορά κατά της έμπειρης Ατλέτικο. Έτσι όπως το έχω λοιπόν το παιχνίδι στο μυαλό μου, πιστεύω ότι προτιμότερο όλων είναι το under το οποίο μάλιστα προσφέρεται στην πολύ καλή τιμή του 1.80.
Στο άλλο ματς η Φούλαμ υποδέχεται το Αμβούργο. Οι παίκτες της Γερμανικής ομάδας έδιωξαν επιτέλους τον Λαμπαντία και από εδώ και στο εξής θα μεταμορφωθούν! Θυμάστε ενδεχομένως τι είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα για το Αμβούργο. Όσο πάθος λοιπόν δεν έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι, θα το δείξουν σήμερα. Σας θυμίζω ότι ο τελικός του Europa League διεξάγεται στο γήπεδο του Αμβούργου και οι Γερμανοί θα κάνουν το παν για να μην λείψουν από αυτή τη γιορτή. Στο φινάλε δεν είναι δα και τίποτα ακατόρθωτο να πάρεις την πρόκριση από την Καβάλα (την αναβάθμισα καθώς την προηγούμενη φορά την είχα πει Ξάνθη) της Αγγλίας…
Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι μάλλον αδιάφορο. Χωρίς διάθεση για πολλά ανοίγματα προτείνω τους άσσους της Έλφσμποργκ και της Τρέλεμποργκ. Για να είμαι ειλικρινής όμως, θα φυλάξω τα χρήματά μου για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου γίνεται μεγάλος πανικός σε ολόκληρη την Ευρώπη!
Καλή τύχη.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δύσκολα τα σημερινά...μια ψιλοκόντρα στην Λίβερπουλ μόνο για τον χαβαλέ και ότι θα σκοράρει ο Αγκουέρο!!!gatte προτεινε τιποτα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
O Παιχτουρας παντως δινει δυο χικακια για σημερα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K