Μωρέ καλά να πάθω εκεί να δω κουβάδες και να ρίχνω βρισίδια στον εαυτό μου σαν τον Καραισκάκη...
Ορίστε αυτή ήταν η έξοδος λίγο πριν την έναρξη του "παιχνιδιού" που ειδικά μετά την ισοφάριση σε έπιανε πονοκέφαλος, νόμιζες ότι παίζουν ομάδες στην αλάνα...
Να κολλάνε το σκορ από το 27ο λεπτό και να περιμένεις ~65 λεπτά να βγει over?
Φυσικά και γίνονται τέτοια εκνευριστικά κολλήματα και στο εξωτερικό ακόμη και στην ανώμαλη Αγγλία => εκείνο το γαμημένο της Ουαλίας Κάρντιφ να νικάει 1-0 από το 4ο λεπτό μαζί με κάτι γαμιόλες τύπου Πρέστον & Ρέντινγκ, αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικές φάσεις...
Το ότι έχασε κάποιος την ευκαιρία να σκοράρει στο 80 κάτι και να γίνει 2-1 στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, πάλι δεν αλλάζει την άποψη μου...
Γιατί πολύ απλά αν ήταν παίκτης θα προχωρούσε μέσα να πλασάρει τον τερματοφύλακα κι όχι να κωλώσει το πλησίασμα προς την εστία σουτάροντας ψιλοκρεμαστά από μακρυά...
Θα μου πεις αφού ως τότε έβλεπες 10/11 αμφίσκορα γιατί δεν το έριχνες να είσαι περισσότερο σίγουρος;
Να πάρω τι;
goal-goal αραιά και που διαλέγω, αν φθάσω εκεί προτιμώ το no goal είτε το άντερο 1.5/2.5
Εμ η πλεονεξία σκοτώνει, κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι...
Ναι το ξέρω αλλά κι ο μυθικός Φαέθοντας πετούσε ψηλά να φθάσει τον ήλιο και τελικά πήγε στον πάτο...
Κι ο Καρβέλας έλεγε => τα θέλω όλα ή τίποτα, λοιπόν ας ηρεμήσω για να μην σας κάψω - είναι κακός συνεργάτης η τσαντίλα - και τα λέμε από βδομάδα...
Υ. Γ. Δείτε και την ανάλυση των γουδιών αλλά αφού είχα νεύρα από το μεσημέρι, τα απέφυγα κι έτσι διπλό το κακό με τον κουβά και το ανάθεμα....
Δεν φταίνε πάντα οι συγκυρίες ούτε τα δεδομένα (όσα κι αν είναι). Το κεφάλι μου φταίει. ΓΚΡ....