Τα ονόματα που βγάζω δεν είναι τυχαία...
Κι όντως δεν έχω άδικο που τους λέω πουστοκαρναβαλάδες - στο 60 κάτι 3-0 με πέναλτι - έληξε 3-2...
Ήτοι 4 γκολ στο συνημίτονο και προχθές ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ να βάλουν ένα παραπάνω για να καθόταν το 0-2 σκορ...
Έψαξα καμμιά ώρα την αδιάφορη Φούλαμ και σας ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ότι έχω ΜΟΝΟ τρία ξεκάρφωτα δεδομένα με ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ αποδόσεις στη βάση δεδομένων ( υπενθύμιση 1800 και κάτι αμειγή UK champions).
Τώρα το να κάνω εξόρυξη δεδομένων για παρελθοντικές στιγμές είναι σπασαρχίδικο - όταν έχω όρεξη το κάνω - αλλά όπως λέει κι ο Χρήστος ας δούμε κανένα κωλάντερο, να μυρίσουμε λίγο μουνί που κυκλοφορεί κλπ...
Με μια ΓΕΝΙΚΗ μέθοδο αναζήτησης που είναι και σχετικά ΓΡΗΓΟΡΗ αλλά ΕΥΑΛΩΤΗ στις αλλαγές των αποδόσεων βρήκα 11 παρελθοντικά ματς σε παραπλήσιες περιοχές ορίων και περιορισμών εκ των οποίων τα 7 έληξαν over 2.5
Σημείο δεν θα πρότεινα αλλά αν θέλετε σώνει και καλά Άσσο δείτε τα σκορ 2-0/2-1
Η μέθοδος αυτή βαφτίστηκε SIN όχι από το κλασσικό τραγούδι
αλλά γιατί βασίζεται σε μονόπλευρη single/unilateral προσέγγιση, δίχως πολλαπλές δειγματοληψίες, Shannon θεωρήματα κλπ
Ξεκίνησε από 1.73 μέση τιμή ο Άσσος πριν μερικές ημέρες και το πρωί ήταν 1.83, τώρα βλέπω σκαρφαλώνει στο 1.88 όμως μπορεί στο τελευταίο μισάωρο να φάει απότομη πτώση κι έτσι οι εκτιμήσεις που σας έδωσα να αστοχήσουν.
Συνεπώς παρακολουθείτε την εξέλιξη του δράματος και ξαναμιλάμε...