argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.471
- Πόντοι
- 9.297
Χρηστάρα 19 με 20 θα έχει ελληνικες ροκ βραδιές στο καζίνο με Μηλιώκα ,Γιοκαρίνη και όχι μόνο....αν πας πιες κάτι και για εμένα.
Δυάδα
14/11/2021, 12:59
Goal
Goal/No Goal
Λατίνα Κάλτσιο - Σίτα Ντι Καμπομπάσο
Σήμερα, 15:30
1.82
Μόντενα
Τελικό Αποτέλεσμα
Μόντενα - Βις Πεζάρο 1898
Σήμερα, 15:30
2.08
Ποντάρισμα:
10,00 €
Επιστροφή:
27,86 €
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης ειναι Σεριε c Ιταλιας πρωταθλημα Γ εθνικης
Eιναι κάτι σαν τον "Εν ,δύο,κάτω..." που ζήσανε οι παλιοί φαντάροι...μόνο που εσύ πληρωθηκες κιόλας!Τριάδα
13/11/2021, 19:32
Goal
Goal/No Goal
Βέλγιο - Εσθονία
Σήμερα, 21:45
3.70
Goal
Goal/No Goal
Γαλλία - Καζακστάν
Σήμερα, 21:45
4.00
Goal
Goal/No Goal
Ακτή Ελεφαντοστού - Μοζαμβίκη
Σήμερα, 21:00
2.90
Ποντάρισμα:
0,50 €
Επιστροφή:
21,46 €
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
εχθες ενας φιλος με ειπε για σημερα οτι με βρηκε μεροκαματο για χωραφι μαζεμα ακτινιδια. ξυπναω βγαινω εξω απο το σπιτι μου και βλεπω εναν τοπογραφο Με λεει εισαι ετοιμος λεω για που με λεει δεν θα κανεις τιπ κατι σιδερενια πασαλακια θα καρφωνεις στο χωμα Λεω απο μεσα μου χρηστο εισαι ανετος σημερα(δεν ηξερα ομως λεω πασαλακια θα καρφωνω στο χωμα σιγα τι ειναι ) Παμε με τον τοπογραφο καναμε 400 πασαλακια σιδερενια τα ποδια μου απο το σηκω κατσε προχωρα σταματα ανεβα φερε σιδερακια πασαλακια κατεβα τα νιωθω τα ποδια μου σαν ελατηρια 10 ωρες ακριβως ενταξει πληρωθηκα αλλα νιωθω τα ποδια μου σαν ακορντεον
μαμησετα θα πηγαινα καζινο αλλα με επιασε βαρεμαραEιναι κάτι σαν τον "Εν ,δύο,κάτω..." που ζήσανε οι παλιοί φαντάροι...μόνο που εσύ πληρωθηκες κιόλας!
Προτεραιότητα η ξεκούραση.Το καζίνο δεν είναι για κουρασμένους....μαμησετα θα πηγαινα καζινο αλλα με επιασε βαρεμαρα
αυριο μπρο θα το δοκιμασω με τελειωσε το τυρι αν και το εχω ψιλοκοψει θα παρω και ελιες αυριο. θα το φαω μετα το γρηγορο περπατημα που θα κανω το πρωι λιγο να ανεβασουμε την φυσικη καταστασηΕυκαιρία να χτυπήσεις το τοστακι με τυρί και ελιές που πρότεινα.Λιγο τσα'ι' από δίπλα θα σε χαλαρώσει ....
Μην το επιχειρήσεις με ανθότυρο η κάτι άλλο με λίγα λιπαρά...μόνο τυρί ΤΥΡΙ με όλα του τα λιπαρά.αυριο μπρο θα το δοκιμασω με τελειωσε το τυρι αν και το εχω ψιλοκοψει θα παρω και ελιες αυριο. θα το φαω μετα το γρηγορο περπατημα που θα κανω το πρωι λιγο να ανεβασουμε την φυσικη κατασταση