argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.947
- Πόντοι
- 9.297
Σας γυρίζουνε πίσω Σαλόνικα μόλις γράψετε το μεροκάματο;
Αν είναι ωραία η γιατρεσσα ,ορμα ρε Χρηστάρα!καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γηςαργυροτοξος δεν ειμαι απο σαλονικανστα χωραφια παω περπατοντας απο το σπιτι μου. Σαλονικα παω για το καζινο ονλυγια τα παιχνιδια σημερα δεν ξερω πρεπει να διαβασω ρεπορταζ και στατιστικα για να βγαλω μια γνωμη Παντως οποιος εχει αυπνιες αν παει χωραφι μεροκαματο θα κοιμαται σαν πουλακι παω οδοντιατρινα εχω ραντευου να πουλησω το νεφρο για να την πληρωσω Τι τραβαμε και εμεις οι απλοι τζογαδοροι της φακις
Αδελφέ τι λέει πάνω;6 Άδα
5/11/2021, 15:01
Ισοπαλία
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου
Τσιντία Ταργκοβίστε - Γκαζ Μέταν Μέντιας Ρουμανια Λιγκα 1
Σήμερα, 17:30
1.81
Goal
Goal/No Goal
Απόλλων Λεμεσού - Δόξα Κατωκοπιάς Κυπρος 1 Κατηγορια
Σήμερα, 18:00
1.95
Goal
Goal/No Goal
Σλάβεν Μπελούπο - ΗΝΚ Γκόριτσα Κροατια 1 Κατηγορια
Σήμερα, 19:00
1.74
Goal
Goal/No Goal
Βίσλα Πλοκ - Νιετσιέτζα Πολωνια Εξτρακλαζα
1.72
Goal
Goal/No Goal
Γκαζιαντέπ - Κασίμπασα Τουρκια Σουπερ Λιγκ
1.64
Goal
Goal/No Goal
Ρίζεσπορ - Αλάνιασπορ Τουρκια Σουπερ Λιγκ
1.58
Ποντάρισμα:
0,25 €
Επιστροφή:
6,84 €
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
πως την παλευουν οι βορεις χωρες με την μουνταδα και την υγρασια εξω εχει συνεφια με 90% υγρασια αλλα 18 βαθμους ενταξει μας εχει ριξει την διαθεση τι να πεις τελος φθινοπωρου παμε ετσι πρεπει να ειναι λευτερια στην Κλιματικη αλλαγη
βηχει ολη η βορεια ελλαδα αδερφε συνεφια μουνταδα υγρασια με λιγα λογια αν ειμασταν σουηδοι μια χαρα αδερφε θελω μεσον για παλαιο φαληρο η γλυφαδα η αλιμο για σκουπιδιαρα αντε και πειραια αλλα τελευταια επιλογηΑδελφέ τι λέει πάνω;
Θα δω τι θα κάνω αδελφέ.τωρα.οαεδ είσαι για εξάμηνο;βηχει ολη η βορεια ελλαδα αδερφε συνεφια μουνταδα υγρασια με λιγα λογια αν ειμασταν σουηδοι μια χαρα αδερφε θελω μεσον για παλαιο φαληρο η γλυφαδα η αλιμο για σκουπιδιαρα αντε και πειραια αλλα τελευταια επιλογη
ταμειο ανεργειας μαλλον 12μηνο θα βγω αλλα ακομα δεν πληρωθηκα σε κανα 15ημερο. δεν με ενδιαφερει το σπαω το ταμειο τα ενσημα να βγαινουν Μονο για 8μηνη συμβαση αλλιως δεν συμφερει απο την αποψη οτι θα δουλευω και μαυρα εδω που ειμαι απλα αθηνα θα μενω τζαμπα οποτε δεν εχω θεμα στεγασης ενοικιο κτλ ουτε ρευματος κτλ κτλ κτλ ουτε και φαγητουΘα δω τι θα κάνω αδελφέ.τωρα.οαεδ είσαι για εξάμηνο;