Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
καλημερα :hi: Ρεπο σημερα δικαιουμε 2 μερες τον μηνα:grin: Τωρα,, αν ημουν Αλβανος θα ειχα βρει απο εχθες δουλεια, στο χωραφι μαζευουν κερασια αυτην την περιοδο:confused: και θα δουλευα σημερα απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι, και απο τις 4 το μεσημερι μεχρι τις 8 το βραδυ και θα τσεπωνα 50 ευρω:confused: σε 12 ωρες. Τωρα ομως επειδη ειμαι Ελληνας:grin: Παω να πιω ενα καφε φραπε γλυκο με γαλα:hi::sunglasses::grin:

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
καλημερα :hi: Ρεπο σημερα δικαιουμε 2 μερες τον μηνα:grin: Τωρα,, αν ημουν Αλβανος θα ειχα βρει απο εχθες δουλεια, στο χωραφι μαζευουν κερασια αυτην την περιοδο:confused: και θα δουλευα σημερα απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι, και απο τις 4 το μεσημερι μεχρι τις 8 το βραδυ και θα τσεπωνα 50 ευρω:confused: σε 12 ωρες. Τωρα ομως επειδη ειμαι Ελληνας:grin: Παω να πιω ενα καφε φραπε γλυκο με γαλα:hi::sunglasses::grin:

σωστός

έχεις ξεκινήσει μελέτη για euro?

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
Πριν λίγο έριξα 100 ευρώ σε μονό αποδεκτό στον άσο του Βελγίου και ο θεός βοηθός

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης :hi: Αν ο φιλος εβαλε 100 ευρω σε Φιλικο Πρωτο λαθος τραγικο:grin: 2 λαθος το ιδιο τραγικο με το πρωτο Μονο Αποδεκτο:grin: 3 λαθος που ειναι το ιδιο με το πρωτο και το δευτερο η Αποδοση 1,45 :grin: εκανε 3 λαθη σε 1 :hi:

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.317
Πόντοι
206
έπαιξα μια ψιλή κατάκτηση Γιούρο τη Γαλλία στα 6,00

έχει κ πολλά ειδικά στη στοίχημαν αλλά θέλει μελέτη
μου άρεσε το ειδικό να μπει γκολ στο 1ο λεπτό σε ένα οποιοδήποτε ματς στα 5,50

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
έπαιξα μια ψιλή κατάκτηση Γιούρο τη Γαλλία στα 6,00

έχει κ πολλά ειδικά στη στοίχημαν αλλά θέλει μελέτη
μου άρεσε το ειδικό να μπει γκολ στο 1ο λεπτό σε ένα οποιοδήποτε ματς στα 5,50

Σωστή στοιχηματική επιλογή φιλαράκι μου.
Εγώ έριξα κάτι ψιλά στην Ιταλία για κατάκτηση του τροπαίου με απόδοση 12€ (Stoiximan) & κάτι ψιλά για πρώτο σκόρερ στον Κρ. Ρονάλντο με απόδοση 10€

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.317
Πόντοι
206
Σωστή στοιχηματική επιλογή φιλαράκι μου.
Εγώ έριξα κάτι ψιλά στην Ιταλία για κατάκτηση του τροπαίου με απόδοση 12€ (Stoiximan) & κάτι ψιλά για πρώτο σκόρερ στον Κρ. Ρονάλντο με απόδοση 10€
τους ιταλούς γενικά δεν τους πιστεύω παρότι έχουν συμπαθητικό ρόστερ μετά από χρόνια
αλλά απτην άλλη πάντα οι πούστηδες με τα ψέματα καταφέρνουν κ βρίσκονται στα ημιτελικά, οπότε θα κοιτούσα να παίξω κάτι τέτοιο

ούτε τον κλαψιάρη πιστεύω για 1ο σκόρερ, εκτός κ αν φτάσουν τελικό πάλι
εκεί θέλει έναν που να είναι σε φόρμα, να είναι σε καλή εθνική και να έχει εύκολα ματς στον όμιλο
γιαυτό σκέφτομαι κανέναν Λουκάκου ή Λεβαντόφσκι

• Like
Αντιδράσεις: msakis

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi: Παιδια ξυπνηστε να κανουμε χαβαλε:grin: Με ειπαν σημερα να παω για κερασια αλλα ειπα οχι ο λογος πρεπει να ξεκουραστει το σωμα και η ψυχη. Πρωτα ο θεος 1 μηνα θα φυγω πιο νωρις απο τον δημο και θα παω χωραφι:cry::grin: Τι Αλλο τι αλλο Προχθες πηγα να κανω 1 ωρα γρηγορο περπατημα και στα 40 λεπτα εμεινα απο μπαταρια:D: ο οργανισμος κλαταρε παω σπιτι χτυπαω 2 φετες ψωμι με κασερι πηρα τα πανω μου κανω μακακια στον δημο δουλευω με σπασμενους κοφτες:grin: για να φυγω πιο γρηγορα αλλα αυτο εχει επιπτωση και στην καταπονηση του οργανισμου γιατι του μαμαω τα μπρεκια:confused: Προχθες ειδα ενα ονειρο οτι πηγα με εναν φιλο θεσσαλονικη με το τρενο αλλα το εισιτηριο ηταν 1200 ευρω.. Το λεω στον φιλο μου οτι πηγαμε μαζι θεσσαλονικη με το τρενο με λεει γιατι του λεω για να δουμε ενα παιχνιδι της ομαδας μας αααα.. με λεει του λεω ομως το εισιτηριο ηταν 1200 ευρω και με λεει τιιιιι... πηγαμε.....:D: του λεω ναι αλλα διαμαρτυρηθηκα κανα μισαωρο για την τιμη στο γκισε του λεω ηταν ονειρο γιαυτο πληρωσαμε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606

καλησπερα αγκεν :hi: Ετσι λιγο που καθησα και σκεφτηκα πριν τρωγοντας μια καργιοκα μετα το φαγητο χωρις να δω τιπ ουτε απο φαβορι ουτε απο αποδοσεις κτλ εχοντας στον νου μου σφαιρικα τις ομαδες:grin: Κατα την λογικη μου καλυτερη ομαδα ειναι η Γαλλια ας πουμε αν θα ηθελα να βαλω εναν 1 σκορερ του ευρωπαικου θα πηγαινα στην ομαδα που θεωρω καλυτερη στον θεσμο για να το σηκωσει:grin: Η λογικη λεει οτι παιζουμε πχ τον παιχτη απο την ομαδα που πιστευουμε οτι θα φτασει μεχρι το τελικο και που πιθανων να το σηκωσει:hi:ας δω καμια ταινια τωρα:hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν του αγκεν :hi: Ενας αρχιτζογαδορος επαιξε Νικη μιλγουοκι Μπακς με τους Μπρουκλιν Νετς 670 ευρω αποδοση 2,69 επιστροφη 1802,3 ευρω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606

καλησπερα :hi: Μια ερωτηση με 30 ευρω μεροκαματο μπορει να βγαλει καποιος 1 γκομενα σαν και αυτην που δειχνει την φερραρι ρομα εδω στην εκθεση της φερραρι στο νιου τζερσει?

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
ρε μελμπουρνννννννννν σιτιιιιι βαλεεεεεεεεεεεε κανα γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
Βαλε
ενα γκολ
Αζερμπα'ι'τζαν!!!!!
Βγαζουμε γουστα στην Νορβηγια...θα μας κανει ανθρωπους ο Ολλανδος αρκει να μην τον βαζουν κωλοδαχτυλα καποιοι "θιγομενοι".

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi: Λοιπον κοιταξτε τι σκεφτηκα:). Παρασκευη παιρνω αδεια 1 μηνα Ερχομαι 20 μερες αθηνα με βγαζετε καθε μερα στις καλυτερες ψαροταβερνες, καθε μερα!!!! 2 κολ γκερλ τα πιο ακριβα και τα πιο δυνατα:grin: ποτα φραπεδες ρουχα καλοκαιρινα ψωνια ολα τα παντα τα πληρωνετε εσεις:grin: για 20 μερονυχτα και ενταξει θα κανουμε χαβαλε κτλ φυσικα θελω και τα εισητηρια του πανε ελα με αεροπλανο και αυτα τα πληρωνετε εσεις:) αυτα δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου ΑΑ και αν γινεται οταν φυγω και κανα 2000 ευρω χαρτζιλικι γιατι εχω Σαρτι Χαλκιδικης εναν κολλητο να παω να τον κερασω κανα ποτο :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom