χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
τσελσάρα να κλάψει ο πέπε λε πίου. Το μάντσεστερ είναι μόνο μαν γιουΤι βλέπετε για σήμερα στον τελικό;
Αν επαιζε καλα κι αυτος ο ΒερνερΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΠΕΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πετροκέρασα αδελφε;στείλε κανένα τελάρο..καλημερα παω να μαζεψω κερασακια 35 ευρω μεροκαματακι τι τραβαμε εμεις οι επαρχιωτες
αδερφε μου δεν εδωσε ουτε 1 κερασι ο παραγωγος πεσαμε σε κουβαρντα οτι εφαγα πανω στο μαζεμα μονο και απο αυτα τα πεσμενα χωρις κοτσανι σε εχω στο αλλο ταμπλο περιμενω τον μελισα να φτιαξει τα μελισσια του ειχε προβλημα φετοςΠετροκέρασα αδελφε;στείλε κανένα τελάρο..
Τόσο απλας είναι αδελφέ . ευχαριστώ αδελφέ πάντως και για το άλλοαδερφε μου δεν εδωσε ουτε 1 κερασι ο παραγωγος πεσαμε σε κουβαρντα οτι εφαγα πανω στο μαζεμα μονο και απο αυτα τα πεσμενα χωρις κοτσανι σε εχω στο αλλο ταμπλο περιμενω τον μελισα να φτιαξει τα μελισσια του ειχε προβλημα φετος
πεσαμε στην περιπτωση μαλλον Ενταξει για να λεμε και του στραβου το δικιο στο διαλειμμα μας ειχε στριφτη τυροπιτα κρουασαν και καφε . Αλλοι φερνουν μονο καφε και κρουασαν πιο φθινο και απο μαστιχα Τιπ μπραδεριΤόσο απλας είναι αδελφέ . ευχαριστώ αδελφέ πάντως και για το άλλο