Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi:

417=Ριο Αβε-Γκιμαραες= Χ Πορτογαλια Πριμειρα Λιγκα Σημερα 11,00μμ

418=Ατλετικο Γκοιανιενσε-Μποταφογκο= Χ Βραζιλια 1 Κατηγορια 12,15πμ ξημερωματα δευτερας

1640=Ντεπορτιβο Καλι-Αλιαντζα Πετρολερα= Χ Κολομβια Πριμερα Α 12,00πμ Ξημερωματα Δευτερας

1046=Ιντεπεντιεντε Σαντα Φε-Λος Μιγιοναρος= Χ Κολομβια Α 4.10πμ Ξημερωματα δευτερας

511=Μπολονια-Παρμα= Χ Ιταλια Α εθνικη αυριο 9,45μμ

3-4-5 συστημα στον οπαπ αξια δελτιου 4,00 ευρω μεγιστη επιστροφη 227,89 ευρω:hi::grin::priest:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!
Καλή στοιχηματική εβδομάδα να έχουμε.

Ράμπλα Τζούνιορς Ημίχ. Χ (2.00€)
Τακουάρεμπο Ημίχ. Χ (1.98€)

Καλή επιτυχία.
:hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:) μετα από 6 εργασιμες ημερες ακομα η bet365 να βαλει 53 ευρω στον λογαριασμο μου στην τραπεζα :( :sunglasses: αυτά να είναι τα προβλήματα μας:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: υγεια πρωτα ο θεος :) σημερα εβρεχε ολη την ημερα οχι σορυ το 1-4 της ημερας:cheesy: ξημερωνει με ρεπο αναμικτα συναισθηματα :sunglasses: μπορει να είναι και ο καιρος που ηταν σημερα μεσα στην μουντα :sunglasses: οποτε η καλη μερα από το πρωι φαινεται το πρωι 45 λεπτα γρηγορο περπατημα πρωτα ο θεος:) μετα θα παισω να κοιμηθώ :cheesy: οχι πλακα κανω:cheesy: :cheesy: 1 εβδομαδα χωρις γυμναστικη η χωρις δουλεια αν η δουλεια είναι χειρωνακτικη και δυσκολη το σωμα χανει το 50% τις δυναμης του:) για να δω μια το κουπονι για αυριο:) μπα δεν μαρεσε τιπ:cheesy: :tired::hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Καλή στοιχηματική εβδομάδα να έχουμε.

Ράμπλα Τζούνιορς Ημίχ. Χ (2.00€)
Τακουάρεμπο Ημίχ. Χ (1.98€)

Καλή επιτυχία.
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:) μσακης ταιμιασες :hi: παιδια δεν εκανα τιπ ουτε κοιμηθικα καλα ενταξει μονο πολύ ξαπλα βασικα ο λογος που δεν κοιμομαστε καλα είναι όταν ασχολιομαστε με την μακακια το ιντερνετ και το γυροφερνα δεξια και αριστερα ενταξει το φεισμπουκ είναι η μακακια και μπορει να καψεις ολα τα κυταρα του μυαλου:cheesy: τωρα :cheesy: ια γυμναστικη είναι αργα αν παω για γρηγορο περπατημα θα με πουν τεμπελη:cheesy: σε λεει αυτος δεν εχει δουλεια στις 10 το πρωι τι κανει γυμναστικη ασχετος αν δουλευω στον δημο και σκουπίζω σαν ferrari:cheesy: ο ανθρωπος ξεχναει ευκολα:cheesy: οποτε πλενω τα πιατα στην κουζινα αφησα κανα 5αρια:cheesy: και παω για φραπε γιατι αν σε δουν για φραπε δεν σε σχολιαζουν γιατι σχολιαζουν αυτοι που πινουν φραπε αυτους που είναι στον δρομο :new_shocked::tooth: τωρα πλακα πλακα οι αλβανοι από αυτους το ακουσα όταν καποιος δεν δουλευει γιατι αυτοι ηρθαν σε μια ξενη χωρα για δουλεια και αναγκαστικα δουλευουν :cheesy: αμεσος τον λενε τεμπελη που τον βλεπουν πχ τετια ωρα να πηνει καφε.:cheesy: καλη ημερα με υγεια να εχουμε:cheesy: ζητω το Μπουρδελα κομ φορεβερ τουγκεδερ και τα μελη του εννοείτε ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι :grin::sunglasses::hi::grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:) :hi:

615=Σοσιεδαδ-Βαλενθια= Χ Ισπανια Λα Λιγκα 8,00μμ Σημερα

630=Τοτεναμ-Τσελσι= 1Ασσος Αγγλια EFL Cup 9,45mm Σημερα

678=Χεταφε-Μπετις= Ακριβες Σκορ 2-2 Ισπανια Λα Λιγκα 10,30μμ Σημερα

686=Ατλετικο Παραναενσε-Χορχε Βιλστερμαν= Χ Αμερικη Κοπα Λιμπερταδορες 3.30 πμ Ξημερωματα 30/9/2020

Συστημα στον ΟΠΑΠ 3-4 Επι 2 Τωρα δηλαδη εχω παιξει οπως ειναι το συστημα επι 2 με ζαλισε λιγο το iq:grin: o προποτζης μου:cheesy: αξια δελτιου 3 ευρω επιστροφη 1242,38 ευρω:grin::tooth::new_shocked: τα 0,38 θα τα αφησω μπουρμπουαρ στον προποτζη γιατι ειναι μαγκας:grin: μισο να βαλω εναν παπουλη :priest::) :grin::grin::new_shocked::sunglasses: αν βγει τα 1200 ευρω θα τα βαλω στην ακρη και με τα 42 ευρω θα τα εχω στο συρταρι στο κομοδινο να τα βλεπω καθε πρωι:tooth::angel::O:grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.151
Πόντοι
5.006
Αδελφέ στα έβαλε τα ψιλά η βετ365;εμενα η στοιχιμαν και το πάμε στοιχιμα την ίδια μέρα η την άλλη το πολύ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Αδελφέ στα έβαλε τα ψιλά η βετ365;εμενα η στοιχιμαν και το πάμε στοιχιμα την ίδια μέρα η την άλλη το πολύ.
kalhspera σε ολους:hi: Οχι αδερφε 7 εργασιμη ημερα που δεν εβαλαν τα 50 ευρω. Σε μηνυμα που τους εστειλα πηρα την εξης απαντηση.. Αγαπητε κυριε τετιε:cheesy: Ευχαριστούμε για το μηνυμα σας. Οι αναληψεις με καρτα απαιτουν 3 με 5 εργασιμες ημερες . Από εμας μπορω να σας διαβεβαιωσω ότι εχει σταλει κανονικα.Τα χρηματα τα στειλαμε στην καρτα που τελειωνει σε ….:cheesy: και δεν δειχνει στο συστημα μας πως υπηρξε καποιο θεμα. Παρακαλω από τον πισω μερος της καρτα σας στα νουμερα εκεινα να καλεσετε τηλεφωνικα ώστε να σας ενημερωσουν με το θεμα το οικονομικο. Εάν εχει φτασει η 10η εργασιμη ημερα και δεν εχουν κατατεθεί τα χρηματα τοτε μπορειτε να μας ενημερώσετε ώστε να ζητήσουμε έναν κωδικο ανιχνευσης της αναληψης. Ο συγκεκριμένος αριθμός που εχει την διεθνη ονομασια ARΝ είναι ενας κωδικος που όταν τον προσκομίσετε στο τμημα εξυπηρέτησης πελατων της τραπεζας σας θα σας δωσουν τα χρηματα σας. Οι τράπεζες δεν μας επιτρεπουν να ζητήσουμε τον κωδικο ανιχνευσης πριν την 10η ημερα επειδή υπαρχει παντα το ενδεχόμενο μεχρι τοτε να εμφανιστουν τα χρηματα στον λογαριασμο σας.φιλικα ταδε …:angry::cheesy: :sunglasses: .

vagevag20

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
672
Πόντοι
81
έχω ακούσει κι από άλλους παράπονα για την bet365. και στο θέμα ανάληψης και στο θέμα πονταρισματος. εγώ προσωπικά έχω stoiximan και είμαι οκ. την Κυριακή έκανα ανάληψη και Δευτέρα πρωί τα είχα στο λογαριασμό μου.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
kalhspera σε ολους:hi: Οχι αδερφε 7 εργασιμη ημερα που δεν εβαλαν τα 50 ευρω. Σε μηνυμα που τους εστειλα πηρα την εξης απαντηση.. Αγαπητε κυριε τετιε:cheesy: Ευχαριστούμε για το μηνυμα σας. Οι αναληψεις με καρτα απαιτουν 3 με 5 εργασιμες ημερες . Από εμας μπορω να σας διαβεβαιωσω ότι εχει σταλει κανονικα.Τα χρηματα τα στειλαμε στην καρτα που τελειωνει σε ….:cheesy: και δεν δειχνει στο συστημα μας πως υπηρξε καποιο θεμα. Παρακαλω από τον πισω μερος της καρτα σας στα νουμερα εκεινα να καλεσετε τηλεφωνικα ώστε να σας ενημερωσουν με το θεμα το οικονομικο. Εάν εχει φτασει η 10η εργασιμη ημερα και δεν εχουν κατατεθεί τα χρηματα τοτε μπορειτε να μας ενημερώσετε ώστε να ζητήσουμε έναν κωδικο ανιχνευσης της αναληψης. Ο συγκεκριμένος αριθμός που εχει την διεθνη ονομασια ARΝ είναι ενας κωδικος που όταν τον προσκομίσετε στο τμημα εξυπηρέτησης πελατων της τραπεζας σας θα σας δωσουν τα χρηματα σας. Οι τράπεζες δεν μας επιτρεπουν να ζητήσουμε τον κωδικο ανιχνευσης πριν την 10η ημερα επειδή υπαρχει παντα το ενδεχόμενο μεχρι τοτε να εμφανιστουν τα χρηματα στον λογαριασμο σας.φιλικα ταδε …:angry::cheesy: :sunglasses: .

Άλλαξε στοιχηματική εταιρεία Χρηστάρα μου!
ΔΕΝ θα παίζουν με τα χρήματά μας τα λαμόγια..!
Εγώ διατηρώ λογαριασμό στην Vista εδώ και μια δεκαετία δίχως κανένα θέμα & τις τελευταίες ημέρες άνοιξα λογαριασμό και στην Stoiximan (οι πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές) !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi::grin: παιδια θα περιμενω μεχρι την 10η εργασιμη ημερα και μετα θα τους ενημερωσω όπως με ειπαν στο μυνημα τους. Από εκει και περα η bet365 εδώ και παρα πολύ καιρο εχει γινει επιθετικη απέναντι στους παιχτες του στοιχήματος. Μολις δω τι θα γινει με τα 50 ευρω (γιατι τα εδωσα από την τσεπη μου στον φιλο που επαιξε στον λογαριασμο μου) θα κανω παντοτινο stop το ειχα αναφερει και εδώ. Με κρατουσε σε αυτην την εταιρια το ευκολο μενου που το αλλαξε και το live της είναι και η συνηθεια όπως το τσιγαρο που αν παρεις κομπολόι στο χερι το ξεχνας. Εδώ δεν θα πάρω τιποτα:) βασικα επειδή ξαναμπηκα στην στοιχημαν και θελει ξανα ταυτοποίηση μετα από καιρο δεν θα ξαναταυτοποιησω τιποτα:cheesy: βαρεθηκα και η αιτια είναι παλι η bet365 που μας ειχε βγαλει την ψυχη αν θυμαστε όταν ταυτοποιουσαν :cheesy: . Από εδώ και περα:) ΟΠΑΠ και Μονο ΟΠΑΠ:grin: μα αν είναι να κερδισεις κερδίζεις και στον ΟΠΑΠ ας τα βαλει οχι μονα αποδεκτα η 3αδες ας τα βαλει και 18αδες μαζι:) για να παιξεις :cheesy: :cheesy: αν είναι να κερδισεις θα κερδισεις οπουδήποτε:hi: :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Περσέπολις 1 (2.65€)
Μίντιλαντ 1 (2.42€)
ΠΑΟΚ 1 (1.83€) κολώνα :cheesy: ή τώρα ή ποτέ!
Καράκας over2.5 (1.98€)
Μποταφόγκο under2.5 (1.61€)

Καλή επιτυχία.

*3/4/5 σύστημα
**αποδόσεις ΟΠΑΠ
***Καλή επιτυχία μωρή Παοκάρα. :rockon:

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
ελα κρασνονταρ ενα γκολλλλλλλλλλλλ.......

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:grin::grin::grin::rockon::kneel::kneel::kneel: τι φραπεδαρα πινω ντιλιβερι γλυκο με γαλα παντα για μας:) σε λιγο θα με παρει ο κολλητος και θα με πει ελα για καφε πως θα παω στην μπαροκαφετερια με τον φραπε ντιλιβερι στο χερι:( :P :cheesy: μαμω το κερατο μου :sunglasses: αυριο εχω να αδιασω ενα αυλακι που εχει μισο τονο σκατα του δημου με τσάπα γιατι με φτυαρι δεν γινεται δοκιμασα :cheesy: πω ε παιδια τι φραπεδαρα πινω:rockon: εχει παιχνιδια πρεπει να διαβασω τωρα πω σκοτουρες:cheesy: που εχει η ζωη :sunglasses: στηριζουμε αντιδημαρχο στο μπικγ μπραδερ και την παρεα του μεχρι τελικης πτωσης:rockon: ΑΑ ειδα απο κοντα το q8 το νεο suv της audi ενταξει 167 χλιαδες ευρω και να τα ειχα για suv δεν θα τα εδινα θα επερνα μια μαζερατι οχι τοσα λεφτα για τσιποιδες- επιβιατικοιδες:cheesy: οχι ρε παιδα αντρες ειμαστε μια μαζερατι spor επιβατικο να γουσταρεις τεσπα γουστα ειναι αυτα:sunglasses: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της πλάσης δεν θα βγει ποτε καλυτερο σαιτ είναι σαν τον μαικλ τζορνταν το σαιτ εσπασε το καλουπι δεν ξαναβγαινει καλυτερος παιχτης μπάσκετ στην γη σαν τον τζορνταν και δεν ξαναβγαινει καλυτερο σαιτ στην γη σαν το μπουρδελα κομ.:grin::hi::rockon: Μολις εφαγα γιατι πατατες γιαχνι άλλο πραμα παιδια αφηστετο ουτε με ΠΑΣΟΚ τρωγαμε τοσο νοστιμες πατατες γιαχνί ενταξει με ΠΑΣΟΚ μπορει να τρωγαμε:cheesy: Στηρίζουμε sto big brother Αντιδήμαρχο μεχρι τα χελιδόνια να γινουν από πανω ασπρα και από κατω μαυρα:cheesy: ζητω Το μπουρδελα κομ το καλυτερο σαιτ του πλανητη γη:kneel::kneel::kneel: είναι 4 το μεσημερι εχω 2 μερες ρεπο ζητω η Ελλαδα:rockon: οχι για το ρεπο ηταν πατριωτικο αυτό . Αυτη η θλαση με εχει ρημαξει ψιλοκουτσενο λιγο από θλαση δοξα σοι ο θεος αλλοι δεν εχουν 1 ποδι και δεν παραπονιουνται. Λοποιν θα φαω τωρα 1 κουταλια του γλυκου υποβρύχιο βανιλια:cheesy: γιατι... όταν ημουν σαλαμινα στον ναυσταθμο απέναντι από το αρχηγειο στολου που υπηρετούσα (αχ τι τραβηξα :P σαν οδηγος εκει.. τιποτα :cheesy: :cheesy: ) σαν οα/μηχ ηταν η βαση υποβρύχιων παντα από το παραθυρο όταν ξυπνουσα στις 9 το πρωι εβλεπα τα υποβρυχια μετα πηγαινα διπλα στο γραφειακη των οδηγων του αρχηγείου στολου και εκανα φραπε γλυκο με γαλα:cheesy: αν ηταν καλοκαιρι:cheesy: νες με το κουταλι χτυπημα αν ηταν χειμωνας:cheesy: . στα τζηπ επιτρεπόταν να μεταφέρουμε από αντιπλοιαρχο και πανω πλωταρχη οχι. Φυσικα σαν τακιμι που ημουν πηγαινα ολους τους ναυτες κληρουχες μου στις προβλήτες τους που ηταν αραγμένα τα πολεμικα μας πλοια ζητω η πατριδα μας :rockon: :kneel::kneel::kneel::) :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεν της γης:hi: 1-1 σκορ την φιορεντινα με την σαμπντορια τωρα επαιξα στον οπαπ 2000 ευρω

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεν της γης:hi: 1-1 σκορ την φιορεντινα με την σαμπντορια τωρα επαιξα στον οπαπ 2000 ευρω
Δωσε κανα καλο για ΣΚ τιτανοτεραστιε γκουρου!
χαχχ καλημέρα:hi: αν ημουν γκουρου θα ημουν χαβαη τωρα:cheesy: καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:cheesy: 6,22 το πρωι σαββατου 3 του μηνος οκτώβριος 2020 ενταξει ξυπνησα λιγο αλλα νυστάζω ισως κοιμηθώ λιγο μετα:cheesy: :tired: :tired: παντως όταν εισαι κουρασμένος και να θες να παιξεις στοίχημα δεν μπορεις βαριεσε λες δεν μαμιετε ποιος διαβαζει τωρα και να σκεφτει :cheesy: :tired: :tired: ειμαστε και μαζόχες πιεζουμε τον εαυτο μας να μην κοιμηθεί για να δουμε το τιποτα πχ στο υouτube η καμια ταινια με το ζορη να μεινουμε ξύπνιοι ενώ το σωμα και η ψυχη θελουν να ροχαλισουν:sunglasses: :tired: :sleeping:

day622

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
101
Πόντοι
1
Λούτον - Γουίκομπ
Τελικό Αποτέλεσμα: Λούτον
Αγγλία - Championship 1.80 03/10/2020 17:00 -
Μπλάκμπερν - Κάρντιφ Σίτι
Τελικό Αποτέλεσμα: Μπλάκμπερν
Αγγλία - Championship 2.15 03/10/2020 17:00 -
Γουίμπλεντον - Άκρινγκτον
Τελικό Αποτέλεσμα: Γουίμπλεντον
Αγγλία - League One 2.52 03/10/2020 17:00 -
Όξφορντ - Κρου
Τελικό Αποτέλεσμα: Όξφορντ
Αγγλία - League One 1.85 03/10/2020 17:00 -
Κρόουλι - Σάουθεντ
Τελικό Αποτέλεσμα: Κρόουλι
Αγγλία - League Two 1.63 03/10/2020 17:00 -
Λούτον @ 1.80 KΑΛΗΜΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΜΠΝΕΦΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Λούτον - Γουίκομπ
Τελικό Αποτέλεσμα: Λούτον
Αγγλία - Championship 1.80 03/10/2020 17:00 -
Μπλάκμπερν - Κάρντιφ Σίτι
Τελικό Αποτέλεσμα: Μπλάκμπερν
Αγγλία - Championship 2.15 03/10/2020 17:00 -
Γουίμπλεντον - Άκρινγκτον
Τελικό Αποτέλεσμα: Γουίμπλεντον
Αγγλία - League One 2.52 03/10/2020 17:00 -
Όξφορντ - Κρου
Τελικό Αποτέλεσμα: Όξφορντ
Αγγλία - League One 1.85 03/10/2020 17:00 -
Κρόουλι - Σάουθεντ
Τελικό Αποτέλεσμα: Κρόουλι
Αγγλία - League Two 1.63 03/10/2020 17:00 -
Λούτον @ 1.80 KΑΛΗΜΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΜΠΝΕΦΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ
καλος ηρθες στην παρεα μαν καλημέρα :) ΥΓ.. παιδια ξυπνειστε ολοι ξανα ξυπνησα :grin: ΥΓ.. 10 εργασιμες ημερες και η bet365 δεν με εβαλέ στον λογαριασμο μου 50 ευρω με λεει ενας γνωστος τζογαδόρος απιστευτο του λεω και όμως αληθινο που να εκανα αναληψη κανα 500 ευρω ουτε σε 400 χρονια εργασιμες ημερες θα εβαζαν τα λεφτα:hi::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom