Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Βίλα Τερέζα Ημίχ. Χ (1.98€)
Ράμπλα Τζούνιορς Ημίχ. Χ (1.91€)

Καλή επιτυχία.
:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Inf0

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi: πω ουτε στο β τοπικο δειτε μια το ανορθωση απολλωνα πρωταθλημα Α κυπρου πεναλντι της ανορθωσης ο τερματοφύλακας του απολλωνα κανει νευμα στον παιχτι που θα χτυπησει το πεναλντι να το ρηξει από την δεξια και αυτος πεφτει από την αριστερη.. Μα καλα με την τηλεοραση να δειχνει το παιχνιδι δεν το ξερουν ότι θα τους επιαναν στα πρασα. Καλα το κυπριακο πρωταθλημα είναι να παιζει καποιος που φορτωνει (αν δεν είναι μεσα στο κολπο:wink: ) και μετα να παει να ξεφορτωνει τα καραβια με τα χερια στο χαρτουμ σουδαν:cheesy: τεσπα η γιουβε πηρε αλβαρο μορατα αγκεν ο προεδρος ειπε παμε για το 10 συνεχομενο πρωταθλημα κατι αναμενομενο μας κοινυγανε οι γερμαναραδες :cheesy: της μπαγερν μοναχου:cheesy: τι να πεις τι να πεις.. η ρομα εχασε στα χαρτια το παιχνιδι με την βερονα οποτε εχει 0 βαθμούς τι άλλο τι άλλο ι ιντερ πηρε τον βιδαλ το πρωι δουλεια:sunglasses: μισο να δω το κουπονι για αυριο για σημερα δηλαδη:cheesy: γιατι το σημερινο ηταν για τα σκυλια:cheesy: Ολυμπιακος-Ομονια Ασσος & οβερ πιθανο 3-0 σκορ μολντε-φερεντσβαρος Χ:D Γανδη-Δυναμο Κιεβου 2πλο αυτην την 3αδα θα παιξω κανα 2 ευρω δεν ξερω ποσο δινει τον Ασσο&οβερ 2,5 του γαυρου δεν θα δινει πολύ ενταξει ότι παρουμε αν παρουμε:cheesy: ηρθε η ωρα για σλαφεν:hi::cheesy:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Απόλλων Λεμεσού 1 (2.55€)
Αεκ 2 (2.04€)

Καλή επιτυχία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi: ενταξει ξυπνησα υπαρχει μια βαρεμαρα :sunglasses: αλλα όταν αρχισει η δουλεια τα δινω ολα και φευγει:sunglasses: γιατι αν δεν δουλεψεις με θεληση την φουτσισες:cheesy: μισο παιδια να δω μια κουπονι στοιχήματος τουντεινο:cheesy: χτυπάει η καμπανα βοηθεια μας :) εχει ουεφα κυπελλο εχει πραμα:cheesy: λοιπον εφαγα το πρωινακι μου μπανανα με μελι f1 :cheesy: με τελειωσε το ταχινι δεν πειραζει οικονομια :cheesy: :cheesy: :cheesy: το κερατο μου μεσα:cheesy: τι αλλο τι αλλο αν δεν κερδισει η ΑΕΚ δεν θα κερδισει :grin: φαινεται για 2πλο. Μιλαν-Μποντο Γκλιμιτ 1,23 ο ασσος ενο η μποντο γκλιμιτ είναι Ferrari 2025 μοντελο :cheesy: αυτό το 2πλο αξιζει θα το παιξω μαζι με το 2πλο της ΑΕΚ ενταξει ειπαμε φανελα Μιλαν κτλ ναι πια μποντογλιμιτ αλλα το στοίχημα είναι αποδοση σε συνδιασμο με φορμα και γενικη κατασταση ομαδας η μιλαν εχει 1 παιχνιδι στα ποδια της η μποντο γκλιμιτ 18 αγωνιστικες νορβηγια δεν εχει χασει 16 νικες 2 ισοπαλίες και εχει βαλει 65 γκολ εχει δεχτει 20:cheesy: ναι μπορει να δειχνει ασσος λογο εδρας φανέλας ποιοτητας παιχτων αλλα οι αλλοι πετανε δεν είναι για 1,20 ο ασσος να ηταν 1,80 2,00 λογο απίστευτης φορμας της μποντο γκλιμιτ εκει λες ναι τωρα απευθειας κοντρα χωρις 2η σκεψη:cheesy: τι άλλο τι άλλο αυτά :cheesy: δυστυχως η ευτιχως πρεπει να παω για δουλεια:wink: :wink: :wink: :wink: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:) :hi:

821=Μιλαν-Μποντο Γκλιμιτ= 2πλο Κυπελλο ουεφα 9,30μμ τουντει

822=Σεν Γκαλεν-ΑΕΚ= 2Πλο Κυπελλο Ουεφα 9,30μμ τουναιτ

καρφωτηρι:) στον οπαπ 1,50 ευρω επιστροφη 24,75 ευρω :grin::priest:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.144
Πόντοι
5.006
Ακόμη και τα… λιοντάρια φαίνεται ότι “απειλούνται” από τον κορονοϊό, αφού όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Μίλαν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον ιό.:confused::confused::confused:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Ρόζενμποργκ 1 (2.25€)
Κόλος Κοβαλίβκα 2 (3.25€)

Καλή επιτυχία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi: Σπαριλα φορεβερ:grin: μολις εφαγα την μπνανουλα μου με το μελι και 1 φετα ψωμι ολικης:cheesy: δεν λεει χωρις ταχινι θα παω να παρω σημερα:cheesy: εχθες ειχαν παιξει την μπαγερν σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρω στον ασσο:cheesy: κουβαδισταν:cheesy: τι άλλο να δω μια το σημερινο κουπονι τζαστεμομεντ πλιζ:cheesy: ενταξει μια κλασικη παρασκευη Αφου αρζισε η Α Ιταλιας εχουμε ξεκινησει το φετινο τζογομαραθονιο μας καλη μας επιτυχια:cheesy: οπου γης πατρις :cheesy: παιζει μεγαλη νυστα :cheesy: 7,30 πρεπει να δουλευω:cheesy: τι καλα να ημουν μονιμος στην σκουπιδιαρα 1300 ευρω παιρνουν:cheesy: οι συμβασιουχοι 4μηνης απασχολησης 800 εχουν μια μικρη διαφορα:cheesy: :cheesy: παντως και εργάτης στην ελλαδα μπορεις να βγαλεις με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα της ελλαδος έναν καλο μισθο πχ.. Γνωστος που δουλευει σαν εργάτης σε εταιρια που περναει φωλτοβολταικα στα χωράφια παιρνει 1300 ευρω στο χερι 6 μερες 8,30 ωρες δουλεια με το διάλειμμα 9 ωρες:cheesy: δεν ξερω αν τον κολανε ένσημο χτυπάει η καμπανα βοηθεια μας:) απλα με λεει είναι πολύ δυσκολη δουλεια εχει πολύ κουβάλημα βαρια πραγματα αφου στηνουν φωλτοβολταικα δυσκολη ξεδησκολη 1300 ευρωπουλα:cheesy: και ολλο τον χρονο νομιζω με ειπε:cheesy: ηρθε η ωρα του γιαννη βαλαορα γιατι αν παει 7,30 μπορει να με παρουν τηλ και νε με πουν χρησταρα μαγκα καραμπουζουκλή που εισαι αγορινα μας :cheesy: και γιατι να με παρουν τηλ:cheesy: με πηραν 1 φορα τους ειπα καλα ρε παιδια ερχομαι:cheesy: χωρις εμενα δεν μπορουν:cheesy: αστα λαβιστα μπειμπι σιτινγκ τουρ :cheesy: :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi: Πριν λιγο επινα καφε με κολλητο από τα μικρα νηπια :cheesy: Λενε ότι οι φιλοι οι πραγματικοι μετρουνται στα δαχτυλα του ενός χεριου:cheesy: ενι γουει. 3 ωρες φραπε ενας διπλα μου καπνιζε σαν μαυρος από την ζιμπαμπουε:cheesy: με τιναξε τα πρεκια αν και καθόμασταν εξωτερικο χωρο πρεπει να εκανε σε 3 ωρες( ηταν στην παρεα μας και αυτος :cheesy: )1 πακετο μπαλμπορο γνησιο:cheesy: Τεσπα:cheesy: Μολις εφαγα τα σχετικα:cheesy: :cheesy: :cheesy: μπανανα ταχινι μελι 1 φετα ψωμι ολικης πειναω ακομα γιατι το πρωι στην δουλεια εχασα 2 κιλα από τον ιδρωτα :sunglasses::cheesy: δουλευω μαλλον ετσι είναι το σκαρι μου με παθος αν δεν δουλεψω με παθος θα βαρεθω και αν βαρεθείς στην δουλεια καλυτερα να μην δουλεψεις:sunglasses: οποτε ειτε εχει κρυο ειτε ζεστη ιδρωνω :cheesy: μισο παιδια να φαω κανα μουστοκουλουρο αυριο ρεπο :cheesy: εχω χρονο εχω χρονο:cheesy: τελικα αλλαξα γνωμη θα περιμενω μπας και περασει η πεινα γιατι θελει 15 λεπτα να παει ο κορεσμος από το στομαχι στον εγγεφαλο για να δωσει το σημα ότι χορτασες. Λοιπον για αυριο θα παιξω Νικες Ολυμπιακου και ΠΑΟΚ & Under 2,5 δηλαδή πιστευω δεν θα δουμε οβερ υπαρχουν οι ρεβανς για το τσου λου:cheesy: μετα τι αλλο:cheesy: :cheesy: :cheesy: ολα καλα υγεια δοξα σοι ο θεος:) Αααα Ιντερ-φιορεντινα δεν αξιζουν οι αποδοσεις στον Ασσο ναι φανελα κτλ Ιντερ μεγαθηριο Κοντε μοντε κινεζοι προεδροι πιρελι κτλ Αλλα και η Φιορεντινα εχει 1 Νικη η Ιντερ Τωρα είναι η 1 Αγωνιστικη γιαυτην εδώ θα ρισκάρω στο Χ μαζι με τα 2 τα ελληνικα εοχιιι:cheesy: ο ΟΠΑΠ δεν εχει τον βολο:P οποτε παμε 1Ασσος και Under 2,5 Nικη Ολυμπιακου με τον Παναιτωλικο . Χ το παιχνιδι Ιντερ-Φιορεντινα. Τορινο-Αταλαντα 1χ διπλη ευκαιρια και καλιαρι-λατσιο οβερ 3,5 στον ΟΠΑΠ αυτά καρφωτηρι στον ΟΠΑΠ κανα 1,50 ευρω βαρια 2:cheesy: ουτε διάβασμα ουτε τυροπιτα :cheesy: μπαμ μπαμ :P :hi::cheesy:

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
2αδα για Σαββατο μεσημερι
νορθαμπτον -hull goal-goal 1.70
μπαρνσλει - κοβεντρι goal -goal 1.80

αποδοση 3.06 σε 2 ματς (bet365 αποδοσεις ειναι αυτες που σημειωσα) και πιστευω πως ευκολα θα ερθουν και τα 2 στοιχηματικα γεγονοτα.,, 3πλασιασμος χρηματων με 2 παιχνιδια.
καλη επιτυχια σε ολους.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:cheesy: Μια που ανεφερε ο φιλος πιο πανω την βετ365 το προηγουμενο σαββατοκηριακο εκανα αναληψη 50 ευρω από τον λογαριασμο μου μεχρι εχθες τα λεφτα δεν ειχαν μπει :cheesy: Ενταξει το θεμα δεν είναι αυτό που είναι...:cheesy: είναι και ότι τα κερδισε ενας φιλος στον λογαριασμο μου. οποτε με βλεπω να δινω 50 ευρω στον φιλο από την τσεπη μου:cheesy: Τι να τον πεις ότι η βετ365 δεν μας βαζει τα λεφτα του το ειπα φυσικα μιλησα με την βετ365 στο chat toys:cheesy: με ειπαν από 1 εως 5 εργασιμες μερες για να φανουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου ηδη περασαν 5 εργασιμες μερες και δεν φανηκανε :cheesy: βασικα προσωπικα ειχα σταματησει να παιζω στην βετ365 την θεωρω πλεον αν οχι η χειροτερη από τις χειρότερες εταιριες τωρα μεχρι την δευτερα μεθαύριο αν δεν εχουν μπει τα 50 ευρω κανω αυτοαποκλισμο για παντα ουτε για φιλο ξανα δεν ξαναπαιζω ουτε για μενα. που λεει ο λογος. θα κανω ταυτοποιηση στην στοιχιμαν και μονο εκει με paysefe:cheesy: Mamo την αγγλια τους:cheesy: :cheesy: πρωι πρωι με χαλασανε λιγο πολύ λιγο την διαθεσαρα μου:cheesy: :cheesy: :cheesy: Στα δικα μας ολο τοβραδυ εβρεχε μεχρι πριν λιγο εξω είναι φουλ συννεφα δροσουά 18 βαθμούς :P εφαγα την μπανανουλα μου με την μια κουταλια της σουπας μελι με ταχινι και 1,μισι φετα ψωμι ολικης:P κουμποσα και 1 καψουλα ωμεγα οχι το ρολοι του Τζειμς μποντ αλλα τα ωμεγα 3:cheesy: μονο epa 100% epa γιατι τα epa μεταβολιζονται σε dha το dha οχι σε epa:cheesy: και εμεις εχουμε αναγκη πιο πολύ το epa:cheesy: Ειχα μια νυστα το βραδυ και με 1000 ζορια λεω οχι θα κατσω να δω μια ταινια στο ιντερνετ ζοριστικα πω και τελικα κοιμηθηκα οποτε οποιος εχει αυπνιες ας δουλεψει με θεληση και παθος ένα 8ωρο και ας μην δουλευει ας μην εχει δουλεια ας κανει κατι για 8 ωρες και θα κοιμαται σαν πουλακι μικουτσικο:cheesy: μολις χωνεψω θα κοιμηθώ καμια ωρα ακομα δεν χορτασα στο φουλ:cheesy: τι άλλο τι άλλο α είμαι πολύ μαγκας:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :sunglasses: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi: εκανα 2 κουπονακια:cheesy: 1 με μισκο-ρισκο:cheesy: και ενα φυσιολογικο αν μπορουμε να το πουμε αυτο:sunglasses: :cheesy: παμε στο μισκο-ρισκο:cheesy:

180=Τορινο-Αταλαντα= 1Χ διπλη ευκαιρια Ιταλια Α εθνικη Σημερα 4,00μμ

269=Ολυμπιακος-Παναιτωλικος= 3-0 Ακριβες σκορ Σημερα 8,30 μμ Ελλαδα Α εθνικη

280=Ιντερ-Φιορεντινα= Χ Ιταλια Α εθνικη Σημερα 9,45μμ

246=Καλιαρι-Λατσιο= 3,5 Οβερ Ιταλια Α εθνικη Σημερα 7,00μμ

καρφωτηρι:cheesy: στον οπαπ 1 ευρω επιστροφη 132,09 ευρω και 0,9 λεπτα που θα αφησω μπουρμπουαρ στον προποτζη μου γιατι ειναι μαγκας και καραμπουζουκλης :cheesy: μισο εναν πατερ γιατι χωρις παπα δεν παμε ουτε για τυροπιτα :) :cheesy: :priest::glasses: τι καλο παιδακι που ειμαι με τα γυαλια:cheesy: :sunglasses::sunglasses::grin: αυτο το κουπονι ειναι με την σκεψη αντιλιψη χωρις διαβασμα χωρις τιπ:cheesy: θα πληκτρολογησω το αλλο κουπονι σε αλλη σελιδα γιατι εχω κανεις πολες φορες παω να κανω 2 κουπονια στην ιδια και με τα πεταει ενταξει και το σαιτ κανει οτι μπορει μην τα θελουμε ολα δικα μας:cheesy: :sunglasses: αφου δεν υπαρχει καλυτερο σαιτ στην γη και στον γαλαξια:cheesy: :cheesy: :cheesy: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης καπακοαγκεν:cheesy: :hi:

269=Ολυμπιακος-Παναιτωλικος= 1Ασσος&Under 4,5 Ελλαδα Α Εθνικη Σημερα 8,30μμ

282=Μαρσειγ-Μετς= 1Ασσος&Under 4,5 Γαλλια Λιγκ 1 Σημερα 10,00μμ

401=ΑΕΚ-Λαμια= 1Ασσος&Under 4,5 Αυριο Ελλαδα Α εθνικη 8,30μμ

411=Ρομα-Γιουβεντους= 2πλο Ιταλια Α εθνικη Αυριο 9,45 μμ

386=Κροτονε-Μιλαν= 2πλο&Under 4,5 Ιταλια Α εθνικη Αυριο 7,00μμ

363=Ατλετικο Μαδριτης-Γραναδα= 1Ασσος&Under 4,5 Ισπανια Λα Λιγκα Αυριο 5,00μμ

415=Μπαρτσελονα-Βιγιαρεαλ= 1Ασσος Ισπανια Λα Λιγκα Αυριο 10,00μμ

271=Μπενφικα-Μορειρενσε= 1Ασσος&2,5 Oβερ Πορτογαλια Πριμειρα λιγκα Σημερα 8,30μμ

καρφωτηρι:cheesy: στον οπαπ 1 ευρω επιστροφη 59,10 ευρω κοιταξτε τωρ εδω βαλαμε 8 παιχνιδια υπερ φαβορι καραφαβορι και παιρνουμε 59 ευρω ενω στο αλλο με 4 παιχνιδια 132 ευρω βεβαια εδω αυτα δειχνουν πιο <σιγουρα> αλλα αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν μπουκ μεικερ θα κερδιζε ολη η γη καθε εβδομαδα παιζουν 11με 11 καμια φορα το παθος της μικρης ομαδας η υποτίμηση του αντιπαλου απο την μεγαλη ομαδα προς την μικρη φερνει αντιθετα αποτελεσματα ως προς την λογικη ποδοσφαιρικη αποψη:) το στοιχημα ειναι αποδοση και δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος :cheesy: αλλιως δεν θα υπηρχε :cheesy: :hi::) ΥΓ.. Το στοιχημα εχει δυσκολεψει παρα μα παρα πολυ εχει αλλαξει δεν ειναι οπως παλια που που και που πηγαιναμε ταμειο εχει γινει που λεει ο λογος πιο δυσκολο απο το κινο:cheesy: το 1 ευρω το δικο μου το δικο σας καθε μερα αν παιζει 1 εκατομμυριο λαος στην ελλαδα ειναι 1 εκατομμυριο ευρω στην τσεπη των μπουκ μεικερ ας σκεφτουμε λιγο τι παρτι γινεται απο τους μπουκ ειμαστε τα προβατα επι σφαγη:cheesy: :hi::grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους.
Καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε.

Βαλένθια 1 (1.92€)
Έβερτον 2 (2.07€)

Καλή επιτυχία.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:) :hi: παιδια παει μας κλεινουν τα σαιτ για ταινιες :( :( :( :( :grin: βλεπω στο τελος να διαβαζουμε παραμυθια το βραδυ από τα βιβλιοπωλεια δηλαδή δεν υπαρχει ντροπη για τιποτα καζινοποιησαν ολοκληρη την ελλαδα με τα φρουτακια και τους φταιει η ταινια που θα δει ο κοσμακης:cheesy: να περασει την ωρα του:cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης του γαλαξια στα καλυτερα μελη ολου του κοσμου δεν υπαρχει καλυτερο σαιτ και θρεντ στοίχημα φορεβερ τουγκεδερ:hi: Τακίμια μολις ηρθα από χωραφι μαζευα σταφιλια για τσιπουρο σε ένα χωριο μεσα στα βουνα 140 κατοικοι μεσα στο πρασινο φουλ εξτρα πρασινο χωρις κοκους:cheesy: τι ωραια που είναι η φυση δουλεύαμε σαν τρελοι:cheesy: δηλαδή πολύ γρηγορα αλλα χωρις την ζεστη να παθαινεις ηλιαση ηταν μια χαρα :cheesy: σε ένα χωριο για ξαπλα:cheesy: ολη μερα οχι ενταξει αργία μήτηρ πάσησ κακίας:cheesy: ηρθα σπιτι εκανα και 100 καμψεις γιατι ημουν ιδρωμένος σαν ψαρι:cheesy: ζεστος δηλαδή δεν χρειαζομουν ζέσταμα κτλ:cheesy: Τωρα βεβαια πεινασα την τυροπιτα στο χωραφι δεν την εφαγα ειχα φαει πρωινο μπανανα μελι ταχινι 1 φετα ολικης ψωμι:cheesy: Τι μαγκες ειμαστε ολα τα μελη του μπουρδελα κομ φτου φτου μιν μας ματιαξουμε:cheesy: :priest: προλαβα πηγα και στο προποτζιδικο με λεει ενας δωσε με 1 5αδα ενταξει γνωστος αλλα ημουν μεσα στα σταφυλοζουμα κτλ:cheesy: εχθες η μπενφικα εκανα την μακακια να βαλω 5 ευρω να παρω 11 ευρω οβερ 1,5 ημιχρονου λεω με την φαμαλικαο μπηκαν 6 γκολ του φουστη δεν θα μπουν 2 γκολ στο 1 δεν πηραζει δεν μπηκαν:cheesy: οποτε για σημερα θα παιξω ετσι για την μακαικια:cheesy: την χθεσινη 1,50 ευρω Ακριβες σκορ 1-1 το ρομα Γιουβεντους ετσι το βλεπω Μηδενιστηκε η ρομα:cheesy: η γιουβε κερδισε εντος εδρας:cheesy: η η ρομα γιουβε προιστορια δεν περναει και τα καλυτερα η γιουβε εκει μεσα συμβιβασμος είναι και ντέρμπι στο 1-1 σκορ η αλλιως χερι χερι με τον καρατζαφερη:cheesy: :sunglasses: :hi::grin::grin::badair::grouphug::hammer::woldman::coffee::dunno::happy::tits2::afro::boff::crazy::cool2::angel::rolleyes::rolleyes::sunglasses::O:grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Κουόπιο 2 (1.78€)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (1.88€)
Μπόντο Γκλιμτ 1 (1.51€)

Καλή επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom