Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

THE GAMBLER

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
9
Πόντοι
0
Καλή επιτυχία

Συνημμένα

• Αγγλια Τσαμπιονσιπ.png
    Αγγλια Τσαμπιονσιπ.png
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • δελτιο.png
    δελτιο.png
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 21

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi:

451=Βερονα-Σπαλ= 2πλο   Ιταλια  Σεριε Α  8,30μμ

454=Σαμπντορια-Μιλαν= 4 με 6 Γκολ   Ιταλια Σεριε Α  8,30μμ

455=Σασουολο-Τζενοα= Χ  Ιταλια  Σεριε Α  8,30μμ

καρφωτηρι :grin: στον οπαπ  0,50 λεπτα :sunglasses: επιστροφη  29,30  ευρω :grin:   συνολο αποδοσης   58,60 :hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.137
Πόντοι
5.006

451=Βερονα-Σπαλ= 2πλο  Ιταλια  Σεριε Α  8,30μμ

454=Σαμπντορια-Μιλαν= 4 με 6 Γκολ  Ιταλια Σεριε Α  8,30μμ

455=Σασουολο-Τζενοα= Χ Ιταλια  Σεριε Α  8,30μμ

καρφωτηρι :grin: στον οπαπ  0,50 λεπτα :sunglasses: επιστροφη  29,30  ευρω :grin:  συνολο αποδοσης   58,60 :hi:
:headbaning1: :headbaning2: αδελφέ μου αρέσουν ή ιστορίες σου η καθημερινές... :respect:

THE GAMBLER

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
9
Πόντοι
0
One more

Συνημμένα

• ανια πλει-οφ.png
    ανια πλει-οφ.png
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • δελτιο.png
    δελτιο.png
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 24

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: ιταλια όλα τα φαβορι βγαινουν  :hi: τωρα λογικα θα κερδισει και η ρομα γιατι αν την τελευταια αγωνιστικη κερδισει η μιλαν και δεν κερδισει αυτή την γιουβεντους μεσα στην γιουβεντους παει απευθειας η μιλαν στους ομιλους του κυπελλου ουεφα. Υπαρχει μια ταση φετος οι ιταλικες ομαδες να χτυπάνε το κυπελλο ουεφα ειχε καιρο να εμφανιστεί αυτό στην ιταλια εμφανιζονταν πολύ μπλαζε οι ιταλοι γιαυτην την διοργανωση βλεπω τωρα παιζουν μπαλα :hi: τσιρο ιμομπιλε πρωτος σκορερ στην ευρωπη λιγο πριν το βαλει τον εδινε 1,80  και λετσε με νικη και ηττα την τελευταια αγωνιστικη της τζενοα;ς το παρταλι :grin: που εφαγε 5 αν δεν κερδισει την αδιαφορη βερονα και κερδισει η λετσε σωζεται η λετσε :grin: κοιταξτε τι ωραια βγηκαν  τα ιταλικα βγηκε και γκολ-γκολ η μιλαν και οβερ 3,5 ενταξει τι αλλο να σας πω οτι ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για τον παιχτη του στοιχηματος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: :hi: εεε ισως χαλασε λιγο το ασσος και οβερ της λατσιο αν το ειχε καποιος φαβορακιας :grin: αλλα ο τσιρο ιμομπιλε την εκανε την δουλεια του προς το παρον ειναι 1 σκορερ στην ευρωπη χρυσο μελιτζανα  παπουτσακι :grin: στο φουρνο με κοματι φετα απο πανο και μια ροδελα ντοματα :grin: ετσι βγαζαμε τα παπουτσακια στους ξενους στην θασο μακρυαμο μπανγκαλοους(σκιαθο δεν εχω παει ποτε :grin:) που ειχα κανει ένα φεγγαρι βοηθος μαγειρα και με ειχαν παρει το σκαλπ 12ωρες με στολη του σεφ ο ιδρωτας πιο πολύ και από συντριβανι :grin::grin:  Τωρα να δω μια τα ματσακια.. λογικα η ρομα πρεπει να κερδισει γιατι δεν ξερει την τελευταια αγβνιστικη η γιουβε θα είναι χαλαρη η όχι αλλα ενταξει υγεια :) δεν θα το επαιζα δεν μαρεσει το ποσοστο :grin: πεινασα παω να φαω καμια ντοματα με κρητικο λαδι αγορασμενο και ψωμι μαυρο σαν τον μπακαγιοκο :grin: (γιατι ο ντουνταρας :hi: δεν μας εστειλε κανα ντενεκε δωρο  να την βγαλουμε τζαμπετζαμαικα :grin: :hi:) ισως βγουν και τα 3 γκολ-γκολ και οβερ τα ιταλικα που εχει τωρα ισως :hi: μειμπι που λενε και οι ιρλανδοι :grin: :hi: επανερχομαι αν δεν κοιμηθω ξυπνημα 3,30 :huh: :grin:    4 το πρωι πρεπει να δουλευω  :hi: :grin: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi:  :grin:  Καλησπέρα σε ολη την παρεα εδώ το παιχνιδι που εγινε στις 12,30 σημερα το μεσημερι  Α Αυστραλίας  5-3 σκορ  αδελαιδα γιουναιτεντ-περθ  ο τζιρος του παιχνιδιού ηταν κανα 40 χιλιαρικα :grin: σε όλα τα ποσοστα 1-χ-2 και οβερ αντερ :grin: Μπορει αν παει ο Πανιώνιος εκει πχ να παρει το πρωταθλημα ψιλο ανετα :grin:  Αλλα... είναι το πιο καθαρο πρωταθλημα στην γη :) με βαση ολη την εμπειρια μου στο live εδώ και από τοτε που ηρθε η βετ365 στην ελλαδα :grin: :hi: εννοειτε εχει var απο την πρωτη στιγμη :grin: και ο ΟΠΑΠ  ηταν το μονο πρωταθλημα που κρατησε πιο πολύ σε 3αδες ενταξει νομιζω στο live του μπορουσες να το παιξεις σαν μονο αλλα στο κουπονι πανω ηταν μονο 3αδες .Αυτό δεν παει να πει ότι μπορει καποιος να παιξει παρορμητικα  χωρις εγκρατεια και συνεση θα καταστραφει!!! . Απλα εδώ η Περθ ηταν σφιχτη και με το που τα εφαγε τα πρωτα γκολ εγινε του φουτσιου :grin: το πανηγυρη :grin: ανοιξε σαν τρυφερος τονος ριο μαρε με την καρδια ενος μαρουλιου- γκολ  :grin: :grin: :grin: :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Μπόντο Γλιμτ 2
  Φραμ Ρέικιαβικ Ημίχ.1

Καλή επιτυχία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: την κληρωση 825100 μεχρι την 825103 τα  νουμερα στο κινο  5,15,22,24,28,31,38,41,55,78  :hi: 10 νουμερα κινο με μισο ευρω την κληρωση :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: 1 ευρω ασσος για το 1 ημιχρονο το γκετεμποργκ -μαλμε κυπελλο σουηδιας τελικος. οπαπ iive επιστροφη  6,50 ευρω :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: με εκανε πολύ εντυπωση σημερα που το γκετεμποργκ -μαλμε τελικος Κυπελλου νοκ αουτ παιχνιδι το εδιναν μισο λιγο να σκεφτω :grin: τουλάχιστον 5 στοιχηματικα σαιτ -εφημερίδες- σαιτ 2πλο μπορει και 6 σαιτ :) Άλλο πρωταθλημα άλλο κυπελλο και στην εδρα της γκετεμποργκ..  Παιδια κακα τα ψεματα αυτά τα πρωταθλήματα σκανδιναβιες ιαπωνιες κτλ κτλ είναι για τον φουτσο δεν είναι για καποιον σοβαρο παιχτη του στοιχήματος.. Απαξ και υπαρχει η Ιταλια ν1 μετα η ισπανια ν2 σοβαρα πρωταθλήματα αυτά είναι για τον παιχτη του σοιχηματος Ιταλια μονο η Α εθνικη Ισπανια μπορει να είναι καλυτερη η β εθνικη για στοίχημα και από την Α ισπανιας :grin: Η πορτογαλια ενταξει θα ελεγα σαν 3 πρωταθλημα σοβαρο από εκει και περα η Βραζιλια που ηταν το πιο σοβαρο πρωταθλημα του καλοκαιριου περσι βγηκε χαλια τελειως . Η διαχρονικοτητα η σταθεροτητα η αξιοπιστια αν μπορούμε να το πουμε αυτό για εμας είναι Ιταλια-Ισπανια και από εκει και περα το χαος  :grin: Η ελλαδα μας παλια ηταν το καλυτερο αλλα παλια  :grin: αλλα κακα τα ψεματα  1,25 χ 1,20 χ Β εθνικη ιταλιας μονο στην Ιταλια το εβρισκες  :grin: και εβγαιναν φυσικα :grin: τωρα δεν βγαινουν δεν πηραζει. αυτα τα πρωταθληματα που υπαρχουν τωρα μονο στην πλακα πρεπει να τα περνουμε :hi: den einai για σοβαρο παιχνιδι :hi: 

00:00 σε 40"  από τωρα :hi:
Raja Casablanca

Renaissance Zemamra
ξημερωματα σημερα Μαροκο η ζεμαμρα ειναι οβεριαρα η καζαμπλανκα αντεριαρα ισως η δευτερη η φιλοξενουμενη δηλαδή παρασυρει την κασαμπλανκα και βγει κανα γκολ-γκολ και οβερ 2,5 θα το επαιζα γκολ-γκολ 2 ημιχρονου κανα ψιλακη αν δεν κοιμομουν γιατι στις 4 πρεπει να δουλευω το πρωι αλαξα τροπαριο μετα τις 10 δεν παλευεται εξω στον απευθειας  ηλιο στην μαπα :grin: (στο χωραφι μεσα στα δεντρα αν μαζεύεις ροδακινα είναι αλλιως εκει παλευεται λιγακη :grin:)  αρα 4 με 10 :hi: η σκουπιδιαρα 3 το πρωι βγαινει. Μονο η σκουπιδιαρα της ανακυκλωσης τα παιδια βγενουν οποτε τους καπνισει αφου εκει δεν εχουν την μποχα της κανονικης σκουπιδιαρας :hi: :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

3,30 το πρωι μπραδερια :grin: κουμαρτζιδομπουρδελιαριδες :grin: :grin: :grin: :hi: :grin: επιασα δουλεια 9 παρα 20 τελειωσα τα εδώ εδωσα όλα ουτε τσιγαρο δεν καπνιζω αλλα αν καπνιζα δεν θα καπνιζα :grin: ουτε τσισα δεν εκανα μονο νερο :grin: τωρα κουρασμένος μεν ολη την ημερα δε δικιαμου :grin: κανονικα θελει ένα 20 λεπτο διάλειμμα δεν ειμαστε μηχανες :grin: οτι ειναι να γινει θα γινει δεν θελει βιασυνη μετρον αριστον :hi: :grin: Μισο να δω μια το κουπονακι μας :grin:  12,30 exei ενα αυστραλεζικο Α εθνικη εις  ατοπον απαγωγη  χωρις να εχω διαβασει τιπ :grin:. Το λιγοτερο πρεπει να μπουν 5 γκολ  δεν γινεται αυστραλια να ειναι σφιχτη :grin:(ολα γινονται παντα με λογικη αλλο τι <μακακιες> λεω τωρα :grin: παντα με εγκρατεια ότι παιζουμε το σοτιχημα είναι αποδοση η αποδοση θα βγαινει από τα ποσοστα όχι από τα λεφτα μας  :hi: :) )  ειναι σαν να λεμε όταν πινουμε κοκα κολα φρεσκια παγωμενη απότομα δεν θα ρευτουμε ενταξει μπορει μια φορα να μην ρευτουμε αντε και την 2 ελα που μια του κλεφτη 2 του κλεφτη 3 και τον τσακωσαμε ρευτικαμε :grin: μπηκαν πολλα γκολ στην περιπτωση μας :grin: :hi:  Τωρα μισο να ριξω ακομα μια ματια στο κουπονακι μας το σημερινο :grin:(για να εισαι ευτιχισμενος πρεπει να ζεις στο παρον :grin:) Μμμμ :grin: Β Εθνικη  Ιταλιας βλεπω ολοι οι κουμαρτζιδες θα πεσουν με τα μουτρα εδω. Ναι αλλα οπως ξεχνας εναν πονοδοντο οταν το κανεις το δοντι ετσι ξεχνουν και οι τζογαδοροι οτι η Β ιταλιας εχει <χαλασει :grin:> στο να βγαινουν τελευταίες αγωνιστικες τα παιχνίδια με μονοπλευρο κινιτρο :grin: δεν ξερω μπορει να ειναι και τελευταια η σημερινη  :grin: δεν θα δω γιατι ξερω οτι εχει χαλασει στο τελος η β ιταλιας :grin: Ναι παλια υπηρχαν 1,20 Χ 1,1,25 που ηταν αχαστα τωρα δεν υπαρχουν οποτε χαλασε η Β ιταλιας η 1,25 διπλα η ασσοι 1,20 δηλαδή αυτοι που ειχαν κινητρο με αδιάφορους αυτά ηταν τα ποσοστα αυτων που ειχαν κινιτρο και αν τους βολευε και τους 2 το χ το χ ηταν 1,20 1,25 στην καλυτερη 1,30 :grin: Τωρα η Β Ιταλιας Αξιζει να παιχτεί στην αρχη και στην μεση τις διαρκειας του πρωταθλήματος και όχι στο τελος. Στο τελος Η Β ισπανιας αξιζει :hi: :grin:  Για να δω τι άλλο εχει :grin: μμμ Ιρλανδια  οι πατριωτες εδω θα διαβασω αν και εχω ηδη διαβασει περιλιπτικα γενικα όχι συγκεκριμενα :grin: (αλλα η επαναλυψη είναι η μητερα της μαθησεως) :) :) Απο εκει και περα πεινασα παω να παρω απο ντισκαουντ σουπερ μαρκετ μια πιτσα με ντοματα και ελια πολυ νοστιμη να παρω και ενα μαυρο πολυσπορο ψωμακι :grin: η διατροφη ειναι το ημιση του παντως η τροφη ειναι το φαρμακο μας και το φαρμακο μας ειναι η τροφη μας :grin: αντου ταλερ 12,30 για το αυστραλεζικο μπας και παιξουμε κανα 2ευρακι :grin: :hi: :hi: :hi: :hi: :grin: :grin: :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλό στοιχηματικό ΠΣΚ να έχουμε.
*Γαμώ την γκίνια μου γαμωωώ..  :grin: :grin:  :priest: :shit:

Ζομπ Αχάν over2.5
  Λυών X2

Καλή επιτυχία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης παιδια τσι φατσι εχασα την μπαλα :) καντε κατι μπερδευτικε το μυαλο μου :cheesy: sos. ντουνταρα ζεις εσυ μας οδηγεις παιδια θελετε μαλλον να γινουμε εξυπνοι για να κατανοησουμε το σαιτ:cheesy: πανε τα γουστα μου οι φατσουλες μου το μουβι μου τα ετσι μου τα αλλιωτικα μου αχ παλιο πασοκτσηδικο ορθοδοξο μπουρδελα μου κομ που να εισαι αραγε:( :cheesy: αχχ βασανα που εχει ο λαος:cheesy:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Europa League σήμερα για ποντάρετε!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Περιμένουμε προτάσεις..........

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Ρόμα g/g & over2.5
Ολυμπιακός Χ2

Καλή επιτυχία.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλό στοιχηματικό ΠΣΚ να έχουμε.

Ζενίτ 1
Λα Κορούνια 1Χ

Καλή επιτυχία.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Κιέβο 1
Σέρο Λάργκο 2

Καλή επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom