Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: σιμιζου πουλσε-οιτα γκολ-γκολ 1 ημιχρονου ιαπωνια Τωρα στο live εβαλα 1.11 ευρω επιστροφη 5.55 ευρω και κατι  :)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Άστον Βίλα under2.5
  Μπόντο Γκλιμτ 1

Καλή επιτυχία.
      :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: οβερ 2,5 1 ημιχρονου το παιχνιδι χορσενς-οντενσε δανια  :hi: arxizei μολις τωρα  1,20 ευρω πονταρα επιστροφή 7,80 :)

magicgirls.tv

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Like
48.520

Συνημμένα

• 116156031_417819589134537_1708277810025190549_n.jpg
    116156031_417819589134537_1708277810025190549_n.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 23

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: καλησπερα  δεν ξαναπαιζω δανια πρωταθληματα του λωκου :grin: ουτε αν με πληρωνουν :)  Λοιπον  θα βαλω μια σημαια της Ιταλιας σαν τον αδερφο αντζελο που εχει της βραζιλιας για αβανταρ :) και θα παιζω μονο γήινα πρωταθληματα και οχι του λωκου. :) :hi: απο εκει και περα Σημερα αν δεν βγει η Γιουβεντους Ασσο και Οβερ  θα κοψω το στοιχημα  :grin: Ο ροναλντο πιστευω ειναι σκασμενος εχει κατακτησει τα παντα δεν θα ελεγα να βαλει καποιος να σκοραρει ενταξει μπορει να βαλει γκολ βαραει τα πεναλντι κτλ παει για το χρυσο παπουτσι ενταξει οποιος θελει να το παιξει τεσπα απο εκει και περα δεν το προτεινω  ουτε και για μονο αποδεκτο το παιχνιδι μπορει  παιδια  να παιρνει πρωταθλημα η Γιουβε Με Νικη το 9 συνεχομενο :) αλλα και η σαμπντορια δεν καθεται καλα τεσπα :hi: :)  :hi: δεν ειναι το στοιχημα για μονα αποδεκτα :hi: :)

eliaspatakakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
:hi: καλησπερα  δεν ξαναπαιζω δανια πρωταθληματα του λωκου :grin: ουτε αν με πληρωνουν :)  Λοιπον  θα βαλω μια σημαια της Ιταλιας σαν τον αδερφο αντζελο που εχει της βραζιλιας για αβανταρ :) και θα παιζω μονο γήινα πρωταθληματα και οχι του λωκου. :) :hi: απο εκει και περα Σημερα αν δεν βγει η Γιουβεντους Ασσο και Οβερ  θα κοψω το στοιχημα  :grin: Ο ροναλντο πιστευω ειναι σκασμενος εχει κατακτησει τα παντα δεν θα ελεγα να βαλει καποιος να σκοραρει ενταξει μπορει να βαλει γκολ βαραει τα πεναλντι κτλ παει για το χρυσο παπουτσι ενταξει οποιος θελει να το παιξει τεσπα απο εκει και περα δεν το προτεινω  ουτε και για μονο αποδεκτο το παιχνιδι μπορει  παιδια  να παιρνει πρωταθλημα η Γιουβε Με Νικη το 9 συνεχομενο :) αλλα και η σαμπντορια δεν καθεται καλα τεσπα :hi: :)  :hi: δεν ειναι το στοιχημα για μονα αποδεκτα :hi: :)

Γιουβε εχουμε πονταρει ολοι !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
MetroSport.gr: Συνέντευξη σοκ Έλληνα παίκτη: «Εκλεβα από την οικογένειά μου για να παίξω στοίχημα!».
:rockon: υπαρχει ενα ντοκιμαντερ οποιος μπορει να το βρει για τον τζογο στην αμερικη που αλλοι εβαζαν βυζια :grin: για τον τζογο και 1002 αλλα παραλογα πραγματα. Μητερα στην Αμερικη πηγε σε ψιλικατζιδικο- σουπερ μαρκετ αφησε το μωρο της στο αμαξι καλοκαιρι. Μεσα στο μικρο σουπερ μαρκετ ειχε φρουτακια αρχισε να παιζει φρουτακια και το μωρο μεσα στο αμαξι απο την ζεστη συγχωρεθηκε  :( ειναι καταστροφη ο τζογος!!!  :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Γιουβε εχουμε πονταρει ολοι !
:hi: Κατα την προσωπικη μου ταπεινη :grin: γνωμη η Α Ιταλιας ειναι το καλυτερο πρωταθλημα για στοιχημα για τον παιχτη του στοιχηματος :hi: παλια ηταν η Ελλαδα  :hi: :) :grin: Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το στοιχημα ειναι αποδοση :hi: :)

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Κάτι τύποι που πουλανε στημενα δυάδα σκορ, για 200 ευρω, εχει παρει κανεις τύποι?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κάτι τύποι που πουλανε στημενα δυάδα σκορ, για 200 ευρω, εχει παρει κανεις τύποι?

Μακριά τύπε μου!
Εκτός κι αν θέλεις να κλαίς τα λεφτά σου ή σου περισσεύουν εκεί αλλάζει το θέμα..!
Για στημένα ματσάκια μονάχα στον φίλο μου τον Αχιλλέα Μπέο!

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Μακριά τύπε μου!
Εκτός κι αν θέλεις να κλαίς τα λεφτά σου ή σου περισσεύουν εκεί αλλάζει το θέμα..!
Για στημένα ματσάκια μονάχα στον φίλο μου τον Αχιλλέα Μπέο!

Κατάλαβα τυπε, απλά ειδα σε μια σελίδα στο φεισμπουκ ανεβαζαν κατι δελτια με κερδισμενα πόσα 20-30 χιλιάρικα και καποιοι λεγαν ευχαριστούμε κερδισαμε, καποιο λακο εχει η φαβα μάλλον  :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Κιέβο g/g & over2.5
  Μασατλάν 1

Καλή επιτυχία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :kneel: :hi:[/move]

1 εβδομαδα από αποχη γιατι εκανα μακακια στο live για να ηρεμησει το πνευμα δεν είναι τα λεφτα που εχασα κανα 30 ευρω(1 μεροκαματο για εμας εδώ :grin:) αλλα ο τροπος που τα εχασα παρορμητικα  :idiot: :- :grin: :hi:  εχθες εκανα 7 ωρες γεματες στον δημο :grin: Σημερα πρεπει να κανω 6  :grin: 5 ακριβως πρεπει να δουλευω :grin: ζητω το πασοκ το ορθοδοξο θυμαμαι με το πασοκ οσοι δουλευαν στον δημο ολο κατω απο χοντρες σκιες ηταν το καλοκαιρι καθοντουσαν κανα 40-50 λεπτα μετα πιανοταν η μεση τους απο το καθησιο και σηκωνονταν  να σκπουπισουν να ξεπαστιουν :grin: τωρα δεν εχει τετια :grin: αχχχ εχθες δεν κοιμηθικα σχεδόν καθολου με το γιουτιουμπ μακακιστικα και εβλεπα τραβελ φουντ αυτοι που γυρναν σε ολο τον κοσμο οι βλογκερ με εφυγε ο υπνος στην δουλεια ημουν σαν κουκουβαγια :grin:  παιδια οποιος με δωσει 15000 ευρω παραιτουμε από τον δημο(σσ.. σεπτεβριο ληγει η 4μηνη συμβαση) και από την χαλκιδικη που θα παω διακοπες θα πιω στην υγεια του μια μπυρα 0,0% αλκολ αμστελ :grin: τωρα πρεπει να σηκωθω σε 20 λεπτα πρεπει να σκουπιζω :grin: :hi: υγ το παρμα αταλαντα αν δεν βγει οβερ δεν βγηκε τιπ παιδια ουτε κινο 1 εβδομαδα ρεπο

:grin:ΥΓ..2 ολη η γνωση μας βασιζεται στην αντιληψη μας  :) Δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα περισοτερη σοφια και  η σοφια απορρεει απο την παρατηρηση. Το υποβαθρο της φιλοσοφιας είναι η υπομονή  :) Η μεγαλυτερη δυναμη και ο ποιο μεγαλος πλουτος ειναι να αποκτήσεη καποιος την εγκρατεια :)  φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :hi:  σιγιου λετερ αουφιρντεζεν  αρμπαιτ :grin: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: 8ωρο σημερα δεν πειραζει μην τα θελουμε όλα δικα μας :grin:  αρε πατριωτακια μου θα με λείψετε  αν πιασω το τζοκερ που είναι 5 εκατομμύρια 200 χιλιαδες ευρω θα παω μαιαμι αμερικα και επειδή θα είμαι πλούσιος θα είμαι ολη την ημερα στα γουστα και δεν θα εχω καιρο να μπενω στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :grin: Τι να πεις προβλήματα των πλουσιων ολο γουστα  :grin: θα παρω 1 φερραρι καινουργια φυσικα  :grin: και θα τσαρκαρω παραλια μαιαμι με κανα καρντασι ελληνα εκει πατριωτη για ματι και μετα για φραπε βλέπον τας τον ατλαντικο ωκεανο  φατσα καρτα απέναντι με το καρντασακι θα λεμε πια γκομενα είναι καλη κτλ εκει που θα πεινουμε το φραπογαλο να την <χτυπήσουμε> :) Αρε πατριδα μου ελλαδα θα βαψω την φερραρι(σε ελληνικο βαφειο) εκει στο μαιαμι με την ελληνικη σημαια ολοκληρη να με μπανιζουν οτι ειμαι ελληνας απο μακρια  :grin: μετα τον φραπε θα παω με το καρντασακη σε ελληνικο εστιατοριο να φαμε γεμιστα :grin:  με την φερραρι παντα δεν θα παρω άλλο αμαξι και τσίχλες με την φερραρι θα πηγαινω να παιρνω  :grin: αφου οι δρομοι είναι λαδι ;) :grin: και λεζαντα ;) αβερτα κουβερτα ;) το στοιχημα θα το κωψω  :grin: θα αγορασω και μια μονοκατοικια εκει που είναι πολλοι ελληνες να εδώ ---> :grin: Ολη μερα εξω γυμναστικη ψαρεμα  :grin: τσαρκα με καρντασι παντα...  στην φερραρι δεν θα μπει αμερικανος  ποτε μονο ελληνες είμαι τοπικιστης :grin: τι να κανουμε :grin: ενταξει αν κατση φαση με γκομενα αμερικανα εκει θα πεσει  :zfuck: εκει δεν εχει εξερεση  :happy: αχχχ ελλαδα μου θα με ληψεις αλλα απο μαιο μεχρι τελος σεπτεμβριου θα μενω ελλαδα διακοπες τους υπολοιπους μηνες θα κανω διακοπες στο μαιαμι :grin: αν πιασω τα 5 εκατομμυρια 200 χιλιαδες ευρω του τζοκερ αλλιως θα μεινω ελλαδα :grin: :hi: 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
:hi: 8ωρο σημερα δεν πειραζει μην τα θελουμε όλα δικα μας :grin:  αρε πατριωτακια μου θα με λείψετε   αν πιασω το τζοκερ που είναι 5 εκατομμύρια 200 χιλιαδες ευρω θα παω μαιαμι αμερικα και επειδή θα είμαι πλούσιος θα είμαι ολη την ημερα στα γουστα και δεν θα εχω καιρο να μπενω στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :grin: Τι να πεις προβλήματα των πλουσιων ολο γουστα  :grin: θα παρω 1 φερραρι καινουργια φυσικα  :grin: και θα τσαρκαρω παραλια μαιαμι με κανα καρντασι ελληνα εκει πατριωτη για ματι και μετα για φραπε βλέπον τας τον ατλαντικο ωκεανο  φατσα καρτα απέναντι με το καρντασακι θα λεμε πια γκομενα είναι καλη κτλ εκει που θα πεινουμε το φραπογαλο να την <χτυπήσουμε> :) Αρε πατριδα μου ελλαδα θα βαψω την φερραρι(σε ελληνικο βαφειο) εκει στο μαιαμι με την ελληνικη σημαια ολοκληρη να με μπανιζουν οτι ειμαι ελληνας απο μακρια  :grin: μετα τον φραπε θα παω με το καρντασακη σε ελληνικο εστιατοριο να φαμε γεμιστα :grin:  με την φερραρι παντα δεν θα παρω άλλο αμαξι και τσίχλες με την φερραρι θα πηγαινω να παιρνω  :grin: αφου οι δρομοι είναι λαδι ;) :grin: και λεζαντα ;) αβερτα κουβερτα ;) το στοιχημα θα το κωψω  :grin: θα αγορασω και μια μονοκατοικια εκει που είναι πολλοι ελληνες να εδώ ---> :grin: Ολη μερα εξω γυμναστικη ψαρεμα  :grin: τσαρκα με καρντασι παντα...  στην φερραρι δεν θα μπει αμερικανος  ποτε μονο ελληνες είμαι τοπικιστης :grin: τι να κανουμε :grin: ενταξει αν κατση φαση με γκομενα αμερικανα εκει θα πεσει  :zfuck: εκει δεν εχει εξερεση  :happy: αχχχ ελλαδα μου θα με ληψεις αλλα απο μαιο μεχρι τελος σεπτεμβριου θα μενω ελλαδα διακοπες τους υπολοιπους μηνες θα κανω διακοπες στο μαιαμι :grin: αν πιασω τα 5 εκατομμυρια 200 χιλιαδες ευρω του τζοκερ αλλιως θα μεινω ελλαδα :grin: :hi: 

:grin: :grin:

THE GAMBLER

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
9
Πόντοι
0
Καλή επιτυχία

Συνημμένα

• νορβηγια 1η κατηγορια.png
    νορβηγια 1η κατηγορια.png
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Ιταλια σεριε α.png
    Ιταλια σεριε α.png
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ιταλια ναπολι.png
    ιταλια ναπολι.png
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Δελτιο.png
    Δελτιο.png
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 35

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi:   επαιξα και το τζοκερακι μου 0,50 λεπτα  :grin: 3 κληρωσεις τζοκερ  εχει την εβδομαδα απο 2 που ηταν :grin: ο οπαπ θελει να κανει πλουσιους ολη την ελλαδα και κυπρο :grin: ευχαριστουμε οπαπουλη μας  :grin:  μισο μια τζουρα φραπε με γαλα για μας :grin: THE GAMBLER :hi: απο τα λιγα ατομα τουλαχιστον σε αυτο το θρεντ που εχουν καταλαβει οτι το στοιχημα ειναι αποδοση ενταξει ειναι και αλλοι αλα ειναι απο τους λιγους γενικα εδω μεσα :hi: :) Λοιπον οποιος δεν παρακολυθησε την προηγουμενη αγωνιστικη το μιλαν-αταλαντα εχασε μπορει να ηρθε 1-1 αλλα καταπληκτικο παιχνιδι οι 2 πιο φορμαρισμενες ομαδες :grin:  η Α ιταλιας οσο παει και δυναμωνει :hi: Μην ξεχναμε οτι ηταν για πολλα χρονια το καλυτερο πρωταθλημα του πλανητη μακραν :grin: Μιλαν-Ιντερ-Γιουβεντους-Λατσιο-Ρομα-Ναπολι-Φιορεντινα σαν μεγεθη  δεν υπαρχει αλλο πρωταθλημα να εχει τοσες ομαδες ονοματα :grin:  :grin: ευελπιστουμε να ξαναγινει το καλυτερο πρωταθλημα της γης :grin: και ας χωνουν  χρημα οι αραβες και ρωσοι :grin:  στην αγγλια και γαλλια :grin: Ιταλια 4 παγκοσμια κυπελλα σαν εθνικη ομαδα 1 ευρωπαικο  :grin::grin: με κουρασατε εκανα και 50 καμψεις πιο πριν :grin: :grin:  :grin: ΥΓ. η αταλαντα εχει παιχνιδι με την παρι σεν ζερμεν 12/8/2020 ειναι αδιαφορη οπως και η παρμα το 1 παιχνιδι στον 1 γυρο(με πιτ αλαδωτη :grin: ) ηρθε χαβαη 5-0 :grin: υπερ της Αταλαντας :grin: το μονο που λιγο με χαλαει για τον Ασσο ειναι οτι ειναι παιχνιδι της βορειας ιταλιας για τον Ασσο μηπως τα δωσει ολα η αταλαντα  :grin::grin: :hi: :hi: παντως το 2πλο δεν αξιζει ουτε φαντασικα και ας ερθει 0-15 :grin: αδιαφορες ομαδες Και ιταλια :grin: αλλο αν μπορει να ερθει ενταξει μπορει αλλα πρεπει να βλεπουμε-εξεταζουμε ολα τα δεδομενα  :hi:   :grin:  :hi: 20:30 401
Πάρμα
-
Αταλάντα

5.25 1ασσος
5.25 χ <--- ντοινγκ :headbang: :grin:
1.37 2πλο   το οβερ  1,32 :headbang: εχω χασει οβερ 1.30 με την βερντερ βρεμης 3αδα 30 ευρω ειχε ερθει 0-0 :grin:  :hi: το γκολ-γκολ 1,55 υποπτο το αισθημα σου υποπτο :grin: :afro:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: καλημέρα μολις εφαγα την μπανανα μου με 3 μουστοκούλουρα με μελι και ταχινι από πανω. Με τελειωσε το ψωμι :grin: εχθες βαρεθηκα να παρω και την εβγαλα με μουστοκουλορα το πρωι :grin: η σκουπιδιαρα 3,30 επιασε δουλεια πριν μιση ωρα. Σημερα θα πιασω στις 4,30 δηλαδή σε 30 λεπτα από τωρα :grin: εχθες 8 ωρες :( :grin: 11,00 το πρωι πηγα να φυγω με λενε καμ του χιαρ νταρλινγκ 2 ωρες φτυαριζα  χωμα κατι εργασιες που ειχαν κανει τις δευας :hi:   αλλα 25 λεπτα για δουλεια >:( :grin:  αν δεν εχω τελειωσει στις 10.00 σημερα  θα τελειωσω πιο αργα :grin: 6 εκατομμυρια το τζοκερ πηγε :grin: καλυτερα να ξαναγινει τζακ ποτ την πεμπτη γιατι η Ferrari h sf 90 που θελω να παρω εχει αρχικη τιμη αγορας στην Αμερικη που θα είμαι :grin: 625000 ευρω :grin: οποτε το τζοκερ κυριακη αν παει 7 εκατομμύρια θα είμαι πιο καλα :grin:  :grin:δεν ξερω αν συμφερει να παρω  φακο για το κεφαλι να πιανω δουλεια στις 3 το πρωι :grin: μισο να δω λιγο τι αγωνες εχει σημερα λατσιο μπρεσια ο τσιρο ιμομπιλε θα βαλει 15 γκολ και θα παρει το χρυσο παπουτσι ολη η λατσιο τον σπρωχνει απο εκει και περα 4,12 4,30 πρεπει να σκουπιζω :hi:  μπαι μπαι αουφιρντεζεν αρμπαιτ γουελκομ αριβερντετσι :sunglasses: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης του γαλαξια και του συμπαντος :worship: :hi:[/move]

όλα είναι ψυχολογια δηλαδή στο πνευμα στην ψυχη :grin: βαρεσα από 4,5 μεχρι τις 10 χωρις διάλειμμα μονο νερο επινα και τελειωσα 10 ενταξει 10 :grin: τελειωσα μεχρι να ερθω σπιτι μπανιο εβαλα πλυντιριο επλυνα πιατα κτλ :grin: εχω ορεξη τωρα για διάβασμα(μονο στοίχημα διαβαζω :grin: γιαυτο εγινα μπουμπουνας :grin: και οχι γιατρος :grin: ) ουτε καφε δεν ηπια για να τελειωσω στις 10.00 :grin: ειδα και εναν γνωστο μονιμα ειχα να τον δω κανα 15αρια χρονια :grin: καλο παλικαρι :grin:  Αχχχ  απο την αυπνια και την νυστα εκανα μια μακακια με μια βρυση χωρις να σκεφτω να κλησω την βανα και εγινα σαν να βουτηξα σε πισινα :grin: οποιος βιαζεται και δεν εχει μυαλο σκονταφτει  :grin: Παραγγειλα κατι βιταμινες απο Αθηνα μανα φτωχομανα :grin: επειδη ειμαι πελατης τα στελνουν με λιαρ τζετ :grin: εχθες τα παραγγειλα στις 1 το μεσημερι. Σημερα στις  9 το πρωι με πηραν τηλ απο την γενικη ταχιδρομικη να παω να τις παρω :grin:  :grin: αν πεφτει ο μπακαγιοκο :grin:  :grin: ολα γινονται σε χρονο  dt :grin: :hi: παω να  παρω τις βιταμινες 40 ευρωπουλα καφε φραπε γλυκο με γαλα και διαβασματακι εχει Ιταλια σερια Α το καλυτερο πρωταθλημα για τον παιχτη του στοιχηματος μετα βαζω Ισπανια να πω την αληθεια την ελλαδα δεν την βαζω ουτε 3 θεση εχει χαλασει πολυ  :hi: σιγιου λετερ με τι επαιξα :hi: :)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom