χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
σιμιζου πουλσε-οιτα γκολ-γκολ 1 ημιχρονου ιαπωνια Τωρα στο live εβαλα 1.11 ευρω επιστροφη 5.55 ευρω και κατι
καλησπερα δεν ξαναπαιζω δανια πρωταθληματα του λωκου ουτε αν με πληρωνουν Λοιπον θα βαλω μια σημαια της Ιταλιας σαν τον αδερφο αντζελο που εχει της βραζιλιας για αβανταρ και θα παιζω μονο γήινα πρωταθληματα και οχι του λωκου. απο εκει και περα Σημερα αν δεν βγει η Γιουβεντους Ασσο και Οβερ θα κοψω το στοιχημα Ο ροναλντο πιστευω ειναι σκασμενος εχει κατακτησει τα παντα δεν θα ελεγα να βαλει καποιος να σκοραρει ενταξει μπορει να βαλει γκολ βαραει τα πεναλντι κτλ παει για το χρυσο παπουτσι ενταξει οποιος θελει να το παιξει τεσπα απο εκει και περα δεν το προτεινω ουτε και για μονο αποδεκτο το παιχνιδι μπορει παιδια να παιρνει πρωταθλημα η Γιουβε Με Νικη το 9 συνεχομενο αλλα και η σαμπντορια δεν καθεται καλα τεσπα δεν ειναι το στοιχημα για μονα αποδεκτα
υπαρχει ενα ντοκιμαντερ οποιος μπορει να το βρει για τον τζογο στην αμερικη που αλλοι εβαζαν βυζια για τον τζογο και 1002 αλλα παραλογα πραγματα. Μητερα στην Αμερικη πηγε σε ψιλικατζιδικο- σουπερ μαρκετ αφησε το μωρο της στο αμαξι καλοκαιρι. Μεσα στο μικρο σουπερ μαρκετ ειχε φρουτακια αρχισε να παιζει φρουτακια και το μωρο μεσα στο αμαξι απο την ζεστη συγχωρεθηκε ειναι καταστροφη ο τζογος!!!MetroSport.gr: Συνέντευξη σοκ Έλληνα παίκτη: «Εκλεβα από την οικογένειά μου για να παίξω στοίχημα!».
Κατα την προσωπικη μου ταπεινη γνωμη η Α Ιταλιας ειναι το καλυτερο πρωταθλημα για στοιχημα για τον παιχτη του στοιχηματος παλια ηταν η Ελλαδα Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το στοιχημα ειναι αποδοσηΓιουβε εχουμε πονταρει ολοι !
Κάτι τύποι που πουλανε στημενα δυάδα σκορ, για 200 ευρω, εχει παρει κανεις τύποι?
Μακριά τύπε μου!
Εκτός κι αν θέλεις να κλαίς τα λεφτά σου ή σου περισσεύουν εκεί αλλάζει το θέμα..!
Για στημένα ματσάκια μονάχα στον φίλο μου τον Αχιλλέα Μπέο!
8ωρο σημερα δεν πειραζει μην τα θελουμε όλα δικα μας αρε πατριωτακια μου θα με λείψετε αν πιασω το τζοκερ που είναι 5 εκατομμύρια 200 χιλιαδες ευρω θα παω μαιαμι αμερικα και επειδή θα είμαι πλούσιος θα είμαι ολη την ημερα στα γουστα και δεν θα εχω καιρο να μπενω στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης Τι να πεις προβλήματα των πλουσιων ολο γουστα θα παρω 1 φερραρι καινουργια φυσικα και θα τσαρκαρω παραλια μαιαμι με κανα καρντασι ελληνα εκει πατριωτη για ματι και μετα για φραπε βλέπον τας τον ατλαντικο ωκεανο φατσα καρτα απέναντι με το καρντασακι θα λεμε πια γκομενα είναι καλη κτλ εκει που θα πεινουμε το φραπογαλο να την <χτυπήσουμε> Αρε πατριδα μου ελλαδα θα βαψω την φερραρι(σε ελληνικο βαφειο) εκει στο μαιαμι με την ελληνικη σημαια ολοκληρη να με μπανιζουν οτι ειμαι ελληνας απο μακρια μετα τον φραπε θα παω με το καρντασακη σε ελληνικο εστιατοριο να φαμε γεμιστα με την φερραρι παντα δεν θα παρω άλλο αμαξι και τσίχλες με την φερραρι θα πηγαινω να παιρνω αφου οι δρομοι είναι λαδι ;) και λεζαντα ;) αβερτα κουβερτα ;) το στοιχημα θα το κωψω θα αγορασω και μια μονοκατοικια εκει που είναι πολλοι ελληνες να εδώ ---> Ολη μερα εξω γυμναστικη ψαρεμα τσαρκα με καρντασι παντα... στην φερραρι δεν θα μπει αμερικανος ποτε μονο ελληνες είμαι τοπικιστης τι να κανουμε ενταξει αν κατση φαση με γκομενα αμερικανα εκει θα πεσει εκει δεν εχει εξερεση αχχχ ελλαδα μου θα με ληψεις αλλα απο μαιο μεχρι τελος σεπτεμβριου θα μενω ελλαδα διακοπες τους υπολοιπους μηνες θα κανω διακοπες στο μαιαμι αν πιασω τα 5 εκατομμυρια 200 χιλιαδες ευρω του τζοκερ αλλιως θα μεινω ελλαδα
επαιξα και το τζοκερακι μου 0,50 λεπτα 3 κληρωσεις τζοκερ εχει την εβδομαδα απο 2 που ηταν ο οπαπ θελει να κανει πλουσιους ολη την ελλαδα και κυπρο ευχαριστουμε οπαπουλη μας μισο μια τζουρα φραπε με γαλα για μας THE GAMBLER απο τα λιγα ατομα τουλαχιστον σε αυτο το θρεντ που εχουν καταλαβει οτι το στοιχημα ειναι αποδοση ενταξει ειναι και αλλοι αλα ειναι απο τους λιγους γενικα εδω μεσα Λοιπον οποιος δεν παρακολυθησε την προηγουμενη αγωνιστικη το μιλαν-αταλαντα εχασε μπορει να ηρθε 1-1 αλλα καταπληκτικο παιχνιδι οι 2 πιο φορμαρισμενες ομαδες η Α ιταλιας οσο παει και δυναμωνει Μην ξεχναμε οτι ηταν για πολλα χρονια το καλυτερο πρωταθλημα του πλανητη μακραν Μιλαν-Ιντερ-Γιουβεντους-Λατσιο-Ρομα-Ναπολι-Φιορεντινα σαν μεγεθη δεν υπαρχει αλλο πρωταθλημα να εχει τοσες ομαδες ονοματα ευελπιστουμε να ξαναγινει το καλυτερο πρωταθλημα της γης και ας χωνουν χρημα οι αραβες και ρωσοι στην αγγλια και γαλλια Ιταλια 4 παγκοσμια κυπελλα σαν εθνικη ομαδα 1 ευρωπαικο με κουρασατε εκανα και 50 καμψεις πιο πριν ΥΓ. η αταλαντα εχει παιχνιδι με την παρι σεν ζερμεν 12/8/2020 ειναι αδιαφορη οπως και η παρμα το 1 παιχνιδι στον 1 γυρο(με πιτ αλαδωτη ) ηρθε χαβαη 5-0 υπερ της Αταλαντας το μονο που λιγο με χαλαει για τον Ασσο ειναι οτι ειναι παιχνιδι της βορειας ιταλιας για τον Ασσο μηπως τα δωσει ολα η αταλαντα παντως το 2πλο δεν αξιζει ουτε φαντασικα και ας ερθει 0-15 αδιαφορες ομαδες Και ιταλια αλλο αν μπορει να ερθει ενταξει μπορει αλλα πρεπει να βλεπουμε-εξεταζουμε ολα τα δεδομενα 20:30 401