magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.514
όπως είδες έχανε 0-1 και με κόκκινη το γύρισε 2-1 στα τελευταία 5 λεπτά έφαγε τα 2 και το χάσαμε 2-3.... μάλλον στημένο...ΟΧΙ Ρόζενμποργκ τις πρώτες 10-12 αγωνιστικές ρεεέεεεε μάγε μου!
Κάθε σεζόν εδώ και 8 έτη τις πρώτες αγωνιστικές πάει από ήττα σε ήττα και από ισοπαλία σε ισοπαλία!
Από το τέλος του πρώτου γύρου και στον δεύτερο φορτσάρει και πηγαίνει γ@@@@ας!
όπως είδες έχανε 0-1 και με κόκκινη το γύρισε 2-1 στα τελευταία 5 λεπτά έφαγε τα 2 και το χάσαμε 2-3.... μάλλον στημένο...
θα το παίξω να σαι καλάΤην Κυριακή παίζει με το Μπραν κωδικός 565 ασάκι(2.52€) άνετο! ;)
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε.
Ταμπόρ 2
Λάτσιο 1(ημίχρονο)
Καλή επιτυχία.
[
kαλησπερα . απο ποια χωρα ειναι η ταμπορ σε παρακαλω?
mhn αγχωνεσε βαλε 2πλο την τζενοα ιταλια Α εθνικηΤην καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε.
Ταμπόρ 2
Λάτσιο 1(ημίχρονο)
Καλή επιτυχία.
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε.
Ταμπόρ 2
Λάτσιο 1(ημίχρονο)
Καλή επιτυχία.
[
Σλοβενία Πρβα Λίγκα φίλε μου.
19:00 ώρα Ελλάδος το ματσάκι.
seyxaristoyme για τις ευχαριστιες σουΕυχαριστώ πολύ.... βγηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2020
τσεκαρετε μια την κληρωση στο κινο την 819289 ειναι πριν λιγο και δειτε τα νουμερα που εδωσα εδω 28,38,55,78,31,41 αχχχχ εδω στο μπουρδελα κομ κανουμε καλη δουλειακαλημέρα. Συγχαρητηρια στην γιουβεντους για το 9 συνεχομενο πρωταθλημα Ηταν πολύ δυσκολο το φετινο. το παραμυθι με την κολοφαρδια της λατσιο τελειωσε Η αταλαντα μπραβο της εχει βαλει 500 γκολ δεν αλλαζει μοτιβο και στιλ. Από εκει και περα εμεις οι γιουβεντινοι πανηγυρίζουμε το 9 συνεχομενο φσσσσσσσσ Η μπαγερν στην γερμανια δεν εχει ονοματα φανελες να συναγωνιστεί εκτος απο την ντορτμουντ και αυτη η ντορτμουντ τους καλυτερους παιχτες της τους πουλαει στην Μπαγερν ντοινγκ Τελοσ παντων υγεια να εχουμε πανω απο ολα Ακομα το βολικα χ δεν ερχονται δεν φτασαμε στις τελευταιες αγωνιστικες ενταξει πιστευω να στρωσει λιγο η ομαδα στοιχηματικα την πεφτω εγερτηριο 4.50 αφου ειδα Ντερμπι αΑΑ ΥΓ.. Για οσους παιζουν κινο εχω παρατηρησει καποια νουμερα που βγαινουν συχνα πυκνα ειτε σαν ζευγαρι ειτε ανακατομενα αυτα ειναι 28 ,38, 78, 55,31,41.22, 24, 5,15, ζευγαρι κανουν το 31,41. 5,15, 28,38. το 55 παιζει πολυ συχνα τεσπα που και που τα παιζω